|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
31.12.2014, 0:51 | #1 |
Deo inventara foruma
Član od: 25.8.2006.
Zahvalnice: 1.236
Zahvaljeno 668 puta na 346 poruka
|
Xiaomi Mi Laptop
Velika Kineska kompanija Xiaomi koja se bavi proizvodnjom telefona i koja je stigla do samog vrha i postala opasan konkurent ostalim brendovima, izvrsila je invaziju na mnoga polja tehnologije pa pored toga sto proizvodi mobilne telefone proizvodi i televizore, extra wirles modeme, Mi patike, prociscivave vaduha, prociscivace vode, pametne narukvice, Mi Tesla automobile itd... ide i na polju laptop racunara. Ono sto je dobro za nas potrosace jeste njihova strategija - LOW PRICE - HIGH END QUALITY - sto je naravno potvrdjeno. Ja sam korisnik njihovog telefona MI3.
Sad za sada su samo glasine, za laptop, ali znajuci u njihovoj kompaniji kada nesto "procuri" to ispadne tako. Pa evo kako izgleda i ovaj laptop i kakva ce konfiguracija biti: Specifikacija: -Intel Haswell i7-4500u processor -2 x 8GB dual channel memory= Total 16GB of whooping RAM!! -15-inch 1080p display -Linux OS customized by Xiaomi Price: 480 $ Xiaomi je najavio da ce uskoro objaviti svoje nove proizvode i tako nam potvrditi o cijeni ovog laptopa. Sta mislite o ovom laptopu? Bas me interesuje kakva ce graficka u njemu biti. Za ove paremogu kupiti I3, al ovaku masinu sa 16gb rama....Nikad. Xiaomi, ja ti zelim najvecu srecu Ako bude ova cijena ili mozda 500 eura pa cak i 600 eura, mislim da da cu rado pazartiti ovaj laptop Poslednja ispravka: Isko (31.12.2014 u 1:12) |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji laptop kupiti | znemanja | Prenosni računari | 41 | 17.12.2011 1:32 |
Povezivanje LED TV i HP Laptop | milisav | Foto i audio/video | 1 | 2.12.2011 17:05 |
Multimedia-lan laptop | dzena | ŠDK - Prenosni računari | 9 | 25.8.2011 12:13 |
da li je moguce? | SemperFi | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 8.4.2009 17:58 |
Kup- laptop ? | Peny | ŠDK - Prenosni računari | 2 | 22.2.2009 0:19 |