Forum Sveta kompjutera

Nazad   Forum Sveta kompjutera > Internet > Internet tehnologije

Internet tehnologije Komunikatori, pretraživači, servisi i protokoli...

Odgovor
 
Alatke vezane za temu Vrste prikaza
Stara 6.3.2008, 17:53   #1
Marti Misterija
Deo inventara foruma
 
Član od: 24.10.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 4.910
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Youtube - problem

Imam jedan problem zbog kog ne mogu normalno da gledam nista na youtube i slicnim sajtovima. Naime kada odem na youtube ili na bilo koji sajt slicnog karaktera i probam da odgledam neki klip slika ide normalno ali nema zvuka. Zvuk je postavljen na najjace, mada sam probao i da ga smanjim malo ali nista. Instaliran je Adobe flash player 9 a zvuka na racunaru inace ima normalno, jer mogu da slusam muziku i gledam filmove bez problema.
Problem je isti i prilikom koriscenja Opere 9.26 i IE 7.
Sta da uradim da bih imao zvuk prilikom gledanja klipova na youtube i slicnim sajtovima?
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 6.3.2008, 20:10   #2
VlaK
Član
 
Član od: 25.3.2007.
Lokacija: Ravangrad
Poruke: 333
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 76 puta na 52 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Google rešenja:

http://empegbbs.com/ubbthreads.php/u...7571/site_id/1

i drugi link:
http://www.mydigitallife.info/2007/0...rnal-websites/

Pa javi jel radi.
VlaK je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.3.2008, 15:06   #3
Marti Misterija
Deo inventara foruma
 
Član od: 24.10.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 4.910
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Citat:
VlaK kaže: Pregled poruke
Ne radi!
Probao sam oba resenja, medjutim problem nije uopste bio u tome.
Onda sam lepo isao na opciju repair windows i plus sam deinstalirao K-lite codec pack 3.8.0 i ponovo instalirao K-lite codec pack 3.7.5 i sada zvuk radi bez problema.
Ne znam u cemu je bio problem, ali to sad nije vise ni bitno.
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.3.2008, 19:07   #4
Antony Kidis
Veteran
 
Član od: 29.10.2007.
Lokacija: Grad u kome je glupo voziti skejt
Poruke: 710
Zahvalnice: 406
Zahvaljeno 509 puta na 176 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku Antony Kidis Slanje poruke preko Yahooa korisniku Antony Kidis Slanje poruke preko Skypea korisniku Antony Kidis
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Instaliraj Adobe Flash Player.

http://www.adobe.com/shockwave/downl...ShockwaveFlash
Antony Kidis je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 7.3.2008, 22:48   #5
Dreamfall
Banned
 
Član od: 8.7.2006.
Lokacija: Above the Abyss
Poruke: 1.879
Zahvalnice: 584
Zahvaljeno 910 puta na 523 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Ako jos uvek nisi Instaliraj Firefox, idi na njihov sajt i potrazi plugin za flash player 9.0 ili idi na Microsoftov sajt i skini Player opet ili skini update za windows(mozda je do toga greska u windows u)...ne znam sta jos ako se setim necega javicu.

Link za flash player za firefox: https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/browse/type:7

Poslednja ispravka: Iris (8.3.2008 u 0:14) Razlog: link
Dreamfall je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 8.3.2008, 22:48   #6
Marti Misterija
Deo inventara foruma
 
Član od: 24.10.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 4.910
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Izgleda da sam se prerano poradovao!
Jutros podignem sistem kada opet nema zvuka na youtube i slicnim sajtovima! I ne samo da nema zvuka nego i slika samo krene i onda se zamrzne.
Cak ni repair windows nije pomogao.
Inace mali milion puta sam reinstalirao Adobe flash player i Shockwave player i nista. Takodje radio sam i reinstalaciju codeca - ni to ne pomaze.
U registry bazi wavemapper postoji i to je OK. U system 32 takodje se nalazi sve sto treba da se nalazi.
Nista mi ne pada na pamet - ima li iko neku ideju.

Da dodam samo da kod mene ne samo da ne radi zvuk nego i slika krene jedno 1-2 sekunde i onda se samo zamrzne i tako stoji dok se dole u dnu u progres baru vidi da klip tece normalno!
Inace malopre sam instalirao prethodnu verziju Opere 9.25 i na momenat je sve proradilo kako treba, ali samo za momenat (pogledao dva klipa bez problema) i onda se sve vratilo na staro.

