Ne nađoh temu nigde. Igra je još uvek u early access
na Steamu ali sam ja već upucao 75h i mogu reći da je igrivija ispeglanija od dosta AAA naslova na dan izlaska. U pitanju je mix RTS i tower defense.
Kampanja koja je sada 75% završena podseća puno na Warcraft III i ima OK pričicu, heroje i zadatke. Težina je umerena i iskusio sam par bagova ali nijedan nije game-breaking. Sastoji se od 17-ak misija trenutno. Survival mod je već jasno napravljen po uzoru na They Are Billions ali sa jednim auto save i jedim maunal save (može da se koristi više puta ali samo poslednji ostaje za load, pa treba paziti da se ne pravi u bespovratno lošoj situaciji) na koje se uvek možete vratiti. Zato prašta više od TAB-a.
Igra funkcioniše dobro i zarazna je. Grafika je lepo ispeglana i pregledna. Nisam primetio usporavanja kada u poslednjem talasu krenu hiljade nightmare-a sa svih strana. Možda najveća mana u ovom early accesu je nedostatak raznolikosti frakcija, a i samih mapa. Core gameplay je tu, pa se nadam da će se i ovo proširiti do finalne verzije. Uglavnom, nije Starcraft, pa čak ni TAB, ali može da posluži.