|
otpaTci Ovde se s vremena na vreme sklanjaju teme koje su zaključane/sklonjene/zastarele itd. Moguće je čitanje, ali ne i slanje komentara i odgovora. Važi za ceo forum. |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
13.10.2012, 18:23 | #1 |
Novi član
Član od: 13.10.2012.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Steam CS problem!!! HITNO HITNO
Ja imam cs koji nema steam ID nego Valve. I ja skinem Kgb CS 1.6 ili Clarion CS ali kada ukljucim igricu ono mi pise half-life launcher error!!! U cemu je fora ??? Treba mi Steam ID da bih dobio slot na jednom serveru! Evo i slike
http://www.gophoto.it/view.php?i=htt....com/IHDkZ.png |
13.10.2012, 19:16 | #2 |
Deo inventara foruma
|
Re: Steam CS problem!!! HITNO HITNO
Pa slika ne govori mnogo to ti je klasican dont send error moze biti svasta, ovako bez detalja na prvu loptu, ja vidim dva resenja.
1. Da probas da cs pokrenes van hl exe-a znaci preko uobicajene cs ikone bez obzira sto imas valve account (retko koga znam da ima taj acc btw) 2. Ako to ne uspe probaj da skines modifikovani HL Fixed exe sa neta izguglaj. 3.Ako ni to ne uspe onda ces morati malo detaljniji screenshot da mi das da bih ti rekao u cemu je problem. Najbolje bi bilo da mi das screenshoot kad kliknes na ono click here sto plavim slovima kad ti izadje ta greska, znas valjda nasta mislim trebalo bi da ti izadju detalji te greske. e ta slika mi treba da bih ti rekao vise. |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Nokia 5310 Problem!!! Hitno !!! | MizaLO | Programi za mobilne telefone | 5 | 13.11.2011 1:09 |
HITNO problem sa napajanjem | Stefanknn | Ostale komponente | 8 | 2.1.2011 15:02 |
Problem!! Hitno! | sheva7 | Kvarovi | 27 | 7.3.2010 2:44 |
Grub, problem, hitno | dragan025 | Operativni sistemi | 1 | 1.1.2010 20:43 |
Problem sa sifrom!!! Pomoc!!! hitno!!! | Puppeteer | Operativni sistemi | 12 | 12.10.2007 18:11 |