|
Zanimljive Web lokacije Lokacije na Mreži koje su vredne pažnje |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
25.2.2006, 2:32 | #1 |
eat, sleep & blink
|
Virgin Radio Classic Rock
Sigurno ste culi za Virgin Radio? Niste? Nemoguce.. Pa to je najpopularniji radio! Sve o njemu mozete naci na www.virgin.com gde mozete naci i puno njihovih online radio stanica a svakako najpopularnija je Classic Rock. Barem meni, zbog toga sto slusam takvu vrstu muzike. Ne pustaju ovaj noviji rock, znaci Def Leppard, AC/DC, Alice Cooper, Aerosmith, Whitesnake itd.. Vecinom su pesme iz 70 i 80ih.. Milina! Pored toga imate i emisije od koja je svakako najpopularnija Alice Cooper Show. Za Alice Coopera ste sigurno culi ! E ovo je njegova emisija . Tokom svih emisija mozete poslati e-mail, pa sam ja odlucio da to i uradim. Poslao sam mu mail a on ga je javno procitao i odgovorio mi. Naravno narucio sam i pesmu i pustio je! AC/DC ! Ako mi ne verujete evo i screenshoot-a.
Ukoliko ne slusate rock, imate i ostale stanice na virgin.com . Nadam se da ce vam se ovakva stanica svideti jer su sve ostale na skoro istom fazonu(malo promenjen izgled radio plejera.) http://imagecloset.com/8/02120624-al...ustiopesmu.JPG |
25.2.2006, 22:42 | #2 |
Kekule Mekule
|
Re: Virgin Radio Classic Rock
Na kojoj frekvenciji je Classic Rock?
|
26.2.2006, 1:58 | #3 | |
eat, sleep & blink
|
Re: Virgin Radio Classic Rock
Citat:
Ja sam i zaboravio link da stavim. U zadnje vreme zaboravljam da stavljam linkove . Evo linka: www.virginradioclassicrock.com . I korisnici dial-up-a mogu da koriste ovaj radio bez prekida(pod uslovom da ne otvarate stranice)! |
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Radio-stanice | vladale | Tekstovi u SK | 10 | 22.6.2011 14:19 |