Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Opšte teme > O SK-u uopšte

O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa.
Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli!

Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 17.6.2006, 13:20   #34
oluja
Superb Moderator

Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.099
Zahvaljeno 4.095 puta na 1.236 poruka
Određen forumom Re: Predlozi čitalaca i posetilaca foruma... čemu?!

Citat:
Covenant kaže:
Izgleda da ovde svi modovi imaju iste odgovore-kao da se ponasaju po nekoj napisanoj skripti.....
Poput pokvarene ploce koja vrti jedno te isto...
Ubacite anketu u casopis pa cete videti da li se ljudi ne slazu ili slazu sa mnom-iz petnih zila deklamujete svi u horu kako se trudite da opipate puls citalaca-a jedini nacin da saznate njihovo misljenje o vasem casopisu nazivate smejurijom.... Ako se ljudi ne slazu ili slazu sa mojim i bilo cijim misljenjem koje je ovde izneto-anketa ce to pokazati.....
Da li ti zaista mislis da mi ne dobijamo i tonu elektronske i obicne poste? Nije forum jedini izvor razlicitih misljenja. Da li je zaista moguce ispuniti zelju svakog citaoca? Ne, zao mi je, vecina misli da je ovako dobro. I u redakciji postoje razlicita misljenja kako treba neke stvari da se uredjuju i o tome se konstantno raspravlja... verovatno smo zato najtirazniji u zemlji.
Citat:
Covenant kaže:
A da pratite trendove to svakako-ugledate se vidim na Playboy-samo sto se na naslovnoj strani novogodisnjeg izdanja umesto neke duplerice u kostimu Deda mraza kezi Kuzma-a ako ste primetili-on i nije bas neka riba
Ako nisi primetio u januaru 2005 na naslovnoj je bila tadasnja miss SCG, a kuzma (kostimiran) je parodija na tu naslovnu, godinu dana kasnije...
Citat:
Covenant kaže:
Ili otvoreno deranziranje AMD korisnika u IO portu,samo,eto,zato sto jedan pajac smatra da je Intel bolji-kakav profesionalizam....
A covek nema blage veze o zivotu-neka se drzi igara gde mu je i mesto...
Hmm, da li si primetio da je redakcija prilicno podeljena po pitanju AMD/Intel konfiguracija - koja je bolja... neko drugi ce reci da Sasa Uzelac sikanira intel...
Citat:
Covenant kaže:
Ili gomila tekstova koja je po sistemu copy/paste uzeta sa net-a ili iz strane stampe,a mrzi vas i da pravite screenshot-ove igara nego ste i slike poskidali sa net-a...
Ovo je vec prozivka/uvreda. Svi tekstovi u SK su autorski. Nijedn opis u casopisu nije objavljen a da igra ili uredjaj nije isproban. Ne razumem zasto ovakav "hate"
Citat:
Covenant kaže:
Ja vas casopis kupujem od '92 godine a sve nesto imam utisak da to cinim nostalgije radi....
Vec sam rekao previse,i kao sto rekoh nemam nameru da ovde vise postujem-jer izgleda sve moje reci,a i drugih ljudi zavrsavaju u praznini....
Cemu onda cela ova rasprava pitam se ja
Verovatno da bi se zadovoljila necija sujeta-citaj:redakcije i urednika
Ako vec imas tako dobro izgradjeno misljenje sta je dobro i kako bi bilo bolje, uzmi i napisi recenziju bilo cega i posalji na mail redakcije. Ucini nesto konstruktivno, najlakse je kritikovati.
oluja je offline   Odgovor sa citatom ove poruke

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza
Pregled sa stablom odgovora Pregled sa stablom odgovora

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno

Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 13:05.