![]() |
![]() |
|
|
#221 |
|
Starosedelac
|
E ljdui aj se organizujemo da pravimo neki mod,ja cu da pocnem da proucavam tutorijale.
|
|
|
|
|
|
#222 |
|
Član
|
E, AJDE!
rad sam pomoći koliko umem
|
|
|
|
|
|
#223 |
|
Banned
|
Momci pogledajte:
Mitsubishi Lancer Evo VIII VW Golf V Toyota Supra GT Nisan Skyline R-34 |
|
|
|
|
|
#224 |
|
Banned
|
Ovo je za one koji jos nisu sve pronasli:
100 Gang lokacija u Los Santosu (100 Mafijashkih tagova) ![]() Las Venturas potkovice ![]() Los Santos Oysters ![]() San Fierro Oysters ![]() Preostali Oysters ![]() Nadam se da sam vam pomogao. Ovo je za one koji imaju stampac, pa ištampaju i lepo uporede sa mapom i pronađu tagove, potkovice... Meni je pomoglo |
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.698
Zahvaljeno 11.458 puta na 7.292 poruka
|
Citat:
Ja sam se u Vice City-ju zezao sa menjanjem tekstura na automobilima,pa mozes da ih saras kao u NFS ![]() U vezi pomoci,nesto sam poceo da pisem,zavrsio Los Santos,poceo San Fierro,pa odustao zbog obaveza ![]() http://147.91.22.114/~mikula/gtasalossantos.htm http://147.91.22.114/~mikula/gtasalsmisc.htm |
|
|
|
|
|
|
#226 |
|
Banned
|
Nisam ja okačio kola da vi vidite kako ih ja znam ubacivati, nego sam ih ubacio da vidite kako može GTA da bude lep.
A što si tiče modelovanja, radio sam već neke modele, i skinove. |
|
|
|
|
|
#227 | |
|
Veteran
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#228 | |
|
Starosedelac
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#229 |
|
Banned
|
Hvala Huligan...
Evo jos nekih slika... Aston Martin V8 Hummer H1 taxi Lamborghini Murcielago |
|
|
|
|
|
#230 |
|
Banned
|
Evo jos dve slike...
Na slici su Kuca u San Fierru Mercedes CL 500 police car Skoda Octavia Dodge Ram Saab 9-3 |
|
|
|
|
|
#231 |
|
Starosedelac
|
Dobra ti gajba
|
|
|
|
|
|
#232 | |
|
Banned
|
Citat:
U ovoj igri ima mnogo, mnogo, bagova kao naprimer, prodjes kroz vrata od automobila ili auto propadne kroz put, covek ostane u visu kad ga ubijes ili pregazis... Ja sam radio razne modifikacije od auta do kuca. Mnogo mi se svidja San Andreas i uz njega sam proveo mnogo, mnogo vremena. I zaboravio sam da napomenem da nisam ni jednom ukucao sifru kada sam prelazio. Onaj ko igra sa siframa nista ne postize, i ne zna sta je igra! Pozdrav
|
|
|
|
|
|
|
#233 |
|
Član
Član od: 4.1.2007.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Tek sam poceo da igram SA i imam nekoliko pitanja: Kako da regrutujem nove clanove bande, kako raspoznajem moje a kako protivnicke clanove, kako da obijam stanove (i gde), kako doci do kes, kako zauzeti teritoriju i glavno pitanje je kako da predjem misiju Ljubavna Kola ( znate na sta mislim)( skroz sam odlepio)???
Sve ovo je mnogo KAKO pitanja pa ko zna da odgovori neka to ucini sto pre bicu mu mnogo zahvalan a mozda uspe da spasi i tastaturu ( takodje bice mu mnogo zahvalna zahvalna)! E da ima jos nesto: Cemu sluzi ****na devojka (koja samo hoce da jede i da puca), mislim jel ima neku svrhu ili je tu onako? Ma brebicu je! |
|
|
|
|
|
#234 |
|
Intel Inside
|
Uf,uf koliko pitanja na jednom mestu
![]() Kao prvo članove tvoje bande(Grove Street) ćeš prepoznati tako što su obučeni u zeleno...a regrutuješ ih tako što im priđeš i stisneš valjda G ili H, pomoću tih tastera i upravljaš njima(ono kao stay here, follow me) Teritorije možeš da zauzimaš tek nakon što pređeš misiju Doberman... Stanove možeš da obijaš nakon što pređeš misiju Home Invasion, preko puta teretane ćeš naći crni kamionet i od 20:00 svaki dan u njemu ćeš moći da strtuješ Burglary misije Devojka ti služi isključivo za zabavu(i ako joj affection prema tebi podigneš na više od 50% dobićeš ključeve od njenih kola), a ako doguraš još više pozvaće te da uđeš na "kaficu" Nije da se reklamiram, ali za sva pitanja oko misija u GTA SA baci pogled ovde: http://isgf.grf.bg.ac.yu/~mikula/gtasaindex.htm pri dnu strane imaš linkove ka opisima misija,ali nisam još završio opisivanje Las Venturasa
|
|
|
|
|
|
#235 |
|
Veteran
|
ljudi, sta se dobija kad se skupe svi oystersi i potkovice?
|
|
|
|
|
|
#236 |
|
Intel Inside
|
Za sve skupljenje potkovice u Las Venturasu dobiješ oružje(Combat Shotgun, Remote Explosive, M4 i SMG) ispred Woozie-jevog kazina,kao i max luck
![]() Za sve skupljene ostrige dobijes max sexappeal
|
|
|
|
|
|
#237 |
|
Veteran
|
nije lose
ali dobro, sve imas sa sifrom, osim lucka
|
|
|
|
|
|
#238 | |
|
Intel Inside
|
Citat:
![]() Nije fora šta dobijaš kad sakupiš, nego je zanimljivo tražiti sve te stvarčice... Priznajem nikada sam nisam sve uspeo da lociram, morao sam da konsultujem priručnik |
|
|
|
|
|
|
#239 |
|
Veteran
|
ja sam uspeo da prefarbam sve grafite (uz malu pomoc mape
), i dobio sam u svojoj kuci neka oruzja. a sifre sam u svim gta-ovima kucao po 82742472x
|
|
|
|
|
|
#240 |
|
Član
|
E procitajte ovaj problem samo nemojte da se smijette i pokusajte da mi pomognete:
instalirao sam SAN ANDREAS po 50 put,e sam imam problem koji se po 50 put javlja li dosd nikog nista nisam pitao,IGRICA CESTO POSTAJE STRASNO SPORA,A NA NEKIM MJESTIMA SE IGRA NORMALNO,UGLAVNOM JE SPORA,NE ZNAM U CEMU JE PROBLEM,a imam konfiguraciju s kojom igram HITMAN BLOOD MANY NA MEDIUM,I OBLIVION NA LOW asus k8u-x sempron 2500+ 512 mb rama ati radeon 9550 |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Tagovi |
| grand theft auto, gta, san andreas |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Problem sa GTA San Andreas instalaciom! | Zixth | otpaTci | 1 | 7.2.2012 21:33 |
| Izašao GTA San Andreas Multiplayer Mod | Telepatic | Mrežne igre | 147 | 22.11.2010 1:35 |
| Da li mogu sa GeForce 4 MX460 da pokrem San Andreas? | Kojic_M | Grafika | 5 | 2.6.2010 14:36 |