![]() |
![]() |
|
Konzole Konzole i softver za njih... |
Pregled rezultata glasanja: Gde bi ulozili tesko zaradjene pare? | |||
Nitendo Wii |
![]() ![]() ![]() ![]() |
76 | 24,52% |
Xbox360 |
81 | 26,13% |
Playstation 3 |
153 | 49,35% |
Glasova: 310. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 | ||
Deo inventara foruma
|
![]()
God of War ne izlazi za PS3, već za PS2. Otkazan je Gran Turismo HD koji se sada može besplatno skinuti sa PSNetwork, a GT5 se uveliko radi. Za Motorstorm ti ne treba trejler jer je igra već izašla u Japanu, a u ostatku sveta izlazi u martu.
Citat:
Citat:
Sve u svemu, prvo se malo bolje informiši pa onda pričaj. |
||
![]() |
![]() |
#42 | |
Deo inventara foruma
Član od: 9.7.2006.
Zahvalnice: 3.536
Zahvaljeno 1.792 puta na 756 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#43 |
Deo inventara foruma
Član od: 28.11.2005.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 902 puta na 621 poruka
|
![]()
PS3 ce dugo dugo biti aktuelan sa ovolikom snagom. Dovoljno dugo da MS izbaci reviziju XBox360 ako ne i celu konzolu koja ce onda opet da bude jeftinija od PS3 a moci da tera igre isto kao PS3 a ko je igrao igre na 360 nece mu biti problem da pljucne par stotina dolara za novu konzolu koja ce moci da lepo radi i sa starim naslovima. A u medjuvremenu PS3 ce kupovati samo zaljubljenici i oni koje zele da igraju PS ekskluzive. Plus, MS XBox360 ce najverovatnije moci u multiplayer sa korisnicima PC/VISTA konfiguracija. Sta mislis, na koga ce proizvodjaci igara onda vise da obrate paznju? Uostalom, sto vi brinete brigu umesto MS-a. Znaju valjda oni bolje nego mi sta rade i sta ce raditi dalje.
A da se ne lazemo, napolje ljudi ce kupovati i jednu i drugu i verovatno neku sestu konzolu jer to za njih jednostavno nije toliko skupo. A mi smo nikakvo trziste da bi smo razmisljali kako ce veliki igraci da formiraju politiku posmatrajuci nase potrebe. U sustini, PS3 je bolja konzola nego 360 i naravno kosta vise. Da je pametno kupovati je sada (kada nemamo ni HDTV televizore), ne bih rekao. |
![]() |
![]() |
#44 |
Starosedelac
|
![]()
Kratko i jasno:
-------------------------------- PS3 - najjaca i najbogatija konzola (hardver), sigurno ce biti i dobrih igara, ali visoka cena od citavih 600eur....laku noc, za te pare cu radije uzedi novi kopm. Zao mi je ali samo drugo mesto. -------------------------------- Nitendo WII - nishta posebno sem zanimljivih gamepadova....zadnja na mojoj tabeli. -------------------------------- XBox360 - Niska cena, estecki prelepa, hardversi vishe nego zavodojavajuca, na njoj rade pirati, velik asortiman dobrih igara kao i sirok asortiman dodatne opreme...Number ONE! plus mozete da uradite ovo: ![]() Slika je originalno postovana by NIDZONSON ![]() ![]() -------------------------------- |
![]() |
![]() |
#45 |
Starosedelac
|
![]()
Prvo da kazem krasna puska
![]() Inace,meni je jako glupo to razmisljanje tipa "sad je stigao PS3,sad ce gi pobije svi".Sony je bacio skoro sve karte na sto.Ljudi iz Redmonda sada diktiraju trziste.Oni imaju keca u rukavu,Sony je bacio svoj. Po meni,Sony je gotov.Proci ce bar jos jedna generacija konzola dok se sve ne zavrsi ali se vec odavde vidi.Przeni su ko 3Dfx. |
![]() |
![]() |
#46 | |
Starosedelac
Član od: 19.4.2006.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 377 puta na 260 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#47 |
Član
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 101
Zahvaljeno 26 puta na 20 poruka
|
![]()
Ja licno mislim da bi Wii mogao da bude vrlo interesantan kada mu se spusti cena. Svi koje vidim da pricaju o njemu po stranim forumima su odusevljeni. Nintendo je omogucio jednu davno zaboravljenu stvar, igrivost, zabavu necim drugim sem uber grafikom.
