![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Programiranje Programski jezici, tehnike, alatke... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 18.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Konacno da posetim i nas cuveni forum!!
Pravo da vam kazem sramota me je i da priznam da tek sada to cinim ali... ![]() Pozdrav svima i da predjem na stvar: Interesuje me kako da registrujem pogram (Shareware) koji sam razvio za prodaju. Interesuje me cela procedura. Saznao sam sve o Copyright-u, Trademark-u i patentima. E sada, kakva jos zakonska pocedura postoji (neka registracija?), kako da pribavim EULA ugovor..sta jos, kome da se obratim..? Samo da napomenem da mi je kompanija rezidentna u Velikoj Britaniji. Bilo kakav hint, clue ili link je od znacaja, a kamoli kompletno objasnjenje ![]() Ako je neko imao iskustva sa slicnim stvarima neka bude ljubazan da mi odgovori. Vecno zahvalan, Zagor Te-Nej ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 17.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Jao to je malo teshko, ali neshto ovako: Probaj da vidish neshto sa zavodom za patente (?), zatim odesh na neki od sajtova kao recimo tipa www.download.com pa uploadujesh svoj program postavish cenu, zivite i ti i oni! Mislim da imash objashnjenje u chasopisu Mikro neki skoriji broj pogledaj www.mikro.co.yu
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|