![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Starosedelac
|
![]()
Juče, iz razloga koji su samo Bogu poznati (I Windowsu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
Vidi da li je u start up-u (iz msconfig-a) iskljucen "ctfmon". Ako je to u redu, idi u CPanel i u "Regional and Language Options" pod "language" nesto iscackaj... Nesto od toga je, probably
![]() PS: Posle jedne instalacije Win-a, docekao me je desktop bez start menija i celog bara... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 686
Zahvaljeno 2.572 puta na 1.320 poruka
|
![]()
Ja imam isti problem, posle nekog vremena nakon instalacije, LB jednostavno nestane... Ako kliknem levo od njegove pretpostavljene pozicije, na taskbar, pojavi se plavi EN kvadratić... Više se ne obazirem...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Starosedelac
|
![]()
Evo, riješio sam problem, tako što sam isključio "Turn off advanced text services"
Hvala! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Starosedelac
Član od: 17.8.2006.
Zahvalnice: 267
Zahvaljeno 455 puta na 384 poruka
|
![]()
@Eniaroyah
Probaj to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.040 puta na 1.544 poruka
|
![]() Citat:
A ako se kvadratić za promenu jezika uopšte ne pojavljuje, treba ići u Contol Panel, kliknuti na ikonu Regional and Language Settings, izabrati srednji tab Languages i u novom prozoru opet tab Advanced. Obe opcije koje tu postoje moraju da budu isključene. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
I da dodam jos jednu stvar na Vojin odgovor ako ti ni tada ne radi desni klik na taskbar(negde na prazno) pa Toolbars pa stikliraj opciju Language bar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Starosedelac
Član od: 25.1.2007.
Zahvalnice: 213
Zahvaljeno 300 puta na 236 poruka
|
![]()
I meni se to desava redovno... ali od kad sam se setio za Alt+Shift vise me nije ni briga... dabogda se nikad ne pojavio....
@VojaM obe su iskljucene i opet ga nema @Mario Pavicevic ja nemam u Toolbars meniju Language Bar ??? ali to je cena piraterije @Milos gde si to iskljucio? taj advanced text services? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Rešava problem nestanka taskbara i još nekih sitnica http://www.kellys-korner-xp.com/taskbarplus!.htm
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Banana
Član od: 9.1.2006.
Zahvalnice: 686
Zahvaljeno 2.572 puta na 1.320 poruka
|
![]()
Ma mene to ne brine, imam i ja alt+shift... Nije da ne radi, pa da se mučim, već radi, samo se ne vidi... i tu je...
A skontao sam još nešto - postane nevidljiv kad prebacim na srpski pa stavim fokus na neki program, npr Firefox... ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Član
|
![]()
[/QUOTE] A ako se kvadratić za promenu jezika uopšte ne pojavljuje, treba ići u Contol Panel, kliknuti na ikonu Regional and Language Settings, izabrati srednji tab Languages i u novom prozoru opet tab Advanced. Obe opcije koje tu postoje moraju da budu isključene.[/QUOTE]
Ja sam to uraadio, i uspelo je!!! al sad mi umesto plave ikonice EN stoji ikonica tastature, na koji nacin mogu da vratim staru EN ikonicu, i das mi alt+ shift ne radi, a ukljucena mi je ta opcija???????? |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Član
Član od: 15.12.2008.
Zahvalnice: 19
Zahvaljeno 17 puta na 16 poruka
|
![]() Citat:
![]() Једноставно сам навикао на алт+шифт и то је то, не посматрам квадратић уопште ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
nestao language bar | darko kovacevic | Operativni sistemi | 13 | 9.12.2006 1:41 |
Windows Language Interface Pack - Serbian | shobra | Aplikativni softver | 7 | 13.4.2006 10:10 |