![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 13.9.2008.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
pre 2 meseca sam kupio nove komponente i sve lepo sastavio, medjutim prilikom igranja kompjuter se sam ugasi. Na monitoru pise No Signal ali na kucistu svetli lampica i unutra rade kuleri. tako bude 1-2 minute dok se komp sam neupali. Konfiguracija je sledeca
AMD Phenom II x3 720BE ~10200 Gigabyte MA770T-UD3P 2x2gb Kingiston DDR3 1333 mhz MSI Radeon 4870 1GB WD 320GB AAKS Samsung 223F DVDRW OCZ StealthXStream 500W Thermaltake Wing RS100 monitor Asus VW223D Da li zna iko o cemu je rec i kako da to popravim |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. Phone Zone
|
![]()
Temperatura najvjerovatnije ti se racunar pregrijeva. Provjeri temp svih komponenti pa javi koje su.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Starosedelac
Član od: 2.12.2005.
Zahvalnice: 834
Zahvaljeno 255 puta na 143 poruka
|
![]()
Najverovatnije je temperatura, teoretski može da bude još i loše napajanje ili neispravna grafička (meni se to desilo)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
Član od: 14.3.2008.
Zahvalnice: 4.289
Zahvaljeno 3.253 puta na 2.253 poruka
|
![]()
Temperatura ili napajanje. Malo teze da je graficka
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
Ja cu iskoristiti ovu temu kako bih se konsultovala sa vama. Kod mog komsije se od danas pojavio problem sledece prirode, monitor se ugasi posle nekih 15-ak minuta koriscenja racunara.. od momenta od kad se ugasi nema sanse da se ponovo upali. Posle nekih pola sata tako, komp moze ponovo da se upali i sve tako u krug. Sad sam prebacila komp kod mene i normalno se upalio, ali cemo da vidimo dal ce davati iste signale kao kod njega.. Znaci, moze biti monitor, graficka ili se pregreva.. Sta mislite?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Veteran
Član od: 19.5.2009.
Zahvalnice: 91
Zahvaljeno 147 puta na 101 poruka
|
![]() Citat:
Sad sam video i kućište, sto posto je temperatura ako nije kabal, to su nove komponente (mislim nove generacija) i one zahtevaju mnogo bolje hlađenje. Možeš da dokupiš bolje hlađenje ili jednostavno da otvoriš jednu stranu kućišta ( ne znam koliko ovo može da bude efikasno). A jedno pitanje, prilikom koje igre se gasi komp. Poslednja ispravka: ilic stefan (20.9.2009 u 16:13) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Zakljucak je sledeci: Dok je komp dok mene uopste se monitor ne gasi.. Cim ga odnesem i ukljucim kod komsije on se posle par minuta postepeno gasi, znaci to do sada nisam videla, znaci postepeno gubi sliku i odjednom naravno ekran pocrni, a kucisce svakako radi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Banned
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 986
Zahvaljeno 3.948 puta na 2.372 poruka
|
![]()
Ako sam te doro razumeo za postepeno gasenje, to je monitor. Ne moze kabal postepeno da gubi kontakt. Monitor je sigurno CRT jer tako nesto bas lici na "dobre stare" cevi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć, kompjuter mi se sam gasi! | []D.[].[]v[].[]D. | Operativni sistemi | 23 | 22.2.2014 5:43 |
Problem sa zauzetošću procesora prilikom igranja igara | Nikola Lavrnja | Kvarovi | 10 | 6.1.2009 17:53 |
Kompjuter se gasi sam (sledi opis...) | madhatterYU | Kvarovi | 6 | 25.11.2008 17:04 |
Iritirajuci zvuk prilikom igranja | Shime | Kvarovi | 1 | 14.4.2008 20:28 |
Računar blokira prilikom igranja igrica i ponekad na netu | Porsche | Kvarovi | 18 | 14.12.2007 16:32 |