![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#201 |
Član
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]()
Ne znam jel jos neko imao ovu ideju,ako jeste izvinjavam se mrzelo me sve da listam.Kao veliki ljubitelj stripova voleo bih da vidim neke ozivljene u igrama,rpg,avanture.Recimo zagora,dilan dog,blek stena...
Odlicna ideja je i ona sa rpg u srednjevekovnoj srbiji al bi tu dodao jos i neka bica iz starosrpske mitologije. Isto tako nebi bilo lose videti neki hibrid europe universalis2(drzave,prostranost..)i mount and blade(zato sto se u njemu mozes i boriti sam a i kontrolisati svoje trupe) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#202 |
Starosedelac
Član od: 18.9.2009.
Zahvalnice: 177
Zahvaljeno 301 puta na 230 poruka
|
![]()
Jedna od igrica, gde bih se malo zabavljao.
Euro Truck Simulator ULTRA, znaci cela evropa, da gradovi nisu tako bedno uradjeni, da ima mnostvo ulica, da autoputevi nisu jednaki i tako monotoni, da nisu ista skretanja kao u prethodnim delovima. E sad ima jos mnogo igara, mada ne verujem da ce tako nesto ikada biti. Takodje i neka avion-simulacija, znaci da moze da se leti po celom svetu (Free-roam) dok mogu i misije da se igraju. Uglavnom da ima mnogo sletanja ![]() Poslednja ispravka: jakonicki93 (26.4.2010 u 11:14) |
![]() |
![]() |
![]() |
#203 |
Veteran
Član od: 5.1.2008.
Zahvalnice: 261
Zahvaljeno 363 puta na 219 poruka
|
![]()
Ja bih najvise voleo da igram neki RPG, tipa Oblivion, samo da je radnja i prica smestena u doba poznog rimskog carstva, gde bi se koncept zasnivao na suprostavljanju stare mitologije i paganstva sa hriscanskom religijom. To je bilo veoma burno i dinamicno doba, idealno za igru tog tipa, jos je i carstvo bilo ogromno, pa bi lokacije bile veoma sarenolike a questovi upecatljivi...
Vecina RPG-ova je smestena u neki tolkien-ovski svet sa vilenjacima, orcima i slicno, a to je vec veoma ''izvakano'' i dosadno... |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Red Wing na korisnoj poruci: | ||
caine (27.4.2010) |
![]() |
#204 | |
Član
Član od: 25.4.2010.
Zahvalnice: 37
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku obidijus na korisnoj poruci: | ||
GojaS (7.1.2011) |
![]() |
#205 |
Veteran
|
![]()
Igrice Tipa Spore i Sims.....
To su univerzalne igrice koje se ne mogu ponoviti......I zasnovane su na odlicnoj ideji |
![]() |
![]() |
![]() |
#206 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Nešto sam skontao pošto sad mi je kuća u izgradnji i dobio sam ideju. IGra u kojoj je sve uništivo i nema vatrenog oružj, nego tu su mistrije, čekići, pajseri kante, metle, lopate, ašovi, kamenje, bušilice, kliješta i slično. Uglavnom totalno realna igra gdje imaš 3 načina držćanja oružja. Jedan sa jedne strane, drugi obrnuto i treći da bacaš to na nekoga. Takođe sve što može da posluži za ubijanje moglo bi biti uzeto tako što u datome trenutku pritisneš npr. E i iz menija odabereššta je moguće pokupiti. Takođe, igra bi morala biti jako brutalna i realna pi udaranju neprijatelja. Naprimjer,ako bušiloc pogodiš čovjeka u noge da on više ne može da hoda, ukoliko ruke probušiš da ne može da se odbrani rukama, i slično. Takođe igra bi bila PC ekskluziva jer bi konzolaški mozgovi i gamepadi jednostavno pukli usljed kompleksnosti igre i komandi.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#207 |
Deo inventara foruma
Član od: 24.2.2006.
Zahvalnice: 723
Zahvaljeno 946 puta na 594 poruka
|
![]()
Ljudi su vatreno oružje izmislili upravo da ne bi morali da se tepaju bušilicima.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#208 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Pa valjda je starije vatreno oružje od bušilice.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#209 |
Deo inventara foruma
Član od: 23.2.2009.
Zahvalnice: 1.641
Zahvaljeno 3.792 puta na 1.851 poruka
|
![]()
busilica ne mora da bude na struju...tzv klin...
anyway,ja bi igrao Syberiu deo treci...ako moze ![]() realno serijal u kom dok igram promenim hiljadu emocija...neprocenjivo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#210 |
Deo inventara foruma
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#211 |
Starosedelac
Član od: 23.10.2009.
