![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
Imam winamp 5.0 i najnoviju verziju windows live messenger-a (2008) i treba mi plug in koji ce u potpis na msn-u da mi stavi pesme koje slusam, naravno u winampu. E sad dok sam imao staru verziju sve je radilo kako treba ali sad nece. Pa vas molim ako neko ima ovaj plug-in kompatibilan sa novom verzijom da mi pomogne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2005.
Zahvalnice: 374
Zahvaljeno 456 puta na 282 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku Master Neo na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#3 |
Starosedelac
|
![]()
Sve to može i pomoću MessengerDiscovery Live program.. Preko njega može još dosta stvari, da se prozor ne trese kad neko koristi nudge, da možete da koristite nudge koliko god puta hoćete i još dosta toga.. Try it..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Željko na korisnoj poruci: | ||
Cheguevara (13.10.2007) |
![]() |
#4 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Od svih tih NowPlay pluginova, ubedljivo je najbolji AMIP. Ima integraciju za brdo programa, dosta opcija... http://amip.tools-for.net/wiki/amip/download
@Zeljko bas sam danas preporucio Discovery na jednoj drugoj temi. Po mom misljenju najbolji addon za msn. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Cheguevara (13.10.2007) |
![]() |
#5 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
БТВ, колико је тај програм сигуран? Јел нема неких бубица, вируса и то..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
|
![]()
Siguran, ja ga dugo koristim i ništa..
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Željko na korisnoj poruci: | ||
Carl Jonson CJ (15.10.2007) |
![]() |
#8 |
Starosedelac
|
![]()
Супер, хвала
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Starosedelac
Član od: 6.9.2007.
Zahvalnice: 285
Zahvaljeno 155 puta na 120 poruka
|
![]() Citat:
kod mene neće ni u FF ni u IE već danima... skinuo sam, al' mi bit defender a na drugom kompu i avast polude zbog njega i ne dozvoljavaju instalaciju. Poslednja ispravka: noisy (16.10.2007 u 11:36) Razlog: update |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]()
E da pitam jos nesto u vezi sa winows live messengerom. Nije mi jasno kako ne mogu da igram igre. Treba neki patch da instaliram? Ima u gornjem delu ikonica games ali pise: '' list of games is temporarily unavailable ''. Mom drugu rade, a meni basksuzu ne.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]()
Treba ti flash/java....
Imam problem... MSN Live Messenger, prvo nece da se uloguje trazi noviju verziju...Ok skidam ja tu verziju 2 sata (dial-up)... I skinem ja to nekako i sad stalno prijavljuje da ne moze da se uloguje... Dok Miranda radi savrseno...ALi ja ocu MSN Live!!! |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Teva na korisnoj poruci: | ||
Cheguevara (5.11.2007) |
![]() |
#12 |
Starosedelac
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 559
Zahvaljeno 794 puta na 489 poruka
|
![]()
Kada kliknes na "sign in" , on izvrti ono pola sata i izbaci cini mi se neke tri opcije: retry, cancel, i troubleshoot . E ti probaj to troubleshoot, meni uvek resi problem.
@Cheguevara: mozda nemate istu verziju MSNa? Ili ti firewall blokira neki port koji ti treba... :/ @Noisy: evo ti alternativni link ~> http://rapidshare.com/files/9223486/....0155.exe.html |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku WhenDarknessFalls na korisnoj poruci: | ||
Cheguevara (5.11.2007) |
![]() |
#13 |
Član
Član od: 30.3.2007.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Kada sam krenuo da skidam msndl avast je oglasio uzbunu, i toliko o tome
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Član
|
![]()
Ljudi resio sam problem, trebalo je samo malo cackati po stranim forumima. Fora je u lokaciji koju birate kad se registrujete na MSN. Ja sam stavio Serbia and Montenegro ali samo US ima podrsku za igre. Probajte!
Poslednja ispravka: Cheguevara (5.11.2007 u 21:35) |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Član
|
![]() Citat:
Sa AVG-om meni ovaj program detektuje kao trojanca, a samim tim ne mogu da ga instaliram... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Koji IM koristite | Predrag Stankovic | Internet tehnologije | 67 | 28.10.2007 21:54 |
Windows Live Messenger Problem | Maksim Gorki | Operativni sistemi | 9 | 30.6.2007 22:49 |
Windows Live Messenger PROBLEM!! | Brembo | Aplikativni softver | 8 | 16.2.2007 8:58 |
Zone Alarm Security Suite i MSN Live messenger | TheReaper | Zaštita | 9 | 19.11.2006 23:39 |
Msn Messenger live problem... | ddak | Aplikativni softver | 5 | 24.9.2006 0:39 |