Shalashaska, guglah malo i ne mogu da nadjem 720p TV za ispod 1000e. I mi govorimo o isplativosti. Znaci ne moze se sklopiti za igranje na PS3 bez 2000e. Ajde kazi da je PS3 toliko dobar da opravdava kupovino TVa od kilo evra, ili da se ne gubi mnogo igrajuci se na VGA rezoluciji. |
![]() |
![]() |
#48 | |
Deo inventara foruma
|
![]()
Trenutno nije. Za 2-3 meseca hoće. HD će postati standard bez obzira da li je tu PS3 ili ne.
Citat:
Poslednja ispravka: Ocelot (22.1.2007 u 22:44) |
|
![]() |
![]() |
#49 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 2.806
Zahvaljeno 3.501 puta na 1.077 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sad sam video neke filmove za Wii. Pa ono uopste nije lose. Jel ste videli Red Steel? Meni grafika i nije toliko bitna a ovo uopste nije losa grafika a deluje extra zabavno.
|
![]() |
![]() |
#51 | |
V.I.P.
Član od: 25.9.2006.
Zahvalnice: 1.184
Zahvaljeno 1.475 puta na 940 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#52 |
Član
|
![]()
Exactly
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Starosedelac
|
![]()
Trademark ili ne, XBox ima OGROMNU prednost nad ps3...nekazem da ce proci kao neki shit, ali, vecina ljudi ce se pre odluciti za XBox360 nego za ps3...ps3 ce mozda zablistati tek za jedno godinu dana, kada budu izasle igre koje budu vredele toga da se uzme ova izuzetno skupa konzola...niko nece uzeti ps3 da pi igrao 80% igara sa ps2 zar ne?
|
![]() |
![]() |
#54 |
Starosedelac
|
![]()
A do tada Bili ima da zgrabi jos nekoliko milijardi
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]()
.... i izbaci na trziste XBox 360 Extreme Gamers Edition.
|
![]() |
![]() |
#56 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tržište konzola nije isto što i tržište računara. Ako izbace novu verziju XBoxa, šta će da rade ostalih 10 miliona. Ne mogu tek tako da ih ostave na cedilu. Prosečni životni vek konzole je 5 godina. Već sam sve ovo pisao, ali očigledno da niko ne čita.
|
![]() |
![]() |
#57 | |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]() Citat:
Niko se nije setio da pomene sta ako se neka od ovih konzola pokvari kao sto je Ice-T pokvario Xbox 360.Hardver svih ovih konzola je nepoznat serviserima sto znaci da ako se nesto pokvari...Pravac-kanta ![]() |
|
![]() |
![]() |
#58 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
#59 |
Član
Član od: 15.11.2006.
Zahvalnice: 76
Zahvaljeno 131 puta na 37 poruka
|
![]()
OK,imas garanciju,a sta kad' ona istekne?Evo kako ja opisujem borbu izmedu Xbox-a 360 i Sony-a 3.Ovo u sredini su Srbi.
Dobro predstavlja Sony 3,a kod Xbox-a je sve lako,povoljno,extra...Znate na sta mislim. |
![]() |
![]() |
#60 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Tada platiš popravku. Dobrodošao u civilizaciju.
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Konzole vs. PC (sta vam vise odgovara) | Ocelot | Konzole | 497 | 17.4.2008 12:02 |
Create Your Own Xbox 360 Games | voodoo_ | Programiranje | 5 | 1.9.2006 18:21 |