|
O SK-u uopšte Opšta rasprava o izgledu i sadržaju časopisa. Primedbe, predlozi i pohvale su dobrodošli! |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
2.6.2006, 16:36 | #1 |
Član
|
Predlozi čitalaca i posetilaca foruma... čemu?!
Voleo bi da znam da li je ijedan predlog koji se pojavio na forumu od bilo kog "obicnog" citaoca bio makar priblizno prihvacen. Ako jeste molio bih da se da primer doticnog... I uopste da li smatrate da bilo koji predlog da se da ode "niz vetar"?
Ja da. |
2.6.2006, 16:46 | #2 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Re: Predlozi citaoca i posetioca foruma... cemu?!
Moji predlozi n.p.r.
I to cak mislim da su svi bili prihvaceni... Koji ti predlog imas na umu pa ti nije prihvacen? |
2.6.2006, 17:02 | #3 |
Član
|
Koji je n.p.r. tvoj predlog koji je prihvacen?
N.p.r. predlozi o cenama u SK (****te, plasim se da pomenem ovo na ovom forumu... zbog ovoga ce me izbaciti sa foruma uopste), pa onda oni predlozi za zanr igre, pa za DVD uz casopis, pa neke teme o reklamama itd... itd... |
2.6.2006, 17:11 | #4 | |
Deo inventara foruma
|
Citat:
Ja sam te razumeo za forum. Pa evo ovako, prvo su otvorili zasebnu stranu za 2D i 3D softver (koja je ranije bila medj aplikativni), dozvolili otvaranje tema u brbljaonici koji se ticu Tolkina, ranojutarnjih razmisljanja, sad su promenili ono za stranice, te nam je olasksano koriscenje foruma. Ne mogu stvarno da se setim nijedne stvari koja im je predlozena a da makar nije razmotrena. Sto se tice casopisa, treba dad znas da to ide malo teze. I oni sami verovatno moraju da odrze sastanke, koji bi se ticali eventualne promene za CD, DVD i postere. Nije sve bas tako jednostavno, napraviti bilo kakav korak. Obradovao sam se kada su vratili T.O.T. za koji se glasalo u forumu strane igre (pa ga opet ukinuli ). Ali se nadam i verujem da ce opet da ga vrate, kad to prostor dozvoljava. Jos mi nisi rekao svoj predlog. |
|
2.6.2006, 17:20 | #5 |
Član
|
Mislio sam na predloge za casopis... Ja znam da je to komplikovanija stvar, ali pobogu... pa citaoci se zale ... mislim za koga se pravi casopis? Za urednika i njegovu porodicu?
Ja konkretno nisam ni imao postovan nijedan predlog (ali sam podrzvao nekoliko). Samo zato sto vidim da nema nikakve poente... Nerviraju me ovi moderatori koji uglavnom imaju neku nja-nja pricu i glupave razloge za "ne". Ili ne daj Boze da se pomene cena (it's a blasphemy, I tell ya ) oma zakljucavaju topic. |
2.6.2006, 17:59 | #6 |
Deo inventara foruma
|
Pa sta je to toliko sa cenom?
Ne vidim kako ne moze da se izdvoje 120 kinte za mesec dana. Preskocis jednu dvolitarku piva i eto ti ga SK. Mene svi ti predlozi podsecaju, ko kad je jedna devojka dosla na konkurs i kad mi rekla da je puna ideja kako da se obogati program, na sta ja umalo da prsnem od smeha "Pa jel' ti mislis snajko, da mi to ne znamo, samo zabole ove odozgo i za program i za ideje?", pomislio sam i otisao da se dolijem (ovaj... polijem ) Podseca me isto na scenu kada smo pripiti ja i jedan ortak pokusavali da se otresemo jednog smaraca. Pa onako lepo raspolozeni za ironiju i po uzoru na Simpsonove, rekao sam mu "Ej pogledaj tamo", i kad je pogledao, ja i drugar smo bukvalno otrcali. Jos se smejemo kad se setimo toga Ja ti kazem burazeru, oni su jos i dobri, ja se licno ne bi ni na sta obazirao |
2.6.2006, 18:00 | #7 |
Član
Član od: 12.5.2006.