Poslednja ispravka: Marti Misterija (9.3.2008 u 0:50)
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 9.3.2008, 15:29   #7
Marti Misterija
Deo inventara foruma
 
Član od: 24.10.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 4.910
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Evo jedne stvari koju sam primetio i koja je uzrok problema (bar zasad).
Kada mi je otvoreno nekoliko tabova u Operi ili Firefoxu, na youube ili nekom slicnom sajtu (bilo kom) nema sanse da ide zvuk a slika mi se zamrzne nakon 2 sekunde. Cim pozatvaram tabove (sve ili ostane samo jedan) mogu bez problema da gledam video klipove na bilo kom sajtu.
E sad ne mogu da skontam u cemu je problem i sto bi nekoliko otvorenih tabova "gusilo" gledanje tih klipova posto mi je net ADSL od 1MB?
Zna li neko zasto se ovo dogadja?
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.3.2008, 0:10   #8
VojaM
Ad Ministrator
 
Avatar korisnika VojaM
 
Član od: 19.8.2005.
Lokacija: Beograd, SK
Poruke: 7.280
Zahvalnice: 29
Zahvaljeno 3.041 puta na 1.544 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Loš računar? Loša audio kartica ili integruša? Loši drajveri?
VojaM je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 10.3.2008, 0:33   #9
Marti Misterija
Deo inventara foruma
 
Član od: 24.10.2006.
Lokacija: Beograd
Poruke: 4.910
Zahvalnice: 579
Zahvaljeno 1.747 puta na 1.039 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Citat:
VojaM kaže: Pregled poruke
Loš računar? Loša audio kartica ili integruša? Loši drajveri?
**bem li ga. Racunar definitivno nije zlato ali je i satakvim kakav je doskora sve radilo OK. Zvucna kartica je jedna od jeftinijih ali na istoj sve drugo radi bez problema, a drajver za nju je poslednji koji postoji. U sustini svi dajveri su noviji tako da to ne bi trebalo da predstavlja problem.
Buni me samo to sto je ista situacija i u Operi i u Firefoxu i u IE - kada ima vise otvorenih tabova nema zvuka i slika zamrzne, kada nema tabova ili jeotvoren jedan do dva i zvuk i slika idu bez problema!?
Marti Misterija je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 15.3.2008, 22:29   #10
Uros12
Deo inventara foruma
 
Član od: 2.1.2008.
Lokacija: Zvezdara
Poruke: 3.976
Zahvalnice: 518
Zahvaljeno 811 puta na 555 poruka
Unhappy You tube problem

imam jedan cudan problem
naime josh pre godinu dana sam napravio you tube nick.i sve mi radilo sasvim lepo kad jednog dana ukucam podatke da mi se uploaduje nick i izbacio mi eror da nisam tacne podatke uneo a ja dobro znam da jesam.i sad mi tako moj nick jadan stoji usamljen bez prijatelja,brace,drugova....pomozite meni i mom nicku
Uros12 je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 28.3.2008, 1:12   #11
krip
Novi član
 
Član od: 10.11.2007.
Poruke: 6
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem

Citat:
Marti Misterija kaže: Pregled poruke
Imam jedan problem zbog kog ne mogu normalno da gledam nista na youtube i slicnim sajtovima. Naime kada odem na youtube ili na bilo koji sajt slicnog karaktera i probam da odgledam neki klip slika ide normalno ali nema zvuka. Zvuk je postavljen na najjace, mada sam probao i da ga smanjim malo ali nista. Instaliran je Adobe flash player 9 a zvuka na racunaru inace ima normalno, jer mogu da slusam muziku i gledam filmove bez problema.
Problem je isti i prilikom koriscenja Opere 9.26 i IE 7.
Sta da uradim da bih imao zvuk prilikom gledanja klipova na youtube i slicnim sajtovima?
I ja imam isti problem,i ne znam da ga resim,ima li resenja?Sve ovo sto ste naveli da moze biti problem sam probala,ali nista....
krip je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.3.2008, 22:43   #12
stewazy
Veteran
 
