|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
4.2.2012, 15:47 | #1 |
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
Bluetooth pomoć
Zeleo bih da mi neko izadje u susret na ovom forumu po pitanju pomoci koja mi je zaista potrebna, i bicu mu vecito zahvalan ukoliko mi pomogne, putem odgovora na temi ili pp-a. A pitanje je jasno i zeleo bih da mi se na njega hitno odgovori, jer mi je pomoc zaista potrebna. Dakle, da li postoji mogucnost da bluetooth postoji u mom laptopu ASUS, i ako postoji, kako ga mogu otkriti, posto ga u pretragama po computer folderu nisam nasao, samo neke linkove koje sadrze rec bluetooth. Imam jedan snimak koji trebam prebaciti sa moba na laptop sto pre, i ja ukljucim pretragu bluetootha, i izadje mi PC bluetooth, ali problem je u tome sto ja nisam siguran da je to moj bluetooth i sto ne bih zeleo da snimak posaljem ko zna kome (a zivim u stanu i vrlo je moguce da je taj signal sa nekog drugog kompa, a i sam imam jos jedan komp kuci), a mislim da se mora i nesto podesiti i instalirati da bi tek radio bluetooth uopste. E, sad, moje glavno pitanje je kako mogu proveriti da li je to moj bluetooth? Unapred hvala na pomoci.
|
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć - Dell N110 ili Lenovo E520 | GiaBlack | ŠDK - Prenosni računari | 10 | 19.11.2011 12:14 |
Bluetooth ne radi na laptopu, pomoc! | jingles | Ostale komponente | 4 | 4.12.2010 7:22 |
Bluetooth mis sa spoljnim adapterom | Packypfc | Ostale komponente | 1 | 26.11.2010 12:11 |
[Symbian] Bluetooth - Mobile & PC | Dapper | Aparati i oprema | 6 | 15.9.2010 23:40 |
Bluetooth LAN?! | Master Neo | Internet tehnologije | 7 | 9.3.2006 13:01 |