![]() |
![]() |
|
Programi za mobilne telefone Operativni sistemi i programi za mobilne telefone |
Pregled rezultata glasanja: WinMobile vs. iPhone OS (based on Mac OS) | |||
WinMobile |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 39,68% |
iPhone OS (based on Mac OS) |
![]() ![]() ![]() ![]() |
38 | 60,32% |
Glasova: 63. U ovom glasanju ne možete da učestvujete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#41 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#42 | |
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2006.
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
|
![]() Citat:
Dalje, HD2 dolazi sa samo jednom igricom i to bas bez veze (Teeter, ali smatram da je i ona eto tek da nesto ima) ali ja mu u tome pored svih ostalih stvari sto ima nisam video manu, jer ninajednom telefonu nisam igrao igre - nekako mi je lepse igrati igre na racunaru ![]() A ako smatras da je neki telefon bolji od drugih samo zato sto ima bolje igrice onda OK - meni su mnogo bitnije neke druge karakteristike koje sam naveo. Ja niti smatram da su na telefonima od 600+ evra igre bitne, niti mislim da je poredjenje vaznosti igara na telefonu i volana na BMW-u odgovarajuce, a ti vidi zbog cega. Na kraju, koristio sam oba telefona i mogu da kazem da mi se iPhoneov OSX daleko vise dopada od WM, ali da dodam jos jednom da je HTC sa Sense-om daleko od onoga sto nudi "cisti" WM 6.5, sto mu je samo jos jedan plus. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 | |
Veteran
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK ali cemu onda "svaka cast HTCu sta mu je sve napravio" i "Ali realnost,ta surova ,glupa realnost,nalaze da najbolje igrice (sto se tice mobilnih) izlaze na iPhoneu" jedno do drugog?
Kada se procita tako jedno do drugog dodje se do zakljucka da e "svaka caast HTC-u na svemu ali realno iPhone je bolji jer ima najbolje igrice". Inace sa time da iPhone ima bolje igrice nego svi ostali OS zajedno se apsolutno slazem ali ta konstatacija je pre za temu iPhone games vs all others. |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dobro sto nisi jer, realno gledano i nije bolji.
![]() Btw nema potrebe da citiras neciju poruku kad pises odgovor odmah ispod nje jer se tako samo prave nepreglednije i glomazne teme gde na strani stane mnogo manje tekstova. |
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Veteran
Član od: 29.12.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 380 puta na 218 poruka
|
![]() Citat:
![]() Dakle, kada HTC HD2 bude bio podrzan i sa kvalitetnim igrama, on ce mi biti prvi na listi zelja. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Starosedelac
Član od: 1.9.2008.
Zahvalnice: 610
Zahvaljeno 434 puta na 256 poruka
|
![]()
Po meni, iPhone bi bio savesen telefon ukoliko bi imao 8mpx kameru sa autofokusom, xenonskim blicom i 120fps video modom. A i hardverska tastatura je potrebna
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Veteran
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#51 | |
Veteran
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Deo inventara foruma
|
![]()
OK, ja nisam probao ni jednu igru jer mi telefon uopste nije potreban za tako nesto, niti ce mi to ikada biti prioritet, ali za one kojima jeste a imaju telefon sa WM mislim da je apsolutno nemoguce da medju onoliko igara za WM ne moze da nadje bar neku koja bi zadovoljila te kriterijume, tj. koja bi bila kvalitetna.
Ne znam kako izgledaju na WM, niti imam nameru da ih instaliram ali tamo sam video par zanimljivih naslova od kojih bi neki mogao da bude i pun pogodak. Inace vrlo je moguce da je One na nGage-u bio zakon ali da se ne lazemo pominjati nGage u temi gde se prica o smartfonovima sa OSX ili WM je blago receno blasfemija, posto navedeni telefon nema ama bas nista dodirno nisajednim od telefona koji spadaju u kategoriju telefona koji koriste OS iz naslova teme i nije ni blizu ni najgorem od takvih telefona. |
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Veteran
|
![]()
Pa brate dobra je i WM platforma jer ima CallOfDuty 2 za njega.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Član
Član od: 26.9.2009.
Zahvalnice: 31
Zahvaljeno 6 puta na 5 poruka
|
![]()
Glas sam dao Windows Mobile-u!Nekako...Po mom misljenju...WinMobile je kompletan sistem za mobilne telefone,iPhone mi mnogo lici na obicne fabricke OS (samo sto ima puno app)...Mada ovaj mladi (bar kod nas) Android mi sve vise privlaci paznju.i Microsoft najavljuje WinMobile 7....Mislim da ce to biti extra....Videcemo
|
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa sad, po onome sto sam video tokom prezentacije Win Phonea 7 (novo ime umesto Win Mobile) isti ce se poprilicno rzlikovati od dosadasnjih verzija, zakljucno sa poslednjom, sto znaci da ce ili doziveti ogroman uspeh ili ce propasti do kraja.
Meni licno se na prvi pogled bas nesto i nije dopao ali to je samo na prvi pogled na osnovu prezentacije. Videcemo sta ce WP7 doneti kada se pojavi, a do tada je moguce da jos koji put dozivi neku izmenu, plus sto je za kompletni utisak potrebno da se isti malo i propusti kroz sake, a za to cu morati malo da pricekam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Starosedelac
Član od: 20.1.2008.
Zahvalnice: 200
Zahvaljeno 226 puta na 164 poruka
|
![]() Citat:
Ja ne znam ljudi ali sto se mene tice nekako me Android ne privlaci nikako. Znam sve i gotivim Linux, ali mi bas i nije nesto... Mozda zato sto je multimedijalno siromasniji. I onda nadjem Android koji bi mi odgovarao tipa Sasmung Galaxy i onda shvatim: Poor navigacija za Android, podesavanja kamere i suvise siromasna... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#57 |
Veteran
|
![]()
Windows Phone 7 ce da rula..Od MeeGo-a ne ocekujem puno. Al ajd da vidimo,mozda ce Big Daddy MS poceti da pravi svoje telefone a ne samo OSove.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#58 |
Deo inventara foruma
|
![]()
iPhone OS definitivno
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
iphone, windows mobile |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
iPhone - ima li neko konkretnog iskustva u portingu igre na iPhone? | goran-cmean | Pravljenje igara | 12 | 26.7.2010 10:49 |
Apple iPhone | alesandro | Aparati i oprema | 231 | 21.1.2010 22:18 |
Nokia 5800XM ili Iphone 2G 8GB | dile | Aparati i oprema | 12 | 24.8.2009 23:28 |
iPhone 3G | TypeR | Aparati i oprema | 38 | 26.6.2008 19:35 |
Apple store detains teens for installing iPhone game | nighthawk | Brbljaonica | 6 | 18.6.2008 18:02 |