Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Test Drive > Komunikacioni uređaji i umrežavanje

Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje…

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 18.1.2010, 21:46   #1
dare023
Veteran
 
Član od: 30.6.2006.
Lokacija: Bečkerek
Poruke: 722
Zahvalnice: 46
Zahvaljeno 133 puta na 122 poruka
Određen forumom Ne radi internet posle apgrejda firmvera (HITNO)

Imam asus 500gp v 2 vajerles ruter,kome sam stavio novi firmver.Sve je prošlo ok,ali internet ne radi kada sam povezan na ruter.
Greška koju izbacuje je"the router ip is same as default gateway"
Adresa rutera je 192.168.1.1,a modema 10.0.0.1.
Pokušao sam da promenim adresu rutera na 192.168.1.100 ali opet ne ide
Kada izbacim ruter,internet radi kako treba .
O čemu se ovde radi ?

Edit:evo sad sam otkrio da ako restartujem ruter moram da restartujem i modem i onda radi,ništa mi nije jasno

Poslednja ispravka: dare023 (18.1.2010 u 23:04)
dare023 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
SBB uvozi internet iz inostranstva? Bryan Fury Internet usluge 32 2.12.2008 19:33
Wireless Internet, hitno! ShonEPFC Prenosni računari 2 13.11.2008 18:59
Ne radi mi Internet na Motoroli L6 Lejla Aparati i oprema 2 23.6.2008 15:54
Problemi posle reinstalacije Kaspersky Internet Security 7 Hellraiser Kvarovi 0 1.9.2007 17:48
Sharing internet connection i LAN. diablo_ Komunikacioni uređaji i umrežavanje 7 30.7.2007 18:34


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 2:50.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2021, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com