Citat:
Covenant kaže:
Izgleda da ovde svi modovi imaju iste odgovore-kao da se ponasaju po nekoj napisanoj skripti.....
Poput pokvarene ploce koja vrti jedno te isto...
Ubacite anketu u casopis pa cete videti da li se ljudi ne slazu ili slazu sa mnom-iz petnih zila deklamujete svi u horu kako se trudite da opipate puls citalaca-a jedini nacin da saznate njihovo misljenje o vasem casopisu nazivate smejurijom.... Ako se ljudi ne slazu ili slazu sa mojim i bilo cijim misljenjem koje je ovde izneto-anketa ce to pokazati.....
|
Da li ti zaista mislis da mi ne dobijamo i tonu elektronske i obicne poste? Nije forum jedini izvor razlicitih misljenja. Da li je zaista moguce ispuniti zelju svakog citaoca? Ne, zao mi je, vecina misli da je ovako dobro. I u redakciji postoje razlicita misljenja kako treba neke stvari da se uredjuju i o tome se konstantno raspravlja... verovatno smo zato najtirazniji u zemlji.
Citat:
Covenant kaže:
A da pratite trendove to svakako-ugledate se vidim na Playboy-samo sto se na naslovnoj strani novogodisnjeg izdanja umesto neke duplerice u kostimu Deda mraza kezi Kuzma-a ako ste primetili-on i nije bas neka riba
|
Ako nisi primetio u januaru 2005 na naslovnoj je bila tadasnja miss SCG, a kuzma (kostimiran) je parodija na tu naslovnu, godinu dana kasnije...
Citat:
Covenant kaže:
Ili otvoreno deranziranje AMD korisnika u IO portu,samo,eto,zato sto jedan pajac smatra da je Intel bolji-kakav profesionalizam....
A covek nema blage veze o zivotu-neka se drzi igara gde mu je i mesto...
|
Hmm, da li si primetio da je redakcija prilicno podeljena po pitanju AMD/Intel konfiguracija - koja je bolja... neko drugi ce reci da Sasa Uzelac sikanira intel...
Citat:
Covenant kaže:
Ili gomila tekstova koja je po sistemu copy/paste uzeta sa net-a ili iz strane stampe,a mrzi vas i da pravite screenshot-ove igara nego ste i slike poskidali sa net-a...
|
Ovo je vec prozivka/uvreda. Svi tekstovi u SK su autorski. Nijedn opis u casopisu nije objavljen a da igra ili uredjaj nije isproban. Ne razumem zasto ovakav "hate"
Citat:
Covenant kaže:
Ja vas casopis kupujem od '92 godine a sve nesto imam utisak da to cinim nostalgije radi....
Vec sam rekao previse,i kao sto rekoh nemam nameru da ovde vise postujem-jer izgleda sve moje reci,a i drugih ljudi zavrsavaju u praznini....
Cemu onda cela ova rasprava pitam se ja
Verovatno da bi se zadovoljila necija sujeta-citaj:redakcije i urednika
|
Ako vec imas tako dobro izgradjeno misljenje sta je dobro i kako bi bilo bolje, uzmi i napisi recenziju bilo cega i posalji na mail redakcije. Ucini nesto konstruktivno, najlakse je kritikovati.