![]() |
![]() |
|
Brbljaonica Manje ozbiljno ćaskanje na ostale (kompjuterske i geek) teme... (POSTOVI SE NE BROJE!) (Pravila pisanja: kliknite ovde.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#161 |
Veteran
|
![]()
Trebalo bi da je Merlin ,1 sezona ,12 epizoda.
Ja pre neki dan,u nedostatku sci-fi serija poceh da gledam Andromedu, i nije lose. Nije za svaciji ukus, ali meni je legla bas fino. Specijalni efekti su Ok, misteriozni i bizarni likovi, mastovite lokacije ,gradjevine, brodovi |
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
Novi član
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 7 puta na 6 poruka
|
![]()
Samo mala ispravka, serija Merlin ima 13 epizoda u prvoj (i za sada jedinoj) sezoni
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]()
Coupling UK
Ovo je jedna od mojih omiljenih serija i ne znam kako je dosad nisam pomenuo. Prica se vrti oko sestoro prijatelja i uglavnom se vode razgovori o seksu i vezama izmedju muskaraca i zena u komicnom smislu. Situacije se najcesce prikazuju iz ugla muskaraca i zena, ali ponekada i iz ugla svakog lika ponaosob. Akcenat je stavljen na Steve-a i Susan koji se zabavljaju nakon Steve-ovog raskida sa Jane. Steve Taylor (Jack Davenport) je kao i svi muskarci u njihovom drustvu dosta nesiguran i ima sposobnost da uvek izgovori pogresne stvari u pogresno vreme. Susan Walker (Sarah Alexander) uglavnom razume te njegove ispade nakon sto prodju nesporazumi. Ona je radna zena dosta posvecena poslu gde radi zajedno sa Jeff-om. Jeff Murdock (Richard Coyle) glavni teoreticar u drustvu, sve zna o vezama ali se uvek plasi da pridje devojci, a kada pridje lupa gluposti, on je Steve-ov najbolji prijatelj. A Susan-ina najbolja prijateljica je Sally Harper (Kate Isitt), opsednuta je lepotom (sopstvenom) i jako se boji starenja. Patrick Maitland (Ben Miles) Susan-in bivsi decko nije bas toliko nesiguran kao njegova dva drugara iz dva razloga, zato sto je malo priglup i zbog njegove abnormalno velike alatke. Jane Christie (Gina Bellman) nije glupa kao Patrick ali je zato toliko luda, neko vreme proganja Steve-a nakon raskida. Nakon Jeff-ovog odlaska na ostrvo Lezbos upoznajemo se sa novim likom, ime mu je Oliver Morris (Richard Mylan). Ne znam zasto me je privukla ova serija, verovatno zato sto se ponekad vode slicni razgovori i desavaju slicne situacije i u mom drustvu. http://www.bbc.co.uk/comedy/coupling/ http://www.imdb.com/title/tt0237123/ http://en.wikipedia.org/wiki/Couplin...K_TV_series%29 ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#164 |
Član
Član od: 10.8.2007.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 11 puta na 11 poruka
|
![]()
Grlom u jagode.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
Član
Član od: 3.12.2009.
Zahvalnice: 26
Zahvaljeno 4 puta na 2 poruka
|
![]()
Charmed
|
![]() |
![]() |
![]() |
#166 |
Veteran
|
![]()
Malcolm in the Middle - licna preporuka, gledam je svakog jutra ... ako uspem da se probudim ...
![]() ![]() Izvor: Wikipedia Poslednja ispravka: __UM__ (30.12.2009 u 0:27) |
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() inace meni vrlo draga serija ![]() +1 preporuka |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#168 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() Poslednja ispravka: __UM__ (30.12.2009 u 0:26) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
Starosedelac
Član od: 23.2.2006.
Lokacija: Tamo gde su kuće od čokolade i prozori od marmelade....
Zahvalnice: 195
Zahvaljeno 301 puta na 171 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |
Starosedelac
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#171 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
Kakav krš, to je jedna od naših najboljih serija. RTS je odlično potrošio naš novac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#172 |
Veteran
|
![]()
Moje Drage Komsije,Ocajne Domacice i Cari -meni najbolje serije...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#173 |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]()
Poceo sam da gledam Heroje, nisam ranije posto tad nisam imao brz net pa nisam nesto puno ni gledao serije, sem na tv-u, ali ovakvu dorgu nisam video jos od PB-a
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#174 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Pa i nema preterivanja ako zanemaris da je sama tematika serije
Spoiler za tema serije:
Ako zanemaris tu cinjenicu, serija je fenomenalna i definitivno najbolja serija koju sam gledao poslednjih nekoliko godina (i malo vise). |
![]() |
![]() |
![]() |
#175 | |
Veteran
Član od: 28.10.2007.
Zahvalnice: 274
Zahvaljeno 129 puta na 95 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#176 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]()
Odgledao sam tri sezone i tacno je, treca sezona u jednom delu pocinje da smara, mada po mom misljenju na samom kraju ipak nekako uspevaju da isprave stvari.
Inace nabavio sam i 12 epizoda cetvrte sezone ali ih jos nisam pogledao. |
![]() |
![]() |
![]() |
#177 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Mnogo je dobra preporuka kad neko kaze da je Bela Ladja jedna od njih, tad ai ne gledam ostale serije koje je doticni preporucio
![]() Od mene ono sto vec znate: Prison break (serijal 3 malo smara, a film na kraju je neopevana glupost, srecom pa je serija ok i bez njega, i dovrsena) LOST (mada se vise ne zna ko koga... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#178 |
Veteran
|
![]()
@mciggy : Znam tacno o cemu pricas. Drug mi je dao 30-ak filmova, kada sam video da je tu bela ladja odmah sam pobrisao sve bez potrebe da gledam sta je. Bez uvrede onima koji to vole, naravno, ali moje licno misljenje je da je to najniza vrsta humora (kao i one policijske akademije i slicne gluposti)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#179 |
Starosedelac
Član od: 13.3.2006.
Zahvalnice: 605
Zahvaljeno 2.479 puta na 595 poruka
|
![]()
Kursadzije, Oskar i kompanija
![]() ![]() Zeleo bih samo da spomenem i jednu seriju koju sam ranije mnogo voleo i gledao je milion puta - Nepristojni ljudi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#180 |
Član
Član od: 4.9.2008.
Zahvalnice: 5
Zahvaljeno 14 puta na 9 poruka
|
![]()
1. Seinfeld
2. Simpsons 3. Friends 4. Two And A Half Men 5. House |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Serije grafičkih kartica | Ilke | Grafika | 19 | 14.7.2009 12:40 |
Španske serije | miša topola | Cvet kompjutera | 20 | 17.4.2009 18:05 |
Novi Slax 6.1.0 i zadnji iz serije 6.x | laikexpert | Slobodni softver | 2 | 14.4.2009 16:25 |
Nova kamera starije serije | westorbit | ŠDK - Foto i audio/video | 0 | 18.4.2007 16:13 |