![]() |
![]() |
|
|
#161 | |
|
Veteran
|
Citat:
Cool bi to bilo!Zamislite rockere na sve strane! |
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
hmmm ... mozda je malo offtopic ali moram da vas priupitam
Imam problema sa San Andreas-om znaci texture na ljudima zestoko zezaju .. tipa jedva su vidljivi "providni" ... cak i u sinematicima .. skapirao sam da su driveri ali nije bas puno pomoglo ali opet je malo smanjilo .... upitanju je stara grafulja ali jos se drzi Ati 8500 ... |
|
|
|
|
|
#163 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
www.omegadrivers.net Ja imam ATI9550 i rade mi normalno texture sa tim drajverima. |
|
|
|
|
|
|
#164 |
|
Član
Član od: 6.2.2006.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 4 puta na 4 poruka
|
E havala ti majstore .... nisam jos isprobao omega drivere ali cim isprobam javljam rezutate da da imao si pravo na nvidia karticama nema oupste problema sa tim...
|
|
|
|
|
|
#165 |
|
Član
Član od: 3.1.2006.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Drajveri 100%.
I ja sam imao taj problem na radeonu 9100 koji je u stvari 8500. Skini omega drivere kao sto rece covek i radice bez problema. |
|
|
|
|
|
#166 |
|
Guest
|
aezakmi i vise te nece juriti policija
|
|
|
|
#167 |
|
Starosedelac
|
Igra je fantasticna!Ja sam imao problem sa istalacijom,tj. ne toliko sa njom,koliko posle nje.Igricu startujem jednom,a posle toga vise nece da se upali!Da li je neko imao slican problem?
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.698
Zahvaljeno 11.459 puta na 7.293 poruka
|
Kada sam prvi put instalirao GTASA(a imam bedni GeForce2) sve teksture su bile izmrljane pa se na ekranu nista nije videlo(kako u igri tako i tokom cinematicsa).
Posle sam malo prckao po grafickim podesavanjima u igrici,promenio rezoluciju 2-3 puta i gle cuda,odjednom je sve proradilo Ne vidim zasto je u SK pisalo da je minimalno potreban GF3 kada meni sasvim solidno radi na GF2(rezolucija 800x600) bez ikakvih usporenja(mada imam 1GB rama,pa mozda zbog toga ne koci) |
|
|
|
|
|
#169 |
|
Član
Član od: 20.1.2006.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 3 puta na 3 poruka
|
e jel zna neko gde mogu da skinem mod sa motorima i tako tim kolima \za SA
|
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Veteran
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#171 |
|
Starosedelac
|
Kako je odradjen?Koliko tezi patch?
|
|
|
|
|
|
#172 | ||
|
Veteran
|
Citat:
![]() Citat:
Ima jedan zanimljiv mod - Serbian Army - koji menja boje vojnim vozilima (svima osm Patrioti), zanimljivo je pogledati sta se nalazi u tovarnom delu vojnog kamiona... |
||
|
|
|
|
|
#173 |
|
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
Pitanje za sve igrace San Andreas-a: Zna li neko moze li se snimiti replay iz igrice? Ja sam imao nekoliko smesnih situacija, koje sam mogao da gledam, ali ne da ih snimim.
|
|
|
|
|
|
#174 |
|
Starosedelac
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 154 puta na 115 poruka
|
Mozes da koristish FRAPS za snimanje filmova u toku igre, poshto mislim da ne postoji posebna komanda za to u SA. Poz!
|
|
|
|
|
|
#175 |
|
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
A ima i da uzmeš fotoaparat na igri pa da slikaš i to ti se sačuva u my documents/gtasa, ali to sigurno znaš. Moj drug kad je igrao kod mene, stoji policajac na 2 metra od njega i puca ga, a ovaj uvatio fotoaparat da ga slika!
|
|
|
|
|
|
#176 |
|
Starosedelac
|
Ma to znaju svi.Znas kakve je slidze moj ortak napravio!!!Da se ******>>>
|
|
|
|
|
|
#177 |
|
Novi član
Član od: 9.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
AJDE DAJTE NEKI SAJT GDE MOZE DA SE SKINE NEKI PATCH ZA IZMENU SKINA OD KOLA I MOTORA.
ALI DA NETREBA DA SE PATIM OKO UBCIVANjA, NEGO SAMO NESTO DA SE PREKOPIRA ILI INSTALIRA MOLIM VAS!!! Poslednja ispravka: fcrs-rap-boy (28.6.2006 u 11:47) |
|
|
|
|
|
#178 |
|
Starosedelac
|
probaj nesto preko googla,mozda upali
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Član
|
Malo pre sam nešto razgledao onaj pakao za gejmere (gamershell.com) i našao neki multimod i gta sa mta server (tako nešto se zove) i zanima me da li to radi(pošto nemam pri sebi DVD da instaliram)
|
|
|
|
|
|
#180 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| grand theft auto, gta, san andreas |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problem sa GTA San Andreas instalaciom! | Zixth | otpaTci | 1 | 7.2.2012 21:33 |
| Izašao GTA San Andreas Multiplayer Mod | Telepatic | Mrežne igre | 147 | 22.11.2010 1:35 |
| Da li mogu sa GeForce 4 MX460 da pokrem San Andreas? | Kojic_M | Grafika | 5 | 2.6.2010 14:36 |