|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
6.6.2006, 12:52 | #41 | ||
Mythbuster
|
Re: Predlozi čitalaca i posetilaca foruma... čemu?!
Citat:
Citat:
Šalu na stranu, ne znam šta si ti skapirao i na koje "NAS" misliš, ali ovo što sam napisao je moje lično mišljenje i nema nikakve veze sa SK-om niti bilo kojim njegovim članom. |
||
6.6.2006, 13:47 | #42 | |
Član
|
Citat:
|
|
6.6.2006, 14:50 | #43 |
Mythbuster
|
Imam ovlašćenja na forumu, a u časopisu baš nikakva, niti imam bilo kakve veze sa uredništvom. Dakle, kada je uređenje časopisa u pitanju, imam ista ovlašćenja i moj glas vredi isto koliko i ovlašćenja i glas svakog drugog čitaoca SK-a.
|
6.6.2006, 16:39 | #44 |
Član
|
OK. Ajde da spustimo loptu. Ja nisam svadjalacki tip co'eka, a i nema razloga da se kacimo... Mozda su moji postovi izgledali kao da bi se svadjao. To je zato sto me nervira totalno komercijalno razmisljanje u svim aspektima naseg zivota pa i u redakciji SK-a.
Dosadilo mi je da pametujem vise... |
6.6.2006, 17:52 | #45 |
Mythbuster
|
Pa ni ja se ne svađam... možda moji postovi izgledaju kao da bih se svađao... ali ja zapravo samo hoću da bude jasno da ja ne pričam u ime SK-a, niti imam prava na to. Samo dajem svoje mišljenje na koje treba gledati kao na mišljenje bilo kog čitaoca, a tvoj post je tako formulisan da izgleda kao da sam ja pričao u ime SK-a, a nije tako. Samo to, ništa više, ništa manje od toga.
Poz. |
6.6.2006, 21:41 | #46 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Citat:
|
|
6.6.2006, 23:23 | #47 |
Veteran
Član od: 1.12.2005.
Zahvalnice: 34
Zahvaljeno 32 puta na 20 poruka
|
Ubacio bih neku rubriku za intervjue sa domacim gamerima....
|
13.6.2006, 23:17 | #48 |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Hmmmmm...
Meni su sada jasne neke stvari ovde... Svi modovi i admini grakcu kako treba da se javi/slozi se sa nekim predlogom dovoljan broj ljudi kako bi to i bilo sprovedeno u delo u SK-u... Koliko ljudi?70% od 10-ak hiljada Eh,eh-kao da unapred znaju da je to OVDE na forumu nemoguce-jer ovde ima par hiljada korisnika,ali redovnih posetilaca foruma nema vise od stotinu,pa i da svi oni glasaju(njih stotinak)da se j..i mobilni telefoni izbace iz casopisa-vi bi rekli-eh pa to nije dovoljno da bi mogli da razmatramo.... Pa lepo dolazim da solidnog zakljucka da ljudi za dzabaka ovde postuju i iznose svoje kritike.... Ja vise nista necu reci,a vi se samo zapitajte kojim putem ide SK... Ako vam je stalo da zaista saznate sta misle SVI vasi citaoci stavite lepo anketu u obliku kupona u SK sa predlozima koje sam ja par postova gore naveo,pa ce narod reci svoje.... Ah,umalo da zaboravim-posto sam samo ja to predlozio,izgleda da se nece to ipak razmatrati Toliko do mene.... |
14.6.2006, 10:24 | #49 | |
Član
|
Citat:
|
|
14.6.2006, 11:29 | #50 |
Član
|
Podržavam ovo za kupon-anketu u časopisu. To bi moglo da se zameni nekim od kupona za nagradnu igru, umesto da smišljamo kojekakve slogane firmama, bićemo i mi a i vi na dobitku + više ljudi će to poslati. Kao profesionalci morate znati da u komunikaciji, pogotovo u vašem slučaju, ne smete izostaviti fidbek.
Sve najbolje! |
14.6.2006, 11:45 | #51 |
Starosedelac
|
Ajte molim vas,pa znate li koliko kosta papiric 10*10 cm??
Taj kupon je extra stvar,ali mogu ga zaobici.Da stave na glasanje nesto i to da naglase da je bitno.I da NEMA komentara za glasanje.To bi uslovilo opstu papazjaniju kao i uvek.Ili oces ili neces i cao djaci.Nema da se pisu Biblije i filozofije.Mada naravno,onda uzorak ne bio bio ni priblizno veliki kao da se radi sa kuponom.Ali opet,ko ce da se cima da ga salje? |
16.6.2006, 23:19 | #52 |
Deo inventara foruma
|
I niko da se oglasi vise-ni modovi,ni admini-to samo potvrdjuje ono sto sam izneo
Vise necu svoje reci da trosim na ovom delu foruma |
16.6.2006, 23:37 | #53 |
Starosedelac
|
Nemoj se nervozirat.Ipak moraju i oni da igraju malo HOMM V
|
16.6.2006, 23:41 | #54 | ||
Starosedelac
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 123 puta na 48 poruka
|
Izvini, Covenante, a šta sad očekuješ da ti se kaže?
Da nije: "U redu, u pravu si, od sledećeg broja svaka tvoja reč o strukturi časopisa se primenjuje u praksi."? Ne ide. Samim tim što nije moguće da se tih 70% korisnika javi, to ne znači da te isti podržavaju. Kupon za izjašnjavanje. Oh, my, fu*ken god. Pa to bi bio pravi presedan u IT novinarstvu. Smejurija. Svaki časopis nastoji da udovolji čitaocima, ali zna se čiji je posao uređivanje i određivanje tematike. Citat:
Citat:
|
||
17.6.2006, 0:25 | #55 |
Član
Član od: 29.11.2005.