Zahvalnice: 8
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
E, da. Zasto ste zakljucali moju temu o zanrovima u infobox-u.
|
2.6.2006, 18:02 | #8 | ||||||
Mythbuster
|
Citat:
http://www.sk.co.yu/forum/showthread.php?t=2441 Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
Citat:
|
||||||
5.6.2006, 9:03 | #9 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.353
Zahvaljeno 1.935 puta na 1.414 poruka
|
Re: Predlozi čitalaca i posetilaca foruma... čemu?!
Citat:
|
|
5.6.2006, 10:56 | #10 | |
Član
|
Citat:
A za onog koji pita koji su to predlozi citalaca nek procita jos jednom prethodne postove, a o tim primerima bilo je reci u mnogim topicima. Ne znam ko je to bio cije su predloge ispunili (u prethodnim postovima onaj sa 5 primera), ali to su tako minorne izmene bile (tipa: dva reda na nagradnom kuponu). Evo jedan moj predlog... Kod opisa igara bi trebalo koristiti malo vise screenshotova, i ispod njih mozda mali dodatni komentar. Plus naravno sve sto su dosad u ovom topicu predlagali uglavnom je dobro. Tako bi "naterali" citaoca da procita vise opisa igara. Nekako sam izgubio volju da citam sve tekstove kao nekada... mislim da je ranije bilo "privlacnije". |
|
5.6.2006, 11:08 | #11 | |
Deo inventara foruma
Član od: 4.11.2005.
Zahvalnice: 387
Zahvaljeno 736 puta na 487 poruka
|
Citat:
|
|
5.6.2006, 14:35 | #12 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.353
Zahvaljeno 1.935 puta na 1.414 poruka
|
Citat:
|
|
5.6.2006, 16:30 | #13 | |
Član
|
Citat:
|
|
5.6.2006, 21:39 | #14 | ||
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Citat:
Citat:
|
||
5.6.2006, 22:16 | #15 |
Novaković
|
Momci previshe vi lichno shvatate neke stvari. SK ne moze da udovolji svima vama jer bi u tom sluchaju morao da izdaje nekoliko hiljada razlicitih casopisa zato sto ce od vas 2000-3000 izvuci jedno 1000 razlicitih misljenja. Dobri i konstruktivni predlozi su prihvacani kao npr. onaj vezan za cene. Dakle dobar predlog moze (i bio je do sada) prihvacen ali se ne moze ocekivati da se sve prihvati.
|
5.6.2006, 22:39 | #16 | |
amurof aratnevni oeD
Član od: 18.11.2005.
Zahvalnice: 2.055
Zahvaljeno 1.217 puta na 551 poruka
|
Citat:
|
|
6.6.2006, 1:57 | #17 | |
Član
Član od: 26.10.2005.
Zahvalnice: 6
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
Citat:
U topiku "malo fali puno kvari",ne samo što sam jednom moderatoru morao da argumentujem značaj jedne sitnice,nego se onda pojavi još jedan član koji mi protivreči moj argumentovan post,i još plus analizira moj način čitanja SK-a !? pa i njemu odgovorim,a onda se pojavljuju još neki likovi,kojima se očigledno ukazala prilika da malo spamuju i flejmuju,i pričaju mi kako sam ja razmažen ?!,i ne bih trebao kupujem SK !?!?!?! Zbog ove druge rečenice sam popiz..#!$#*!"# .Došlo mi je da nekog.Ali sa ubeđenjem da su u pitanju bili neki klinci,oprostio sam im.I na samom kraju se pojavljuje lik koji je "kobajagi" ZA ovaj predlog,međutim pošto je malo uvredio ljude iz SK-a,topik biva zaključan.U suštini to je OK potez,jer i nema više ništa pametno da se kaže na tu temu.Sve što je moglo da se kaže sam rekao ja,pa su se ipak na to odazivali neki bez potrebe,a njihovi besmisleni postovi su kao navodno "protivnički argumenti". A sve to zbog predloga o 2 reči u info boxu za svaku igru.Topik je ispao neozbiljan zbog tih likova. P.S. Molim ovog puta spamere da smire strasti,i da se niko ne nadovezuje na moje reči,da ne bi bilo - u topiku,a onda katanac.Šta sam rekao,rekao sam.Ukazala se prilika.Ako se neko oseća prozvanim,nek se opusti slobodno.Nije mi cilj bio da prozivam nikoga.Eto."That's all about that" što bi rek'o Forest Gump. |
|
5.6.2006, 20:09 | #18 | |
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|