![]() |
![]() |
|
Grafika Video karte i monitori |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 1.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Kupio sam grafičku 7600 gs agp. U nešto starijim igricama kao što su Call of duty, Need for speed Underground ili DDD pool i još nekim kompjuter se uvek posle nekog vremena smrzne (slika stoji, zvuk ide a miš reaguje) i posle toga se nekad može vratiti u windows a nekad je potreban restart. Ukoliko posle smrzavanja uspem da izađem iz igrice bez restarta ne mogu da uđem više ni u jednu igricu. Konfiguracija je 2400+, Gigabyte gGA-7VT600, 1GB. Drajver za graficku je fabrički 91.47 a probao sam skoro sve novije. Hvala unapred na odgovorima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
Član od: 30.1.2007.
Zahvalnice: 341
Zahvaljeno 281 puta na 187 poruka
|
![]()
Je si li gledao temperature cpu-a i gpu-a obavezno to prvo vidi pa ce mo dalje.
![]() Mada preporuka pregazi drajvere ploce tj. cip-seta,najnovije graficke i dx 9c sto noviji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 1.10.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
gpu- 50 c, u igricama do 57 c a cpu oko 51 c. Upucavanje se dešava uvek u određenim igricama, a u ostalim nikad. Ja sam baš mislio da probam sa što starijim drajverima pošto sam skoro sve novije probao (novije od 91.47).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Imam doticnu karticu (Gigabyte), a imam i te igre pa cu bas da probam. Cisto sumnjam da je do pregrevanja, pre bih rekao neka nekompatibilnost drajvera (sto je iznenadjujuce za nVidiu). Meni je GPU na 42C idle / 57C Bioshock
![]() Koristim inace najnovije drajvere. Skinuo sam ih preksinoc. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |