![]() |
![]() |
|
Ostale komponente Kućišta, napajanja, periferije, štampači, skeneri, tastature, miševi, džojstici... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 3.1.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Izvinjavam se ako postoji slicna tema,ja nisam uspeo da je nadjem..
Moj problem je sledeci..danas upalio komp i kursor na misu (Windows 7) pocne da se vrti,tj onaj kruzic pored strelice..taj znak se pojavi kada nesto ucitava,ali sada jednostavno nece da se skloni. Ostavim ga tako 2 sata sa ukljucenim kasperskim(licenciranim i apdejtovanim) i ne nadje ni jedan virus. Odem sistem restor vratim ga na juce i opet se vrti.. Ljudi pomagajte,jako mi ide na zivce,samo se okrece.. Molim vas sto pre,bilo kakva pomoc bila bi mi od koristi.. Hvala!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
Član od: 16.7.2010.
Zahvalnice: 86
Zahvaljeno 206 puta na 163 poruka
|
![]()
Bato,to sto se taj plavi kruzic vrti je windows aero indikator kada sistem nesto radi.Ako se stalno vrti -nesto si zabrljao.Probaj da mu iskljucis aero,pa da ga vratis.Meni se to nikad nije desilo,a guram sedmicu od RC-a.Ako kazes da ni sistem restore ne pomaze,uvek pomogne sveza instalacija
![]() Poslednja ispravka: pera82zmaj (23.11.2010 u 3:59) |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku pera82zmaj na korisnoj poruci: | ||
markoso (23.11.2010) |
![]() |
#3 |
Novi član
Član od: 3.1.2009.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
E druze hvala na odgovoru.. Skinuo sam juce spaybot i ad-adwere previstio sistem,ugasio ga,sad ga upalim i nema one strelice.. verovatno se nesto gadno bilo uvuklo.. Hvala u svakom slucaju za odgovor..
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa zagrevanjem ATI Radeon HD 4850 512MB DDR3 | bokela | Grafika | 34 | 24.6.2010 12:08 |
Problem sa stabilnoscu (potrebna strucna pomoc) | dzambo | Osnovne komponente | 10 | 6.4.2010 13:46 |
Problem sa TASKBAROM | Dapper | Operativni sistemi | 6 | 11.12.2008 17:01 |
Avetinjski direktorijum! (žestok problem sa file systemom) | obZen | Operativni sistemi | 5 | 13.11.2008 14:50 |
Problem sa startovanjem igrica | Chemist | Akcione igre | 6 | 27.1.2008 10:41 |