Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Play > Akcione igre

Akcione igre First-person-shooteri i slično...

Odgovor

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 30.8.2024, 14:02   #81
Exia
Deo inventara foruma

Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 498
Zahvaljeno 3.140 puta na 1.319 poruka
Određen forumom Re: Star Wars Outlaws

Cinjenica da je ova igra dobila 7ce i 8ce pokazuje koliko su gaming urinalisti retardirani...worst igra koju sam video od strane Ubisoft-a u zadnjih nekoliko godina. To koliko se Massive srozao je tek posebna prica, da nema mimova ova igra bi vec bila zaboravljena (Star Wars je manje vise dead brand)
Exia je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.8.2024, 19:03   #82
pentraksil
Deo inventara foruma

Član od: 14.4.2007.
Zahvalnice: 4.576
Zahvaljeno 3.901 puta na 2.427 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku pentraksil

Jel neko mozda igrao igru ili samo izgleda kao da vam je losa?

Da me ne shvatite pogresno, ne zelim ni u ludilu da branim Ubi zbog ociglednih stvari koje zaista ne vredi vise pominjati, ali igre su im generalno u rangu tih ocena oko 6-7 do neke do neke jako slabe osmice. Tako mi izgleda i ovo neka 6-7. Nisu to nikakve igre vredne toliko paznje i cene ali su isto tako i daleko od katastrofe. Ono, nit smrdi nit mirise.

Generalno su mi bezveze te pomame oko ocena gde svaka igra mora da bude ili 9 (inace kukamo na ocene) ili mora da bude 1-4 (inace opet kukamo na ocene) Sta znam, da su dali devet, deset pa i ajde da kazes da li su normalni...ali 7-8 me ne cudi previse.

Mislim da je nasa mrznja prema Ubiju toliko uzela maha da i sasvim OK igre moraju da budu uzas zato sto je to Ubi
pentraksil je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.8.2024, 20:14   #83
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.595 puta na 4.061 poruka

Pocetak igre je solidan, jedan od boljih u Ubisoft igrama. Tek sam dosao to prve open world planete tako da ce neke detaljnije utiske kasnije da iznesem. Ali ovo do sada je ok.
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci:
pentraksil (30.8.2024), player1 (30.8.2024), reb0rn (23.9.2024)
Stara 30.8.2024, 20:56   #84
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Pocetak igre je solidan, jedan od boljih u Ubisoft igrama. Tek sam dosao to prve open world planete tako da ce neke detaljnije utiske kasnije da iznesem. Ali ovo do sada je ok.
Mada se bojim da ce to biti to, u pocetku mozda sasvim solidno i onda ce kao i Valhalla poceti da se razvlaci i bas da preteruje negde od sredine. Iako sam voleo Valhallu, ipak meni taj deo nije legao.

Aj javi utiske za na dalje svakako
Stara 30.8.2024, 22:37   #85
Pipboy
Starosedelac

Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 824 puta na 492 poruka

Igra je zapravo prilično fokusirana, za čas se odradi glavni quest line kada se otvaraju ostale planete, gde isto nema mnogo tupljenja. Sporedne aktivnosti su dovoljno dobro osmišljene da ne smaraju i omogućavaju brz progres po pitanju opreme i naoružanja, a ko hoće može da lovi sve kovčežiće sa kozmetikom po mapi 200 sati (čak i pri tome igra potencira istraživanje, zavlačenje svuda i rešavanje jednostavnijih terenskih zagonetki i manevrisanja, jer nema milion markera koji sami od sebe iskaču po mapi).
Pipboy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledećih 2 korisnika se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci:
mvasic (31.8.2024), pentraksil (31.8.2024)
Stara 31.8.2024, 18:30   #86
Exia
Deo inventara foruma

Određen forumom Star Wars Outlaws

https://youtu.be/g1q3HHzIiq8?si=GNQ_SXo7z37-XRLo

AAAA XD
Stara 31.8.2024, 22:25   #87
Koreli A.
Banned

Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka

https://www.metacritic.com/game/star...=playstation-5

36/10 od publike. 78/10 od "novinara". Na PC-iju doduse 54/100 ali PS ima najvise komentara pa valjda je bolji uzorak.

