![]() |
![]() |
|
Operativni sistemi Windows, Mac OS, DOS... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Veteran
|
![]()
Evo jutros sam ukljucio kao i obicno kompjuter i poceo da igram WoW i posle 10 sec igranja kompjuter se totalno ugasi kao da je nestala struja , samo ostane da svetli narandzasta lampica na monitoru i tastatura i modem za Internet. Dobro ja ga ponovo ukljucim i odem na internet da gledam klipove i posle 1-2 min mi se isto desi. Sta bi moglo biti ???
![]() ![]() ![]() Molim vas za pomoc konfiguracija je iz profila . I ovo se nikada pre nije deshavalo i koristim Windows XP SP2 . ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
d-_-b
Član od: 13.10.2007.
Zahvalnice: 1.622
Zahvaljeno 2.302 puta na 1.516 poruka
|
![]()
Nije nemoguce da napajanje pocinje da otkazuje... Jel' si klokovao nesto?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Veteran
|
![]()
Ma jok nista nisam dirao nikad. Ovo me je bas zacudilo i evo sad se nije ni jednom ugasio, evo vec skoro 50 min. Ovo me je jako uplashilo ali primetio sam da mi se nesto samo pali pri startup-u Windowsa kad u Run ukucam msconfig tamo ima stikliran Amen Trick C:\DOCUME~1\moje ime\APPLIC~1\GRIMTE~1\Amen Trick.exe . Ja ga iskljucim i kad opet upalim PC ono je opet stiklirano. A sad sam zadnji put pri podizanju Windows-a usho u BIOS i podesio Load Default Config, ono osnovno i zasad nema problema zasad ! Javljam ako se bude problem ponovio ali ne bih voleo da se ikad vise ponovi.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Član
Član od: 28.9.2007.
Zahvalnice: 35
Zahvaljeno 15 puta na 15 poruka
|
![]()
Pa ako konstantno igras wow mozda se pregreje masina
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Veteran
|
![]()
ako je do hardvera, onda sumnjam da je do temperatura. Uglavnom od visokih temperatura se komp restartuje. Najverovatnije ti je napajanje.
Tako je i moje proslo kinesko cedo radilo. Prvo se gasio. Onda nije hteo da se upali, i onda je dosao Thermaltake. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
|
![]()
Ma imao sam i ja nekog kineza koji je dosao uz vito kuciste.Jednom mi se desilo da ploca nije mogla da vidi hard disk.Naponi na njemu su bili pali.12v je npr bio oko 11.03,a i ostali su popadali.Posle njega sam uzeo ms od 450w koji i sad radi tako da moguce da je do napajanja.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Član
Član od: 22.7.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 2 puta na 2 poruka
|
![]()
Samo je to neki viruscic .!! Taj Amen Trick.!
Pokusaj da ga deinstaliras sa CCleaner.! (mislim iz statup programa) |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Novi član
Član od: 13.6.2011.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Cao momci! kod mene se javljaju isti simptomi ugasi se sam kao da nestane struje proverio sam tem. sa speed fanom i na tri mesta pise da je tem. veca od normalne nije mi jasno na cemu je sta da radim?Napajanje mi je novo!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
V.I.P. PSU Guru
Član od: 14.7.2007.
Zahvalnice: 13
Zahvaljeno 609 puta na 451 poruka
|
![]()
Nije bitno da li je novo, bitno je koji je model, i kakvu konfiguraciju pokreće. Pa čak i tad, dešava se i najboljim proizvođačima da im promakne škart, ili da se u transportu delimično ošteti... No, ipak ti lepo napiši koju konfiguraciju imaš i što tačnije koji model napajanja, pa ćemo pričati dalje
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Novi član
Član od: 28.5.2011.
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
V.I.P. PSU Guru
|
![]()
Citiraš post u kome jasno kažem šta sve je potrebno od informacija (ne samo meni, bilo kome ko bi da pomogne), i onda ne obezbediš nijednu.
I kako da ti se pomogne? Ili troluješ, ili nisi baš najbistrija sijalica u lusteru... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.953 puta na 3.677 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
V.I.P. PSU Guru
|
![]()
Ma shvatam ja da ne mora svako da zna šta je potrebno za iole preciznu dijagnostiku, ali kad jasno piše, pa još i to što piše bude citirano od strane onoga koji traži pomoć, kako da reakcija ne bude
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 431
Zahvaljeno 3.953 puta na 3.677 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Starosedelac
Član od: 26.8.2009.
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 221 puta na 199 poruka
|
![]()
Pa koju graficku imas?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Novi član
|
![]()
[QUOTE=cree;1368989]Graficka mi je GIGABYTE
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem: kompjuter "ćuti" kada se uključi | Rocker | Kvarovi | 531 | 16.10.2017 9:59 |
Kada uključim kompjuter: CMOS SEting Wrong! | Melody | Kvarovi | 12 | 3.8.2008 17:50 |
Ne mogu da ugasim kompjuter na Visti | Robert | Operativni sistemi | 6 | 23.5.2008 0:55 |
Vista Plavi Ekran kada gasim kompjuter? | Captain Jack Sparrow | Operativni sistemi | 10 | 8.12.2007 1:43 |
Racunar se pali...pa gasi...pa pali...pa gasi | Andyui | Kvarovi | 4 | 7.7.2007 9:58 |