![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Kako i na koji nacin je moguce obrisati sve windows foldere i fajlove bez formatiranja particije.
Jedan ortak-glupak je instalirao win7 kao dual boot na velikoj particiji od 200GB koja je popunjena oko 80% sa ostalim fajlovima, uspeo je da ga s*ebe, kod jednog drugog ortaka kod kojeg je bila slicna situacija samo on je imao Vistu kao dual i fajlove i foldere od viste sam uspeo da obrisem pomocu puppy linux-a boot-ovanjem sa CD-a, naravno boot loader sam sredio pomocu programa EasyBCD. Brisanje Win7 fajlova sam pokusao iz XP-a, pomocu svih file manager-a sa Hiren's boot CD-a, pomocu live XP CD-a (Bart PE) i pomocu live linux-a (Puppy i Fedora) i nisam uspeo sve fajlove i foldere da obrisem, ostali su neki fajlovi u windows i u program data folderu. Sta preporuchujete? |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Windows SP3 problem i BSOD | Lich_king2 | Operativni sistemi | 40 | 21.4.2010 22:10 |
Windows 7 BETA | Mr.Eco | Operativni sistemi | 2277 | 20.2.2010 8:58 |
Windows Update | Garganel | Operativni sistemi | 4 | 19.1.2010 11:13 |
Windows XP servisi (objašnjenja) | veverica | Operativni sistemi | 40 | 4.11.2008 21:58 |
Windows neće da se butuje sa CD-a. | PDarko | Operativni sistemi | 12 | 19.6.2007 23:24 |