![]() |
![]() |
|
Forum o forumu Pitanja, sugestije i problemi u radu s našim forumom |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Pojavila se aplikacija koja vlasnicima iPhonea omogućava komotan rad sa forumima koji koriste vBulletin softver, među kojima je i ovaj naš.
Sve o tome naći ćete ovde. Znam da ovde baš i nema preterano mnogo korisnika iPhonea, ali valjda će se naći neko ko će moći da isproba ovu aplikaciju i prenese nam iskustva. |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku VojaM na korisnoj poruci: | ||
NIx Car (18.11.2010) |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 3.5.2008.
Zahvalnice: 81
Zahvaljeno 213 puta na 144 poruka
|
![]()
Znači ova aplikacija verovatno radi sa web stranicama koje dobija od forum servera, samo što ih ne renderuje nego podtke iz HTML koda ubacuje u svoj interfejs. To značajno štedi procesor.
Mada već postoji aplikacija za iPhone, Android i druge OS-ove, a to je Tapatalk. Ali on ne radi sa web-om već forumi moraju da instaju njihov plug-in za forumski softver, koji isporučuje podatke aplikaciji. A to je još efikasniji sistem. Da l' ste možda instalirali to? (pitam onako, ja ni nemam smartphone) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ukucam user name i password za forum na pocetnom ekranu kad mi prijavi invalid username and/or password
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ad Ministrator
Član od: 19.8.2005.
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
|
![]()
Moguće da imaš "naša" slova u usernametu i/ili passwordu...
A da se nisi možda zeznuo po pitanju z i y? Ako nije ništa od toga, idi na sajt i prijavi grešku. Što se tiče tapatalka, mislim da ćemo se pozabaviti time. O ovoj aplikaciji sam napisao prosto zato što smo preko Admin panela dobili obaveštenje o tome. Ništa manje, ništa više. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
kao sto i sam vidis u usernameu nigde nasih slova. U paswordu nemam takodje.
tapatalk mi izgleda kao bolje resenje ali dok ga ne bude pozabavicu se sa ovim problemom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
aplikacija, forum, iphone, iphone aplikacija, vbulletin |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
[iPhone] iPhone korisni programi. | igne | Programi za mobilne telefone | 0 | 6.11.2010 14:07 |
[iPhone] iPhone games vs all others | Starface | Igre za mobilne telefone | 96 | 3.8.2010 2:10 |
iPhone 3G | TypeR | Aparati i oprema | 38 | 26.6.2008 19:35 |
Generator Java poslovnih aplikacija | savic.prvoslav | Programiranje | 10 | 11.6.2008 15:57 |