Zahvalnice: 335
Zahvaljeno 720 puta na 651 poruka
|
![]()
Ja bih igrao Tactical FPS u sadasnjem vremenu, nesto kao ArmA 2 ali samo ispolirano i bugfree, sa mnogo vozila (ukljucujuci i helikoptere), i da nije na sinama kao 95 posto danasnih fps-ova nego da misije mogu da zavrsavam slobodno uz pomoc mog tima.
2. Open World Driving Simulation sa naprednijom fizikom/mehanikom i ogromnim i raznovrsnim gameworldom. Drugim recima Advanced TDU. |
![]() |
![]() |
![]() |
#212 |
Član
Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
|
![]()
ja bih volio GTA Smesten u neki primorski grad u evropi (spanija,italija) i da atmosfera bude suncana i lepa, jer meni u GTA 4 najvise smeta ono sivilo u LC-u i da auta budu kao u Test Drive Unlimited (da su sjajno uradjena spolja ali prije svega unutra) a da grad bude mozda kao Budva ili Moj
![]() Ili mozda GTA+PES Become a Legend tj. da glavni lik ima kucu i da zivi u nekom gradu a da igrac mora da obavlja sve njegove potrebe (da ide na treninge, da izlazi u grad...)i da izmisle jos neke zadatke. samo da grafika bude extra i da kamera bude kao u GTA ,a onda kada dodje vrijeme za mec da igrac putuje do stadiona i onda da se igra prebaci u PES i da igrate mec a posle da igrac ide u svlacionicu pa kod novinara... pa kuci.da klubovi i sve ostalo budu kao u PES-u(sa stvarnim imenima) i da upravljanje bude iz prvog ili treceg lica. i da upotpunosti prati zivot jednog fudbalera (mada bi mogao i neki drugi sport kosarka, F1) a mogla bi da se zove Footbal Life. |
![]() |
![]() |
![]() |
#213 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Treninzi, izlasci u grad i ostalo bi verovatno bili predstavljeni mini-igrama što bi brzo smorilo. A i ceo taj Football Life bi se previše približio stvarnom životu, to više ne bi bila igra.. Ne valja da virtuelna realnost zameni onu pravu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#214 |
Član
Član od: 7.1.2010.
Zahvalnice: 121
Zahvaljeno 37 puta na 21 poruka
|
![]()
mozda i jeste ali opet i sims je pravi life simulator pa ga toliko igraju, tako da bi i ovo mozda bilo interesantno samo kad bi grad bio lep i naravno da nebude ono upravljanje misem i kamera iz aviona kao u simsu nego da bude kao GTA, i onda se vozis po gradu ferarijem pa odes na utakmicu i igras kao u pesu a na kraju sezone slavis titulu sa navijacima.
jer i pes i gta i mnoge druge igr teze tome da budu sto realniji samo sto nekome vise a nekome manje uspeva |
![]() |
![]() |
![]() |
#215 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Jeste, pričao sam u svoje ime, a ja ne razumem ljude koji se zaluđuju sa Simsima. Ali ok.. to each his own.
Btw, ni GTA ni PES ne pokušavaju da pređu granice igre kao što to rade Simsi i Football Life. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#216 |
Član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 72 puta na 56 poruka
|
![]()
GTA na tropskom ostrvu. Iiiidemo
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#217 |
Starosedelac
Član od: 24.8.2009.
Zahvalnice: 768
Zahvaljeno 796 puta na 513 poruka
|
![]()
Crysis
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#218 |
Deo inventara foruma
Član od: 19.8.2009.
Zahvalnice: 3.089
Zahvaljeno 4.935 puta na 2.298 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#219 |
Član
Član od: 16.8.2009.
Zahvalnice: 53
Zahvaljeno 117 puta na 82 poruka
|
![]()
Nešto kao Way of the Samurai, samo da bude kung-fu umesto Bushido-a.
Mass Effect bez Sheparda, sa mogućnošću izbora rase pri kreaciji glavnog lika i malo većom slobodom u igranju bez glupog ˝moralometra˝ i crno-belog pristupa priči i dijalozima, koji me nerviraju u gotovo svim Bioware-ovim igricama. Naruto MMORPG ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#220 |
Član
Član od: 23.9.2007.
Zahvalnice: 229
Zahvaljeno 72 puta na 56 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta je ono što vas DRŽI da igrate određenu igru? | sasha vukelic | O igrama uopšte | 167 | 12.11.2008 0:12 |