![]() |
![]() |
|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 30.10.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 95 puta na 75 poruka
|
![]()
U proteklih godinu dana, koliko izlazim na Internet preko routera (kompjuter - router - kablovski modem), svim sajtovima sam mogao sasvim normalno da pristupim. Medjutim, od danas ne mogu da pristupim odredjenom sajtu, kao ni samom serveru na kome se on nalazi. Kada pokusam preko proxyja, sve u redu
![]() Malo sam trazio po Internet resenje, i dosao do zakljucka da je verovatno problem u routeru (TP-LINK TL-R402M ako ikome nesto znaci). Da li je neko imao slican problem, ili neko mozda zna kako se moze resiti? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
.
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 113
Zahvaljeno 710 puta na 498 poruka
|
![]()
Ako sumnjas u ruter probaj da pozajmis ruter/modem od nekog drugog pa probaj s' njim, mada je ovo pre do dns-a (probaj da koristis Open DNS), ili je mozda administrator tog konkretnog sajta zabranio pristup za ip adrese tvog provajdera, ili samo za nekolicinu korisnika, pa ti dobijas te ip adrese (da ostali ljudi koji koriste istog provajdera mogu da pristupe tom sajtu?). Probaj drugi browser.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako podesiti ISDN da radi na 128 kbps | jaba.hut | Internet usluge | 7 | 31.5.2007 11:54 |
USB ne radi | uros@3D | Ostale komponente | 3 | 28.8.2006 12:47 |
PixelView PV-CX881PL TV kartica ne radi | Maximuss | Kvarovi | 14 | 19.8.2006 16:21 |
Nesto ne radi a ja ne znam sta | bofi | Kvarovi | 21 | 15.2.2006 3:01 |
Problem sa mp3 playerom? Na nekom XP-u radi na nekom ne... | Master Neo | Foto i audio/video | 7 | 5.1.2006 2:42 |