![]() |
![]() |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 21.1.2012.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Pretpostavljam da je već bilo ovakvih tema, ali nov sam na forumu, pa bih hteo da pitam sledeće.
Dobio sam od rođaka iz inostranstva iPhone 3GS. Uradim restore u iTunes-u, traži da ubacim karticu, ubacim karticu, i on mi kaže Sim card inserted in this iPhone does not appear to be supported. Shvatim da treba da se dekodira, jer radi samo za mrežu koju je koristio prvi vlasnik, pogledam kolike su cene "legalnog" dekodiranja i vidim da idu od 50€-250€. E sad, postoje li neke jeftinije opcije i da li to treba da odnesem u servis ili sam nešto da radim, pomoz'te mi, ovo mi je prvi susret sa nekim Apple-ovim uređajem, naježio sam se. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.409 puta na 2.254 poruka
|
![]()
Pa teba da se dekodira,ali mora da se vodi racuna da ako nije sim free je vrlo zeznuto,jer trebaju one gevey kartice,i samo dekodiranej je specificnije,otuda i paprene cene. Bolje nemoj sam nista da radis,nego plati lepo u servisu jer niej to bas jednostavna stvar.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Sa "givej" karticom se 3GS ne moze odkljucati, ona je samo za 4-ku, i ima jos jedan tipa kartice koji je za 4s.
Inace, na koji soft si uradio restore, ako si na 5.01 ili na 5.1 za sada nemas onda rjesenje da mu uradis dekodiranje. Sve sto mozes da uradis jeste jailbreak, a za to ti treba sledeci softver (ostavljam link jer je JB legalan). Kada ovo zavrsis, imat ces aktiviran iPhone, ali nazalost neces ga moci odkljucati. Napisi koji je tacno FW i Baseband u njemu pa cu ti reci moze li se sta dalje raditi tu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 6.11.2008.
Zahvalnice: 3
|
![]()
Imate servis za fabričko sim free otključavanje Iphone telefona na adresi otkljucavanje-iphone.re.rs Provereno radi !
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
moj drugar dobio od teča iz nemacke cetvorku, ali zakljucana, on nju opusteno koristi, slike, internet sve odlicno ali nema pozivanja, i sve vezano za karticu
130e mu trazili, a kad istekne 2 godine od tog paketa u nemackoj DZABE dekodiraju... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Starosedelac
|
![]()
I nasi operateri otkljucavaju besplatno svoje telefone ( tacnije daju kod za odkljucavanje ), po isteku ugovorne obaveze od 2 godinem samo se ceka mesec dva ( a mozda i vise zato sto po njihovoj prici kod stize direktno od proizvodjaca ). E sada sto mi u ponudi nemamamo iphone.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Novi član
Član od: 20.9.2012.
|
![]()
Sta mislite o kupovini fonova preko malih oglasa? Masovno se pojavljuju uredjaji koji su stari 1 dan i pakovanje nikad otvarano i slicno...
Ima sad sim free apple iphone 5 za 550e.. U sustini treba traziti sim free, a ne jailbreak, zar ne? U cemu razlika? |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 860
Zahvaljeno 1.729 puta na 992 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 20.9.2012.
|
![]()
Ne znam ko meni daje garanciju na sve ostale marke ovde.. sitne kvarove ce resiti, ali kad je nesto krupno u pitanju, zaboravi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.409 puta na 2.254 poruka
|
![]()
Imas garanciju preko apple store unosom njegovog product coda. Da apple ima ovlasceno predstavnistvo imao bi i kod nas garanciju. Na sve ostale marke garanciju daje uvoznik i eventualno ovlasceni distributer odnosno predstavnistvo tog brenda.
Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2 |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 48
Zahvaljeno 1.520 puta na 1.053 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Sim free je telefon koji je otkljucan za sve operatere.
Jailbreak je metod koji omogucava instaliranja aplikacija van Apple store, najcesce koricen za instalaciju piratozovanih programa, ili programa koje Apple ne zeli da prodaje. |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
3gs, apple, dekodiranje, iphone |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
iPhone 4 vs Xperia Arc vs Xperia Mini Pro | ELIPS | Aparati i oprema | 33 | 23.11.2011 21:04 |
[iPhone] iPhone games vs all others | Starface | Igre za mobilne telefone | 96 | 3.8.2010 2:10 |
iPhone - ima li neko konkretnog iskustva u portingu igre na iPhone? | goran-cmean | Pravljenje igara | 12 | 26.7.2010 10:49 |
Apple iPhone | alesandro | Aparati i oprema | 231 | 21.1.2010 22:18 |
iPhone 3G | TypeR | Aparati i oprema | 38 | 26.6.2008 19:35 |