Član od: 29.5.2007.
Lokacija: 0blivion
Poruke: 555
Zahvalnice: 528
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku stewazy Slanje poruke preko AIM-a korisniku stewazy Slanje poruke preko MSN-a korisniku stewazy Slanje poruke preko Yahooa korisniku stewazy Slanje poruke preko Skypea korisniku stewazy
Određen forumom Re: Youtube - problem

ljudi ne mogu da pustim svoj snimak na youtube evo ovo izbaci na kraju , probao sam sa flv, avi i nece neznam sta da radim imam ove kodeke klmcodec365

Views: 0
Comments: 0
Added: March 30, 2008, 01:36 PM
Broadcast: Public | Failed (invalid file format)
Raw File: Rec-2008.03.avi

probao sam i sam mov ekstenzijom i nece pomozite uvek izbaci ovo Failed (invalid file format)

Poslednja ispravka: stewazy (31.3.2008 u 6:11)
stewazy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 31.3.2008, 11:32   #13
GordoN
Veteran
 
Član od: 24.4.2006.
Poruke: 649
Zahvalnice: 252
Zahvaljeno 171 puta na 123 poruka
Slanje poruke preko MSN-a korisniku GordoN Slanje poruke preko Yahooa korisniku GordoN
Određen forumom Re: Youtube - problem

Citat:
stewazy kaže: Pregled poruke
ljudi ne mogu da pustim svoj snimak na youtube evo ovo izbaci na kraju , probao sam sa flv, avi i nece neznam sta da radim imam ove kodeke klmcodec365

Views: 0
Comments: 0
Added: March 30, 2008, 01:36 PM
Broadcast: Public | Failed (invalid file format)
Raw File: Rec-2008.03.avi

probao sam i sam mov ekstenzijom i nece pomozite uvek izbaci ovo Failed (invalid file format)
Mozda je greska do njihove strane, mozda je fajl veci od 100MB koji uploadujes ,ili traje vise od 10 minuta (mada ne verujem da je do toga)... Ja sam uspesno uploadovao pre nekoliko dana jedan 3gp fajl i radi sve bez problema!
GordoN je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku GordoN na korisnoj poruci:
stewazy (31.3.2008)
Stara 31.3.2008, 12:09   #14
Skols
Starosedelac
 
Član od: 24.12.2005.
Lokacija: Tatooine
Poruke: 1.527
Zahvalnice: 132
Zahvaljeno 348 puta na 247 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem sa zvukom

Citat:
VojaM kaže: Pregled poruke
Loš računar? Loša audio kartica ili integruša? Loši drajveri?
mislim da ima veze sa karticom...meni se isto desava,samo odem u podesavanja zv.kartice,ponovo cekiram 5.1 pa na apply i radi OK.A sto je tako,ne znam
Skols je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Skols na korisnoj poruci:
stewazy (31.3.2008)
Stara 31.3.2008, 12:20   #15
stewazy
Veteran
 
Član od: 29.5.2007.
Lokacija: 0blivion
Poruke: 555
Zahvalnice: 528
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku stewazy Slanje poruke preko AIM-a korisniku stewazy Slanje poruke preko MSN-a korisniku stewazy Slanje poruke preko Yahooa korisniku stewazy Slanje poruke preko Skypea korisniku stewazy
Određen forumom Re: Youtube - problem

ali taj fajl sto ja imam je manji od 1MB i imam integrisanu zvucnu karticu na asus K8N-E deluxe

malopre sam probao sa 3gp i nece ajde ljudi pomozite molim vas

Poslednja ispravka: stewazy (31.3.2008 u 13:10)
stewazy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2008, 11:40   #16
KiB0rG3000xII
Banned
 
Član od: 26.5.2007.
Lokacija: Ebon Hawk
Poruke: 509
Zahvalnice: 70
Zahvaljeno 95 puta na 54 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem

