|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
4.2.2012, 15:47 | #1 |
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
Bluetooth pomoć
Zeleo bih da mi neko izadje u susret na ovom forumu po pitanju pomoci koja mi je zaista potrebna, i bicu mu vecito zahvalan ukoliko mi pomogne, putem odgovora na temi ili pp-a. A pitanje je jasno i zeleo bih da mi se na njega hitno odgovori, jer mi je pomoc zaista potrebna. Dakle, da li postoji mogucnost da bluetooth postoji u mom laptopu ASUS, i ako postoji, kako ga mogu otkriti, posto ga u pretragama po computer folderu nisam nasao, samo neke linkove koje sadrze rec bluetooth. Imam jedan snimak koji trebam prebaciti sa moba na laptop sto pre, i ja ukljucim pretragu bluetootha, i izadje mi PC bluetooth, ali problem je u tome sto ja nisam siguran da je to moj bluetooth i sto ne bih zeleo da snimak posaljem ko zna kome (a zivim u stanu i vrlo je moguce da je taj signal sa nekog drugog kompa, a i sam imam jos jedan komp kuci), a mislim da se mora i nesto podesiti i instalirati da bi tek radio bluetooth uopste. E, sad, moje glavno pitanje je kako mogu proveriti da li je to moj bluetooth? Unapred hvala na pomoci.
|
4.2.2012, 19:33 | #2 |
Deo inventara foruma
|
Re: Bluetooth pomoć
velika vecina laptopova na trzistu 99 % imaju integrisan bluetooth u sebi znaci veoma su retki su oni koji nemaju . e sad prilicno sam siguran 99 % da tvoj laptop ima bluetooth navedi kao prvo naziv laptopa. ja na primer kod sebe imam bluetooth ikonu u control panelu al kod mene je ipak desktop komp i uz bluetooth(eksterni) sam dobio drajvere al dobro to je vec nije bitno. i za kraj sto nisi probao ako tvoj mob ima mini usb /micro usb ulaz da upotrebis usb prikljucis u laptop i tako preneses taj fajl i mnogo brze i mnogo lakse direktno.
|
5.2.2012, 3:35 | #3 |
Član
Član od: 21.7.2010.
Zahvalnice: 12
Zahvaljeno 7 puta na 5 poruka
|
AMD Turion X2 Dual Core Mobile RM 75 2.20ghz to je naziv procesora, a laptop je notebook mislim ASUS PC, reci ako trebam jos nesto navesti, a posto sam prilican laik u svemu ovome, bio bih ti veoma zahvalan ako bi mi pomogao u ovome, ili ti ili bilo ko drugi. Nemam usb i nisam siguran da imam taj ulaz, imam nokiu 2700 classic, e sad kad bih znao kako izgleda taj ulaz sa sigurnoscu bih znao da ti odgovorim, imam samo sa strane (pored osnovnih prikljucaka za slusalice i punjac naravno) jedan kvadratic koji se izdvaja od ostalog zadnjeg dela telefona, ali nisam siguran da njega mogu da otvorim, a mozda je to? U control panelu sam prvo trazio i to jos davno blutut i nasao ga ali kao da nije bio aktiviran jer nisam mogao nista uraditi kad bih kliknuo na njega, a moram napomenuti da je laptop pre samo nekoliko dosao pre popravke i promene sistema, imao sam Windows vistu a sada windows 7 pa ako to moze pomoci, bio bih zahvalan svakome jer ce mi ovo stvarno puno znaciti. A sada inace nema ikonice blutut.
|
5.2.2012, 11:02 | #4 |
Deo inventara foruma
|
brate pregledao sam arhivu na it svetu i video sam da je nekoliko modela asusa imalo taj procesor da nije slucajno bas ovaj u pitanju http://www.itsvet.com/proizvod/asus-x70z-7s055-amd-turion64-x2-2.1ghz-4096mb-320gb-dvdrw-17.0''-wxga+-freedos/comp_comp_laptop/20/3166 taj laptop od asusa kao i ostali sa tim procesorom nemaju navedeno u specifikacijama da imaju bluetooth. sto se tice usb-a i nokie 2700 ona ima micro usb ulaz -kabl http://www.nokia.rs/proizvodi/dodatn...ataka-ca-190cd i ako navabis takav kabl mozes u laptop da prikljucis i prebacujes. a ovo za bluetooth jos cemo videti. Update Onaj laptop sto sam naveo ima taj Turion™ Processor amd turion RM72 a onaj sto si ti naveo rm75 mada su u sustini isti sad ne znam dali su one informacije tacne posto po njima nema blututa . znam da je blutut integrisan a ti si rekao da ranije kad si imao ikonu blututa kad bi probao da kliknes na nju ne bi reagovala , u vezi sa tim sam mislio da nedostaje neki drajver al kad malo bolje razmislim pa drajver i ne treba kod laptopova jer je blutut integrisan.
Poslednja ispravka: sale94 (5.2.2012 u 11:15) |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Pomoć - Dell N110 ili Lenovo E520 | GiaBlack | ŠDK - Prenosni računari | 10 | 19.11.2011 12:14 |
Bluetooth ne radi na laptopu, pomoc! | jingles | Ostale komponente | 4 | 4.12.2010 7:22 |
Bluetooth mis sa spoljnim adapterom | Packypfc | Ostale komponente | 1 | 26.11.2010 12:11 |
[Symbian] Bluetooth - Mobile & PC | Dapper | Aparati i oprema | 6 | 15.9.2010 23:40 |
Bluetooth LAN?! | Master Neo | Internet tehnologije | 7 | 9.3.2006 13:01 |