![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Od pre nekoiko dana imam problem na laptopu gde sam počinje da kuca slovo Q. Tastatura čista, ne zaglavljuje ni jedna tipka. Zna li neko u čemu može biti problem i kako ga rešiti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 1.966
Zahvaljeno 1.839 puta na 1.349 poruka
|
![]()
To je čest problem, poznat pod nazivom "laptop otiš'o u Q"
![]() ![]() Šalim se... Kad se to dešava? U svim programima? 100% si siguran da taster Q ipak nije zaglavljen nekako? Pročešljao si komp nekim dobrim antivirusom/antimalverom? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Ma kakav antivirus i antimalver, problem je hardverske prirode, vjerovatno je oslabio ili izgubio kontakt sam ribbon konektor na tastaturi. Kod takvih kvarova najbolje je kupiti novu tastaturu a postoje i tutorijali na yt ako ti se eksperimentiše sa grafitnim premazom (filmom) koji se nanosi na ribbon konektor. Ipak mislim da je kupovina polovne zamjenske tastature najbolje rješenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ex Parrot
|
![]()
Siguran sam da nema mnogo onih koji su upoznati sa likom i delom, ali čini mi se appropriate...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 266
Zahvaljeno 336 puta na 243 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Član
Član od: 12.12.2011.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 67 puta na 54 poruka
|
![]()
ja sam to bio resio sa nekim softverom gde sam isklucio to slovo i prebacio ga na neku drugu tipku koja se manje koristi
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |
Ne radi mi slovo "s" na tastaturi! Pomagajte [nije u pitanju sama tastatura] | RacooN | Ostale komponente | 0 | 11.12.2008 20:37 |
Laptop gubi konekciju s Wireless mrezom | Anebolos | Kvarovi | 0 | 27.9.2008 10:53 |