Zahvalnice: 15
Zahvaljeno 88 puta na 66 poruka
|
Ja sam za to da citaoci imaju svoju rubriku. Ili kolumnu, ili nazovite kako to zelite. Elem, svakog meseca, napisemo sta nas je tistilo, pritiskalo, sputavalo, ogranicavalo itd. (ala Kuzmina dva centa), i da onda vi to lepo ubacite u vas bogougodni casopis . E sada, da to ne bi bile Ilijade, Odiseje, ostali spevovi i epovi, tekst mora da bude kraci od odredjenog broja reci...Da mi sitna boranija, mozemo da kazemo sta nas tisti u IT industriji i ovom glupavom drustvu.
Znam da ce sada neko da kaze: " DA li si ti svestan koliko ce toga da bude?" ili " Ko ce to sve da procita?" , ali sigurno bi tu bila po koja interesantna stvar vredna truda (i vremena). Ili da stavite neki deo pod "Ostale teme" na forumu, pa da pisemo koliko nam volja. |
17.6.2006, 0:59 | #56 | |
Deo inventara foruma
|
Citat:
Tek toliko da se zna.... |
|
17.6.2006, 1:03 | #57 | |
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.099
Zahvaljeno 4.102 puta na 1.237 poruka
|
Citat:
@Covenant: Pogledaj poruku br. #39 |
|
17.6.2006, 12:06 | #58 |
Deo inventara foruma
|
Izgleda da ovde svi modovi imaju iste odgovore-kao da se ponasaju po nekoj napisanoj skripti.....
Poput pokvarene ploce koja vrti jedno te isto... Ubacite anketu u casopis pa cete videti da li se ljudi ne slazu ili slazu sa mnom-iz petnih zila deklamujete svi u horu kako se trudite da opipate puls citalaca-a jedini nacin da saznate njihovo misljenje o vasem casopisu nazivate smejurijom.... Ako se ljudi ne slazu ili slazu sa mojim i bilo cijim misljenjem koje je ovde izneto-anketa ce to pokazati..... A da pratite trendove to svakako-ugledate se vidim na Playboy-samo sto se na naslovnoj strani novogodisnjeg izdanja umesto neke duplerice u kostimu Deda mraza kezi Kuzma-a ako ste primetili-on i nije bas neka riba Ili otvoreno deranziranje AMD korisnika u IO portu,samo,eto,zato sto jedan pajac smatra da je Intel bolji-kakav profesionalizam.... A covek nema blage veze o zivotu-neka se drzi igara gde mu je i mesto... Ili gomila tekstova koja je po sistemu copy/paste uzeta sa net-a ili iz strane stampe,a mrzi vas i da pravite screenshot-ove igara nego ste i slike poskidali sa net-a... Ja vas casopis kupujem od '92 godine a sve nesto imam utisak da to cinim nostalgije radi.... Vec sam rekao previse,i kao sto rekoh nemam nameru da ovde vise postujem-jer izgleda sve moje reci,a i drugih ljudi zavrsavaju u praznini.... Cemu onda cela ova rasprava pitam se ja Verovatno da bi se zadovoljila necija sujeta-citaj:redakcije i urednika |
17.6.2006, 12:25 | #59 |
ex Laki pingvin
Član od: 28.10.2005.
Zahvalnice: 478
Zahvaljeno 879 puta na 487 poruka
|
Pošto želim da se ispoštuje i moje mišljenje, ovoga puta kao čitaoca SK, želim da se izbaci svaki pomen o igrama iz mog omiljenog časopisa, jer mene one ne interesuju. Znam da se mnogi neće složiti sa mnom, ali ja tako mislim i mislim da sam u pravu, te tražim od odgovornih u redakciji da hitno usvoje moj zahtev i koliko u sledećem broju (koji će se pojaviti za petnaestak dana) ne bude ni jedno slovo o igrama. Takođe, I/O port je nepotreban, kao i opisi programa za windows. Dakle, kad se poizbacuje sve to, biće podosta prostora za pisanje o slobodnom softveru i za reklame, a i izveštaji „sa lica mesta“ i rubrika o Internetu, koji me interesuju, imaće dovoljno prostora za sebe.
A, momci (i devojke), šta mislite da se usvoje i odmah realizuju ovi moji predlozi (a ima ih podosta koji bi me podržali u tome) da li vi gejmeri i korisnici Windows OS-a mislite da je to dobar predlog? Čak i ako ne mislite, to nije bitno, jer ne mora da se javi 25001 čitalac i da kaže da sam ja u pravu, dovoljno je što će nas 50-ak da kaže da tako treba da bude. I šta ćemo sad? Pa ništa, svako bira ono što mu ne odgovara. Ak ovoliš da gledaš grand paradu, ti ćeš da je gledaš. Ako voliš da gledaš Discovery, gledaćeš njega. Stvar je izbora. SK ne treba da nemilosrdno ispunjava svaku želju čitalaca (1000 ljudi, 1000 ćudi). Po meni je apsolutno nebitnost navođenja cene hardvera u testu. Najbitnija stvar, u istom trenutku se u jednom gradu cene razlikuju od radnje do radnje, a da ne govorim o razlici u gradovima. I neće valjda čitalac iz Niša da ide u Beograd samo da bi za 2 € manje platio grafičku kartu od 80 €, a da se onda ispostavi da je ipak 20 € skuplja nego u Nišu? |
17.6.2006, 12:27 | #60 | |
Veteran
|
Citat:
Баш је немогуће испоштовати све. |
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|