![]() |
![]() |
|
Registracija | Uputstvo | Spisak korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje poruke | Označi forume kao pročitane |
Osnovne komponente Procesori, ploče, memorije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#3901 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
Edit: Malo mi je previse glupo da pricam o tome da li ce napajanje trajati 10 plus godina..To niko ne moze da zna.Umiru i ljudi,a ne napajanja..10 godina je mnogo..Neka izdrzi 6,7 i ako se pokvari,ko ga sisa.Zamenicu ga....Ja sa corsairom imam sjajno iskustvo i zao mi je sto ga odmah nisam uzeo,a trebao sam...Namerno sam trazio cx seriju jer konkretno sa njom imam super iskustvo.. Poslednja ispravka: SAJEVAC (31.10.2020 u 10:49) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3902 | |
Deo inventara foruma
Član od: 30.11.2008.
Zahvalnice: 603
Zahvaljeno 4.232 puta na 3.497 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3903 |
Intel Inside
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 1.444
Zahvaljeno 9.376 puta na 5.972 poruka
|
![]()
Mislim da i Seasonic/Corsair jeftinija napajanja takođe radi CWT.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3904 |
Starosedelac
Član od: 6.1.2007.
Zahvalnice: 263
Zahvaljeno 328 puta na 239 poruka
|
![]()
Koliko se secam, bas CX seriju Corsaira radi CWT. Ja sam imao CWT napajanja ispod Chieftec nalepnice, odlicno su mi se pokazala (ali Yate Loon ventilatori, da l sam bio maler ali na oba sam odmah po isteku garancije zamenio, zujali, kliktali...).
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku makiem na korisnoj poruci: | ||
DeCoy (31.10.2020) |
![]() |
#3905 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad sve radi fercera,ali ne bi ja bio ja,kada ne bi iskackao nesto na kompu sto mi smeta,ali ovog puta nema veze sa kucistem.Bas da kazem pa da vidim da li neko zna o cemu se radi...Primetio sam u igrama da imam neke kao talase,kao da malko talasa slika.To se i ne primeti toliko bas kad igram,ali kad se covek zableka u meniju igre,vidi se.Odmah sam otklonio sumnju grafe jer sam uzeo i povezao komp u drugoj sobi na tv preko hdmi i nema takvih anomalija..Desava se iskljucivo na mom monitoru..Inace koristim nazalost hdmi to vga adapter,a na tv sam isto prikljucio preko hdmi i sve je radilo super.Inace ja imam jako puno kabloga oko kompa i kojecega jer sam audiofil....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3907 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3908 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 957
Zahvaljeno 3.624 puta na 2.188 poruka
|
![]()
Ti HDMI to VGA adapteri su aktivni DA konverteri i sa obzirom na cenu su uglavnom prilično neprecizni u tom poslu, tj. unose izobličenja i degradiraju kvalitet slike.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3909 |
Starosedelac
|
![]()
Isto sam viđao i na starijim lcd monitorima koji su imali samo VGA ulaz i sa pasivnim DVItoVGA adapterima. Na sivim pozadinama je bilo narocito izraženo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3910 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Provalio sam da kad cackam kablove da se smanjuje,ali je gotovo nemoguce da nestane.Uglavnom nije toliko nepodnosljivo dok se covek bas ne zagleda.Sledeca investicija kada je komp u pitanju je zamena monitora.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3911 | |
Član
Član od: 21.2.2016.
Zahvalnice: 1
Zahvaljeno 13 puta na 11 poruka
|
![]() Citat:
Kad budes u prilici menjaj monitor imo sam i ja hdmi to vga adapter ,sto ti kazes sve ok al nijansa smeta,kod mene se desavalo da kad sam pokreno neku stariju igru koja je po instaliranju i pokretanju pre nego sto sam ulazio u podesavanja igre ako je igra imala manju rezoluciju od full hd znao adapter da zaglupavi pa ostane crn ekran i sve linije i to sto spominjes najednostavnije sam bio resio zamenom monitora cim mi se ukazala prilika tako da adapteri su dobra stvar al za ispomoc da se premosti vreme dok ne budu isti prikljucci |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3912 |
Veteran
Član od: 11.6.2007.
Zahvalnice: 49
Zahvaljeno 104 puta na 97 poruka
|
![]()
Mozda ne moras da menjas monitor,imao sam to isto na Radeon 270x,monitor je bio neki Filips 22 inca 60hz.Kada sam stavio dvi kabl problem je nestao.Probaj neki dvi na hdmi ako ti moniitor ima ulaz za dvi,nista te ne kosta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3913 |
Starosedelac
|
![]()
To bi resilo problem. Ali posto koristi VGA ulaz, pretpostavio sam da nema drugi (digitalni) ulaz zato sam mu predlozio zamenu monitora kao jedino trajno resenje. VGA kao analogna konekcija je izuzetno osetljiva na elektromagnetno polje (EMI). Ranije, dok je VGA port bio daleko vise zastupljen, jedno od (potencijalnih) resenja je bilo zamena kabla kvalitetnijim, shieldovanim, ali ja ih nisam nasao kod nas.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3914 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam samo vga sto je jako cudno,ali sta da se radi.Zamenicu monitor uskoro.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
lc power, napajanje, ocz, power supply, psu, seasonic |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kućište velikih dimenzija do 50 €, prvenstveno bez napajanja | ivanza | ŠDK - Ostale komponente | 11 | 6.10.2008 0:35 |
Koje od ovih napajanja da uzmem? | pharaon.92.bc | ŠDK - Ostale komponente | 21 | 2.10.2008 19:04 |
Zamena napajanja... | matke | Šta da kupim? | 0 | 11.10.2007 18:12 |
Q-Tech napajanja. | vertigo | ŠDK - Ostale komponente | 7 | 11.1.2007 11:07 |
Problemi posle ugradnje napajanja!!! | Pera123 | Kvarovi | 13 | 27.12.2006 15:16 |