Poslednja ispravka: Koreli A. (31.8.2024 u 22:39)
Koreli A. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2024, 10:12   #88
dex3108
V.I.P. Test Play

Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.595 puta na 4.061 poruka

Citat:
Koreli A. kaže: Pregled poruke

36/10 od publike. 78/10 od "novinara". Na PC-iju doduse 54/100 ali PS ima najvise komentara pa valjda je bolji uzorak.
Metacritic je najgori sajt za User reviews. Nazalost igra nije na Steam-u a to je najbolje mjesto za User Reviews. Kao sto rekoh igra nije nesto nevidjeno do sada li je dobra igra. Ima par stvari koje zaista nisu klasicni Ubisoft i Massive je probao malo da izmjeni stvari u Ubisoft Open World formuli.
dex3108 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2024, 11:48   #89
sp01
Veteran

Član od: 5.9.2017.
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 288 puta na 209 poruka

Људи играјте Wukonga
sp01 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sp01 na korisnoj poruci:
Koreli A. (1.9.2024)
Stara 1.9.2024, 13:05   #90
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
dex3108 kaže: Pregled poruke
Metacritic je najgori sajt za User reviews. Nazalost igra nije na Steam-u a to je najbolje mjesto za User Reviews.
Na Metacritic mogu ja da odem i dam keca igri koju u zivotu nisam video,

Ne znam zasto bilo ko njega uzima za nesto iole relevantno kada su ocene u pitanju.

Nazalost cak i Steam moze da bude problematican sto se toga tice, ali naravno neuporedivo bolje od raspalog Metacritica

@sp01

Na nekom prvom popustu i kada malo srede optimizaciju
Stara 1.9.2024, 18:15   #91
player1
V.I.P. Test Play

Član od: 5.4.2006.
Zahvalnice: 5.673
Zahvaljeno 4.124 puta na 2.694 poruka

Citat:
pentraksil kaže: Pregled poruke
Nazalost cak i Steam moze da bude problematican sto se toga tice, ali naravno neuporedivo bolje od raspalog Metacritica
Jedini problem je sto za Steam ne treba smatati rejting kao "ocenu", nego procenat igraca kojima se igra svidja, ne vezano da li se nekome svidja malo za 7/10, ili mnogo za 10/10 ocenu.
player1 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.9.2024, 21:17   #92
Koreli A.
Banned

Član od: 1.9.2019.
Zahvalnice: 612
Zahvaljeno 207 puta na 143 poruka

Igra zaista tako prihvacena kako jeste .

Spojlovao sam je posto me ne zanima posle nekoliko opisa dal pohvale ili suprotno i apsolutno nema sanse da bi na Stimu dobila vise od 60% i to zato sto je Star Wars . Cim ni novine nisu dali vise od 80 jasno je sve. Svaka AAA igra se ili podize ili spusta tu nema vise izuzetaka. Od boje koze protagoniste do koliko lezbejki ima u igri utice na te stvari.Gluposti.
Vise te ocene zapadnih medija nemaju apsolutno nikakav smisao , bas nikakav.

Citat:
sp01 kaže: Pregled poruke
ЉŃƒди играŃ˜те Wukonga
Ne mogu da verujem koliko je iznad onog sto sam ocekivao. Nisam video vise neprijatelja razlicitih u nijednij igri (po glavi stanovnika svakako ) . Mozda gresim ali nema mini bosa ili bosa da je slican a ima ih mnogo cak su i neki zavedeni kao obicni neprijatelji a de facto su mini boss . A sporedni sadrzaj je svuda.

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
Jedini problem je sto za Steam ne treba smatati rejting kao "ocenu", nego procenat igraca kojima se igra svidja, ne vezano da li se nekome svidja malo za 7/10, ili mnogo za 10/10 ocenu.
To je dobro jer izbegava se neujednacenost kriterijuma .Sta znaci 7/10 za mene , tebe ili nekog treceg nego vrlo verovatno razlicito . A ovako kad je igrac ni tam ni vam neko preporuci neko ne ,pa se opet izadje ne prosek.
Da Steam nije savrsen ali jeste najbolji ,90% igraca mislim da bi se slozilo . Metacritic je bas kako ljudi kazu , polu raspao. Samo sto ovde izgleda nema nekog "dodatnog" razloga sem da igra stvarno nije prihvacena.Pravedno ili ne to je drugo.