Citat:
Marti Misterija kaže: Pregled poruke
Imam jedan problem zbog kog ne mogu normalno da gledam nista na youtube i slicnim sajtovima. Naime kada odem na youtube ili na bilo koji sajt slicnog karaktera i probam da odgledam neki klip slika ide normalno ali nema zvuka. Zvuk je postavljen na najjace, mada sam probao i da ga smanjim malo ali nista. Instaliran je Adobe flash player 9 a zvuka na racunaru inace ima normalno, jer mogu da slusam muziku i gledam filmove bez problema.
Problem je isti i prilikom koriscenja Opere 9.26 i IE 7.
Sta da uradim da bih imao zvuk prilikom gledanja klipova na youtube i slicnim sajtovima?
Mozda je neki problem u samom youtubu probaj da skines video sa youtuba pa ga pusti i vidi dali ce da ima zvuka

KiB0rG3000xII je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 1.4.2008, 23:04   #17
stewazy
Veteran
 
Član od: 29.5.2007.
Lokacija: 0blivion
Poruke: 555
Zahvalnice: 528
Zahvaljeno 16 puta na 14 poruka
Slanje poruke preko ICQ-a korisniku stewazy Slanje poruke preko AIM-a korisniku stewazy Slanje poruke preko MSN-a korisniku stewazy Slanje poruke preko Yahooa korisniku stewazy Slanje poruke preko Skypea korisniku stewazy
Određen forumom Re: Youtube - problem

Citat:
stewazy kaže: Pregled poruke
ali taj fajl sto ja imam je manji od 1MB i imam integrisanu zvucnu karticu na asus K8N-E deluxe

malopre sam probao sa 3gp i nece ajde ljudi pomozite molim vas
spasavajte me u kom formatu da uploadujem da bi posle snimak radio????
stewazy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 14.4.2008, 18:40   #18
Nautilus
Novi član
 
Član od: 26.7.2007.
Poruke: 5
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
Određen forumom Re: Youtube - problem

Ja imam isti problem. YouTube se zamrzne posle dve sekunde i takodje nema ton. Nesto je do Firefox-a jer na IE radi bez problema. Obrisao sam sve Cookies u Firefoxu i YouTube je proradio ali se sutradan sve opet ponovilo.
Ne znam sta da radim?
Nautilus je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 26.4.2008, 13:51   #19
bojanh
Starosedelac
 
Član od: 26.9.2007.
Poruke: 2.209
Zahvalnice: 507
Zahvaljeno 249 puta na 204 poruka
Određen forumom Re: YouTube (i ADSL 256/64)

imam jedan iritirajuci problem sa youtube.
paket je telekom 512/64 i pre je radilo sve kako treba bez seckanja.
i najedared mi u poslednje vreme secka youtube,znaci pustim snimak,i ono crveno dole tece normalno i cak dosta odmakne od trenutka sto ja trenutno gledam,znaci ucita naprimer 57 sekundi a ja gledam kod 38 sekunde i ono secka,5 sekundi ide kako treba pa 2 sekunde zakuca i tako stalno,pocelo je da me nervira to?
jel zna neko kako da to resim i da mi bude normalno kao pre?
nista ne skidam u pozadini,samo je gledanje youtubea ukljuceno?
hvala
bojanh je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Stara 30.4.2008, 1:19   #20
beky_boy
Član
 
Član od: 27.3.2007.
Poruke: 65
Zahvalnice: 7
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
Određen forumom Re: Youtube - problem

Jel resio ovo ko sa zapucavanjem na drugoj sekundi na Youtube, posto se i meni to sad pojavilo u Firefoxu?
beky_boy je offline   Odgovor sa citatom ove poruke
Odgovor

Bookmarks sajtovi

Alatke vezane za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete postavljati teme
Ne možete odgovarati na poruke
Ne možete slati priloge uz poruke
Ne možete prepravljati svoje poruke

BB kod: uključeno
Smajliji: uključeno
[IMG] kod: uključeno
HTML kod: isključeno


Slične teme
tema temu započeo forum Odgovora Poslednja poruka
Problem sa novim kompom! Slavke Kvarovi 9 11.1.2008 18:17
Problem sa WiFi-om... matke Kvarovi 1 11.1.2008 14:51
Veliki problem sa RAM memorijom leka Kvarovi 10 27.7.2006 10:17
problem sa ramom i klokom procesora mad_skillz Kvarovi 1 18.7.2006 10:50


Sva vremena su po Griniču +2 h. Sada je 7:43.


Powered by vBulletin® verzija 3.8.7
Copyright ©2000–2021, vBulletin Solutions, Inc.
Hosted by Beograd.com