![]() |
![]() |
|
Mrežne igre Multi-player igre |
Pregled rezultata glasanja: Korisni linkovi za World of Tanks | |||
Link ka temi sa kodovima: http://www.sk.rs/forum/showthread.php?t=77073 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Oficijelni sajt EU servera: www.worldoftanks.eu |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
Glasova: 0. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#11981 | |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.581
Zahvaljeno 10.717 puta na 6.855 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11982 |
Mr. Spatula
|
![]()
^Klasika
Nama se jednom desilo da je covek zaspao tokom CW-a ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11983 | |
Novi član
Član od: 7.12.2011.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]() Citat:
po meni, ne postoji interesantnija igra. Radio sam u internet klubovima i gledao kantere, company, age...nije me ni jedna privukla da sjedem da je igram ali cim se pojavio WoT...zagrizo sam ko pitbull...magija ove igre je bas kako kaze DeCoy da se upoznas sa novim ljudima, da se boris da dobijes sto veci kredit i iskustvo i poneku medalju...slomio sam se da dobijem Master Tanker jer sam sedam dana lovio desetku hevija iz kine a za neopisivu srecu se potrudio moj Object 268 a zrtva je bio lik koji napisa na pocetku: Siemka (boze kako ih mrzim, al zaista od srca)...sad se hebem da ufatim Duty Patrol...sumnjam da cu uspjeti jer su mi sve vece mrcine u garazi! Opusti se i laganini...do 4xtier IX sam dosao bez dana premijuma, jer sam igrao iz uzitka a igrao sam skoro 80% partija sa drugarima u platoon-u, tako se baci koja "suplja" a lakse izadjes na kraj sa protivnicima jer nisi sam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11984 |
Veteran
Član od: 4.11.2010.
Zahvalnice: 42
Zahvaljeno 40 puta na 34 poruka
|
![]()
Ja ovako igram, do sad sam odigrao samo nekih 1200partija,bez dana premiuma i dosao sam do IS ali sve masterujem na svakom tenku. Imam taktiku da otkljucam sve tier 5 tenkove koji mnogo zaradjuju i da pored njih imam u garazi samo jednog veceg tiera, do sad sam grindao sve pare a sada cu za is-3 da prodam is i kv1s i nagrindacu ovo ostalo sto i nije veliki problem. I tako sa ovim vecim tierom igram i gubim pare a sa ovim t5 ostalim nadohnadjume izgubljeno i dodatno zaradjujem za tenkove koje ocu.Za sad sam otkljucao stuga,pziv,kv-1 i sad sam blizu cercila 1,posle toga mozda uzmem i nekog amera i guram rusku heavy do kraja.To je moj plan i tako ja igram
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11985 |
Veteran
Član od: 13.2.2011.
Zahvalnice: 402
Zahvaljeno 144 puta na 119 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11986 | |
Član
Član od: 1.10.2012.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 20 puta na 15 poruka
|
![]() Citat:
![]() Slazem se sa tobom da je igra odlicna i pored toga sto se trude i da je malo upropaste, ali jedina igra koja mi nije dosadila nakon nekog vremena, niti ce u skorije vreme. I nikada necu shvatiti ljude koji zure da dobiju tir10, narocito ne shvatam one koji ga sa 2k bitaka imaju (iskustva i znanja nemaju) i onda samo stetis svojim timovima, niti ces ti uzivati igrajuci jer ce te odvaljivati uglavnom jer si neiskusan za top tir bitke, niti ce tvoja ekipa imati koristi od tebe sto neminovno dolazi da gubite bitke. Savet - nemojte govoriti kako vam je vikend bio uspesan (kako ja izjavih ranije) jer ''neko to od gore gleda sve'' hahaha te sam npr za jucerasnji dan upadajuci u ''sjajne'', ne, vise od toga - ''fenomenalne'' timove uspeo da sa kinezom 110 od 71% pobeda, svucem na 62%, mislim da sam imao niz od 8 izgubljenih partija za redom sto mi se nikada nije desilo. Inace htedoh zamoliti nesto, da vi koji ste prosli mnostvo tenkova date neki post preporucujuci neki tenk, jer ja sam naime imao nameru da idem samo na medium liniju kineza, ali procitah post od Shlay-a o 110-ci i namerih se da ga dobijem. I bas kako je Shlay napisao o njemu sve je tako, istrazio sam sada za vikend BIA skill i sa rammerom i ventilacijom pucas 8,25sec sto je fenomenalno, kupola je odlicna dinga ko luda, a i telo nije lose, samo ga nemoj kositi, drzi pravo i sve ce biti u redu u vecini slucajeva ![]() ![]() Htedoh na kraju i da vam ostavim ovo da vidite sta se sve moze doziveti da na Ensku budes u gradu sa mislim dva nasa tenka, mozda tri, da zoves u pomoc ko zna koliko puta da ne reaguje niko, jos te nazivaju noobom i spamerom a pola tvog tima sa 0 damageom neki nisu ni opalili metak i poslastica za kraj - AT7 g.ovno ono britansko dobio medalju Raider i Invader, pa mislim da od toga nema veceg bezobrazluka, da te cak niko nije ni video tokom borbe, dok sam ja imao 9 tenkova u gradu da se borim. No na kraju 5300 damagea i super pershing me ubi mozda pola sekunde pre nego sto cu ja napuniti. Ali ovo sa AT7 nema veceg bezobrazluka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11987 |
Veteran
|
![]()
i ja imam is, kv-13 i t-43 od vecih do t44 mora se puno igrati a t 43 je nekako slabasan. ne znam da li da ostavim kv-13 ili t-43? gubi se dosta para ali se nadoknadjuje sa stug-om i sa jos par manjih. uzeo bih onog posle stug-a ali ce on u jace partije . al cekam popust
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11988 |
Banned
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 2.495
Zahvaljeno 2.069 puta na 1.046 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11989 |
Član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Za sve one koji bi da prilično dobro zarađuju sa 7. tierom... Uzmite Jagdpanthera i stavite mu pretposlednji top VIII tiera 8,8cm PaK 43 L/71. Brže puni i cilja od onog drugog 10,5 cm PaK 45 L/52, a i granate su smešno jeftine za njega. Šteta koja se nanese u proseku po partiji je ista ili veća nego sa 10,5cm (bar u mom slučaju). Ako stavite cammo kao prvi skil (može i sixth sense comandiru, just in case), Jadgpanther sa 8.8cm postaje ubojiti snajper sa 203 penetracije. Dodajte ventilaciju i ramer, a treće mesto popunite sa bino ili cammo net i zarada je maltene zagarantovana.