PS -Ja nisam igrao ne mogu ipak da tvrdim da se ne bi slozio da je 4/10 premalo, verovatno i bih samo eto , video sam dosta i ne privlaci me . Ali da , objektivno ako je to moguce verovatno je malo vise od 4/10.Sklon sam da verujem da ljudi koji su kupili igru ovde blizi su realnoj oceni od prosecne ocene na MC. Razumno je.

Nego malo razocarenja i ljudi 'kaznjavaju " igru . Nista novo. A novine ne pomazu sto ne moze vise da im se veruje.

Poslednja ispravka: Koreli A. (1.9.2024 u 22:14)
Koreli A. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Koreli A. na korisnoj poruci:
player1 (2.9.2024)
Stara 1.9.2024, 23:19   #93
Exia
Deo inventara foruma

Citat:
Koreli A. kaže: Pregled poruke

Kao što rekoše ostali na ovoj temi Metacritic je teško *****e lol

Poslednja ispravka: Exia (2.9.2024 u 21:17)
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Exia na korisnoj poruci:
Koreli A. (1.9.2024), pentraksil (2.9.2024), player1 (2.9.2024)
Stara 2.9.2024, 0:23   #94
pentraksil
Deo inventara foruma

Citat:
player1 kaže: Pregled poruke
Mislim da bi trebalo bi da ima i neki neutralni glas, nesto izmedju ne samo negativno i pozitivno.

Recimo skoro je izasao Update za HUNT SHOWDOWN koji je fenomenalan...nazalost, novi UI je dosta los i navodi ogroman broj igraca da da potpuno negativnu ocenu samo zbog toga. Zato je RECENT pao na Mostly Negative, ljudi bi pomislili da je igra potpuni uzas...ali eto, samo zbog UI koji, iako los, nakon malo navikavanja ne remeti igru ni najmanje, u pitanju je samo meni (a i najavili su ispravke).
I eto, potpuno legitimna kritika ali ispada da je cela igra podbacila sa apdejtom.

Tako da, treba gledati sto vise recenzija za pravu sliku, ocene su samo broj ne gledati ni samo NEGATIVE/POSITIVE vec i procitatko. Ko ima vremena najbolje je proskitati do nekoliko recenzenata na Youtube koji su poprilicno raznovrsni.
ACG, SKILL UP, Worth a Buy, Mortismal Gaming i jos neki.
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pentraksil na korisnoj poruci:
player1 (2.9.2024)
Stara 2.9.2024, 10:57   #95
M.C.
Deo inventara foruma

Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 303
Zahvaljeno 1.490 puta na 1.029 poruka

Citat:
Exia kaže: Pregled poruke
Kao što rekoše ostali na ovoj temi Metacritic je teško *****e lol
Ovo nema veze sa vezom. Za PS5 gde ima najviše opisa (75) i gde je ocena 76, IGN ih ima ukupno 5. Njihova prosečna ocena - identičnih 76. Ali naravno da su oni jedini razlog zašto ocena ne pada ispod 7...
M.C. je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 4.9.2024, 16:55   #96
Exia
Deo inventara foruma

Ubisoft’s share price has fallen to a near 10-year low since the release of Star Wars Outlaws
Stara 23.9.2024, 17:41   #97
reb0rn
Član

Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 18
Zahvaljeno 32 puta na 23 poruka

Malo ste preterali sa hajtom pogotovo kad nadjete neke teske debile koji sceniraju glitcheve u open world igrama i postavljaju na youtube-e... nikad ovo nisam razumeo ali izgleda ljudi vole da izigravaju debile

Sad sto im neki pridaju paznju tu je veci problem
reb0rn je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.9.2024, 10:53   #98
m1aden
Starosedelac

Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 189
Zahvaljeno 444 puta na 289 poruka

U oskudici nakon Wukonga hteo sam da uzmem ovo i da odigram (lik sa kupujem prodajem mi je čak i davao da je probam malo pa da je obrišem ako mi se ne sviđa), ali sam odgledao par klipova pre i količina tih gličeva me je u potpunosti odvratila od uzimanja igre.
Voleo bih da Wukong postane nova jedinica mere, jer ovde je u pitanju jedan UBI koji je svoj zanat kalio decenijama a igra je u SW univerzumu.Zar to nije moglo sa malo više ljubavi prema obožavaocima? Sa malo manje agende? Sa malo manje alavosti?
Preko 18 miliona prodatih primeraka do sada za Wukonga! Nije open world ali nije ni malo linearna igra.Gličeva nema, samo poezija u pokretu, animacije i koreografije borbi iz nekog drugog univerzuma.Svaki lik malo remek delo.Zvuk i muzika...
Koliko još igara UBI treba da napravi da za jednu možeš da kažeš
Prince of Persia nekako ispade odličan na kraju, ali mislim da da bi i Raymana upropastili da ga sada prave...
m1aden je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 24.9.2024, 13:09   #99
Pipboy
Starosedelac

