![]() |
![]() |
|
MMORPG igre Massively multiplayer online role-playing games - WoW, Guild Wars, Eve Online, Age of Conan, Lineage, kao i mnoge druge... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#4961 |
Član
|
![]()
Znaci da obrisem sad WoW,i onda instaliram ponovo (WoW+TBC+WotLK) i da ostavim da mi launcher downloaduje patcheve 3.0.2 i 3.0.3 ponovo ili da ja apdejtujem sa 3.0.2 i 3.0.3,jer imam vec downloadovane te patcheve?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4962 |
Banned
Član od: 20.12.2005.
Zahvalnice: 278
Zahvaljeno 363 puta na 216 poruka
|
![]()
prije WotLK je moglo da jednostavno kopiras citav folder i pokrenes igru... znaci bez instalacije si mogao najnormalnije da igras - tako da mozes probati da nadjes nekoga ko ima WotLK i da ti nareze... velicina je oko 7.7GB znaci dovoljan ti je jedan double layer dvd ili dva obicna
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku sasha vukelic na korisnoj poruci: | ||
Filix (24.11.2008) |
![]() |
#4963 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4964 |
Banned
|
![]()
po novom, igra treba da ti se nalazi otprilike u ovom folderu (ako je windows vista) C:\Users\Public\Games\World of Warcraft i ne bi trebao da bude preko 8GB, jer se automatski brisu svi patch-evi... valjda imas nekog da zivi blizu tebe i da mu radi wow, ipak je 11 miliona aktivnih igraca
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4965 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4966 |
Starosedelac
Član od: 5.6.2008.
Zahvalnice: 993
Zahvaljeno 122 puta na 98 poruka
|
![]()
Samo jedno ili 2 pitanja.Kako da namestim da mi interface bude kao u onim screenshotovima???
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4967 |
Novi član
Član od: 23.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ovako moj brat je imao slicnih problema mozda cak i istih !!!
Nemozes nikako poreneti patcheve na cs niti na usb!MOZES preneti na 2 nacina: 1)uzmem ekterni hard disc i odes kod ekog i prekopiras ! 2)uzems od njega pravi hard i prekopiras na svoj hard ! ta 2 nacina rade 100 % !!!!!!! ![]() Sada gde ti zivis da mozda ja dodjem do tebe da ti dam ! Ja sam u novom sadu blizu telepa! ![]() ![]() poz Boga mu poljubim jel igra neko na Twisting Netheru??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4968 |
Starosedelac
|
![]()
Jedno pitanje:
Kao sto se zna da je retribution paladin najjachi..... Ukratko sta je najbolje za Death Knighta?(koji talenti) HVALA |
![]() |
![]() |
![]() |
#4969 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku kreator_ na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (24.11.2008) |
![]() |
#4970 |
Član
|
![]()
Kazu da je Unholy OweRpOweReD!!!!!!!!!!!!!pa ti vidi!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4971 |
Banned
|
![]()
Ceo DK je fucking OP!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4972 |
Veteran
|
![]()
nije velika razlika izmedju ta dva speca, oba imaju svoje prednosti i mane (single/multi target, speed, healing, aoe, minion itd itd...)
mada bih ja pre izabrao blood |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pil€ na korisnoj poruci: | ||
virtuoz pavle (24.11.2008) |
![]() |
#4973 |
Starosedelac
|
![]()
Fail...
Opet Fail... Epic fail... Za DKa sam probao i blood i unholy i unholy je nevidjeno brz, AoE grindanje je mnogo zanimljivo ali i mnogo tesho i bez vezhbe desi se da umresh, a blood je bash kao retribution bubble boy bez bubbla, u prevodu mlatish po dva dugmeta i deresh se po kuci... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku strajo na korisnoj poruci: | ||
Supreme.50 (24.11.2008) |
![]() |
#4974 |
Starosedelac
|
![]()
To Strajo.
Ja sam mislio da me ignorises, ali kad vec ne mozes da nadjes ignore...retri paladin je najjachi...iz lichnog iskustva to znam...nisam na PvP ali volim duele.Jedini probelm mi pravi holy priest, ali i njih kokam.Ono kad apsorbuju moje udarce pola sata je ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4975 |
Novi član
Član od: 23.11.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
hmmmmm.... jel me ignorisete ili sta
![]() ![]() Pa jel neko onda igra na t.netheru?? LAST SPOT ![]() ![]() Da blood spec imas 2 dugmeta da klikces i gotovo a kod unholy imas ih zilijon... kako da grindam golde sa 60 lvl imam samo enchant. . . ajde pomozite |
![]() |
![]() |
![]() |
#4976 | |
Član
Član od: 6.6.2008.
Zahvalnice: 226
Zahvaljeno 46 puta na 26 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4977 |
Član
|
![]()
Ja stvarno neznam sta da radim sa ovim WoW-om,poludeo sam vise,stalno kad se pokusam ulogovati pise mi:"Unable to validate game version.This may be caused by file corruption or the interference of another program.Please visit http://www.wow-europe.com/en/support/ for more information and possible solutions to this issue."...Mislim vise neznam sta da radim.Ako neko ima nesto pametno,neka kaze.Probao sam i repair i reinstalirao sam WoW+TBC+WotLK i patchovao ga do 3.0.3 i nece da mi radi.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4978 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
Sledećih 3 korisnika se zahvaljuje korisniku sasha vukelic na korisnoj poruci: | ||
![]() |
#4979 |
Starosedelac
|
![]()
Ne mogu da se naviknem na runic power nikako...ja ne znam kako vi uprvljate njegovim mocima.Nista ne mogu da castujem (isto kao i kod warra sto mi se uopste ne svidja)...moram 5 puta da udarim protivnika da bih dobio 20runic
![]() ![]() ![]() Lich King Lich King you are bich king.Dont you want to make masacar i can assist WOW ![]() ![]() Kiiiddiiinng! |
![]() |
![]() |
![]() |
#4980 | |
Veteran
|
![]() Citat:
Btw ocisceni Naxx i Sartharon 10 man, Naxx heroic (25 man) ostali samo Sapphiron i KT... Dobijate slike sutra ujutru kad se vratim od lekara (Abomination wing 3 bossa samo sam na tome bio, bolestan sam pa ne mogu ceo raid da igram, a oni su ubili i Thaddiusa ali su me replacovali i jos healera trebao im DPS), tako da ko nije bio pre moze da se nagleda... instanca je odlicna ako ne i najbolja (meni je druga odma posle Hyjala) ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
blizzard, mmo, mmorpg, world of warcraft, wow |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |