|
Komunikacioni uređaji i umrežavanje Modemi, mrežna oprema, mreže i umrežavanje… |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
26.11.2007, 23:49 | #1 |
Novi član
Član od: 2.2.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
Pomoc oko povezivanja asus wireless rutera na adsl ruter
Imam adsl kod telekoma i od njih sam dobio speedtouch adsl ruter sa 4 lan. Uzeo sam asus wl-500gp wireless ruter i hocu da ga povezem na adsl ruter.
Molim za pomoc oko povezivanja i podesavanja konekcije. Koliko sam ja pohvatao po netu, iz adsl rutera, kabl iz jednog od cetiri lan prikljucka povezem na wan asusovog wireless rutera. a iz asusa bih kablom na jedan komp a bezicno na laptop. Kako je ovo izvodljivo? Pokusao sam ali nece da se prikaci na net. A naravno ni preko bezicne veze. Kada iz adsl rutera lan prikljucak prikacim na lan prikljucak asusa i iz drugog lan prikljucka sa asusa prikacim na komp onda imam net i ponasa se kao switch. Ako neko zna molio bih da mi pomogne. Hvala unapred, Bojan |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme | ||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Wireless ADSL router | Freeman88 | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 12.7.2007 10:40 |
Wireless antena - pomoc! | vazon | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 12 | 7.4.2007 1:11 |
Povezivanje dva racunara na 1 modem za kablovski ili adsl internet. | Milos Vasic | Komunikacioni uređaji i umrežavanje | 15 | 29.1.2007 10:13 |
Asus K8N-E Deluxe firmware na netu? | holodoc | Osnovne komponente | 4 | 5.9.2006 1:11 |
Pomoc za upgrade na PCI-E | volleyman | Osnovne komponente | 17 | 27.1.2006 2:43 |