![]() |
![]() |
|
Avanturističke igre Point & click, pomoć oko prolaska igre... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 | |||
Starosedelac
Član od: 17.12.2012.
Zahvalnice: 824
Zahvaljeno 519 puta na 338 poruka
|
![]()
Pojavila se interesantna igra u kojoj ste u ulozi jazavca koji mora da pazi na sebe i svoje mlade.
Grafički izgled je stilski, fino urađen, podsjeća na Don't Starve. Ubrzo ću je probati, pa javiti utiske iz prve ruke. Igra od danas se može kupiti na GOG-u i na Steamu. Zvanična internet stranica igre: http://www.shelterthegame.com
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Napravljen i video o igri poput dokumentarca
![]() Igrao sam Shelter, i definitivno je igra koju treba probati. Grafika me najviše podsjećala (iako sam u poruci iznad rekao Don't Starve) na And Yet It Moves, jer su modeli poput izgužvanih novina. Čitava šuma je prikazana predivnim umjetničkim stilom, koji me je oduševio. Koliko igara postoji u kojima ste u koži divlje životinje koja treba da pazi na svoje mlade? Kontrole u igri su jako jednostavne, a sve se svodi na pronalaženje hrane, koja može biti u zemlji, na drveću ili na nogama, te serviranje te hrane mladima čupanjem iz zemlje, obaranjem sa drveta ili lovom. Naravno, nije sve tako jednostavno, budući da jazavac i nije baš najjača životinja u šumi. Stoga morate i da pazite na svoje mlade, i da ih čuvate od grabežljivaca. Nadam se da sam, bar ovom drugom porukom, nekome zagolicao maštu da proba igru, pošto za čitav dan ova tema nije imala nikakav odgovor. Ako volite videoigre, a volite i prirodu, da probate Shelter moja vam je topla preporuka. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku JzmA na korisnoj poruci: | ||
sale94 (31.8.2013) |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Zvuci ekstra ja sam uvek za igre koje unose nesto novo u zanr, ili su same po sebi unikatne i izdvajaju se od mase, jos ako su bez pompe i marketinga to mora da je dobro.
Poslednja ispravka: sale94 (31.8.2013 u 17:32) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Pa probaj, jedina velika zamjerka koji mogu da uputim igri je nedostatak opcije za čuvanje progresa.
Sad potpuno razumijem majčino zabrinuto ''Gdje si do sad?'' ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Interesantno, mislim da je sa namerom ostavljeno to oko sejvovanja iz nekog razloga.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
Imaš samo početke misija kao čekpointe.
Kraj igre je savršen, pogotovo ako pustite da prođu Creditsi, koji i ne traju dugo. Završio sam igru sa dva živa mladunčeta, pošto Spoiler za noću:
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
shelter, survival |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|