Od nižih tiera i dalje je solidna zarada sa PZ4, KV1, pa i T49 (sa ostvarenih 1000+ štete ovaj čisto zaradi bar 15000 sa običnim nalogom). Sa ova tri tenka lagano održavam ostale (T29, Jadgpanther, IS, Panther II i Tigra). Ko se dvoumi na koju stranu da krene heavy linije sa običnim nalogom, topla preporuka je američka heavy linija (maltene neprobojna kupola). T29 sam sebe može lepo održavati, dok za T32 ne garantujem. ![]() Treba mi i jedan savet. Ukoliko TD-ovi VIII tiera budu na popustu, da li ići na na Jagdpanthera II ili Ferdija? Prebacio bih posadu sa Jadgpanthera sa prvim skilom cammo, pa me zanima kakva je razlika što se tiče opravki ova dva TD-a. Mislim da bi mi bolje legao Jagdpanther II, koji je sličniji kecu, ali nisam siguran kako bi se nosio sa heavy tenkovima VIII tiera. Šta je po vašem mišljenju bolje: štekati se i udarati ko blesav sa X tier topom ili ići na hit&run sa istim topićem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11990 |
Starosedelac
Član od: 23.5.2008.
Zahvalnice: 246
Zahvaljeno 225 puta na 185 poruka
|
![]()
Sve zavisi kako ko igra, sa tier IX sam cesto u minusu, sa VIII retko kad, dok sa VII fino zaradjujem.
Uopste tier V-VII tenkovi fino zaradjuju. Preporuka za PZ, M4 Serman, KV1, T-34-85, VK3601H, KV1S, Hellcat, IS. Sada idem na T29, mislim da ce i on biti ok. Ujedno sa vecinom gore navedenih tenkova je meni najzanimljivije igrati. Sent from my HTC Desire X using Tapatalk |
![]() |
![]() |
![]() |
#11991 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11992 | |
Član
Član od: 3.11.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11993 |
Veteran
|
![]()
Da li ce neko slati cestitke? http://worldoftanks.eu/news/6496-2nd...-card-contest/
i ako se salje iz srbije kolko to kosta? ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11994 | ||||||
Veteran
Član od: 24.1.2006.
Zahvalnice: 140
Zahvaljeno 302 puta na 168 poruka
|
![]()
Malo podsecanje na jedno takmicenje u pravljenju videa za wot ...
Ovo su verovatno dva najbolja klip o wot-u ikad ![]() prvo mesto
drugo mesto
|
||||||
![]() |
![]() |
Sledećih 4 korisnika se zahvaljuje korisniku Martok na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#11995 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Sad cu da vidim koliko ce da trazi ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11996 |
Veteran
|
![]()
1.49 €
Za klasicnu cestitku. Moze da se stavi proizvoljna slika ... Ne zvuci puno ![]() Evo, sklepano za 5 min, ne deljuje lose ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11997 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11998 | |
Starosedelac
|
![]()
Hahahaha, poljaci izgleda nisu gledali Monty Python-ovce...
![]() ![]() ![]() Citat:
Zone pogodaka sa SEO servera: http://disk.yandex.ru/public/?hash=r...K9u1nG0Jr8c%3D Poslednja ispravka: PlazmaKeksWoT (21.3.2013 u 15:15) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12000 |
Veteran
|
![]()
Koliko Cercil 3 zaradjuje po partiji sa premium nalogom i bez njega?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Forsaken World online! | N.K.P.D. | MMORPG igre | 715 | 9.2.2012 21:43 |
World of Goo | polarnimeda | Male igre | 77 | 23.3.2010 6:33 |
Svet kompjutera 12/2008 | oluja | Sadržaj novog broja SK | 147 | 23.12.2008 14:33 |
Konkurs World Press Photo 2009 | VojaM | Fotografija | 0 | 23.10.2008 17:33 |
WTS World CCN 4.17 Freelancer Mod | loki | Mrežne igre | 0 | 17.6.2008 14:36 |