Član od: 19.8.2007.
Zahvalnice: 50
Zahvaljeno 824 puta na 492 poruka

Krajnje je solidna igra, kritikujući je samo zato što je Ubisoftova je nefer prema svom evidentnom trudu koji je uložen u nju. Da ima gnjilih i loših elemenata ima, počev od glavne junakinje, repetativnih (ali opcionih) zadataka, do nekih sporednih stvari. Sa druge strane igra prilično odiše jakim Star Wars vajbom, i to onim izvornim iz prve trilogije, uz neznatna i neprimetna woke glupiranja koja lako mogu da se ignorišu.

Obratiti pažnju samo na način na koji je odrađena Tatuina npr., kao pravo i živežno mesto, sa uverljivim osećajem prostranstava i realistično uglavljenim naseljima, a da ne pominjemo milion i jednu (vizuelnu i svaku drugu) referencu iz filmova, uključujući i prikvele (čak mislim da ima pre-omažiranja i Mandalorijancu). Bukvalno, sjajna interaktniva simulacija života na Tatuini. Ili recimo Imperijalci koji su odrađeni perfektno u glumačkom smislu, sa tim dekatentno-arogantnim birokratsko-nacističkim tonom u obraćanjima i obaveštenjima koja direktno vuku na 4. i 5. filmsku epizodu.

Što se tiče bagova, ja sam je prešao na PS5, bukvalno ni jedna jedina glupost ili glič se nije desio, mimo par problema sa motorbiciklom kada se pozove, to pripisujem Ubosoftovom poslovičnom prokletstvu sa ponašanjem summonova iz njihovih igara (doduše, lice glavne junakinje je toliko jadno odrađeno, da je pitanje da li se gličuje u realnom vremenu ili je tako zamišljeno).
Pipboy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Pipboy na korisnoj poruci:
reb0rn (24.9.2024)
Stara 24.9.2024, 13:40   #100
Cracked But Whole
Starosedelac

Član od: 26.6.2016.
Zahvalnice: 156
Zahvaljeno 609 puta na 368 poruka

Posle Wukonga uzeh ovo da igram, mislio sam da će mi biti problematično jer Wukong jeste jedna krajnje fenomenalna igra, ali iskreno - prija mi Outlaws!
Ko što reče Pipboy, zaista dobro odrađen worldbuilding, toliko detalja na svakom koraku. Vizuelno izgleda super, iako ima problema (shimmering tu i tamo) i očekivao sam više od endžina koji je zasijao kod Avatara. Sound design - verovatno najbolji do sad što se Ubisofta tiče koji su imali ozbiljan problem sa kompresijom zvuka u dosta igara.
Priča je solidna, mnogima smeta glavna junakinja al meni odgovara to što je totalni hack i pojma nema ni o čemu. Mali companion je sjajan dodatak. Stealth nekad baguje al što više opcija i alatki se otključaju, to je zabavniji.
Leveling sistem gotivim, ovo je definitivno bolja opcija umesto klasičnog levelovanja a la Assassin's Creed RPG igre.
Samo napucavanje je jedino loše, ali kao što rekoh, sa dosta stealth opcija nije toliko problem.
Gotivim mini-igre hakovanja i karata.
Sve u svemu, ja sam baš zadovoljan.
Cracked But Whole je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Cracked But Whole na korisnoj poruci:
reb0rn (24.9.2024)
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Star Wars Jedi: Fallen Order dex3108 Akcione igre 308 2.5.2023 23:53
Star Wars Battlefront 2 dex3108 Akcione igre 150 14.1.2021 21:12
Nadogradnja za - Cyberpunk, Red Dead redemption 2 i Star Wars Jedi Fallen Order... Djurke Šta da kupim? 132 12.1.2020 18:35
Star Wars by Visceral Games dex3108 Akcione igre 28 26.1.2019 10:43
Star Wars Yoda's Rap oluja Cvet kompjutera 7 8.2.2007 1:22

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 4:49.