![]() |
![]() |
![]() |
#1641 |
Član
|
![]()
LJudi, Sve Najbolje za Blagdane!!!!
POZZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1642 |
Član
|
![]()
Zbog necega se ne moze konektovati na server
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1643 | |
Član
Član od: 10.4.2006.
Zahvalnice: 20
Zahvaljeno 8 puta na 5 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1644 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() Poslednja ispravka: loki (8.1.2007 u 8:47) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1645 |
Član
|
![]()
Najvise mi je krivo sad
![]() ![]() ![]() Na Voidu sam se registrovao kao lokiv,i postavio sam i ovaj Donchin screenshot ovako 4/5750/screen1641qc4.png[[IMG]http://img444.imageshack.us/img44/IMG]ne znam da li valja. Poslednja ispravka: loki (8.1.2007 u 9:44) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1646 | |
Član
|
![]() Citat:
Polako zemljace kud si krenuo niko i ne tvrdi da si ti varao,a ima ovde ljudi koji znaju engleski i koji ce to da srede najverovatnije je to neka greska i to se desava (mora nesto da sa tvojom opremom nije bilo u redu i zato te je server banovao) i bez tih krokodilskih suza nego dizi glavu gore i u borbu. ![]() Sto se tice onog posta na Voidu prvo trebao si da se registrujes kao m-che(bez oznake klana) ili kako vec bese, drugo u samom postu si trebaao da se predstavis sa svojim klanskim oznakama(da znaju ko si i sta si) a valjda ce se snaci sto se one slike tice posto je nisi linkovao I jos nesto GDE TI JE UNIFORMA VOJNICE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (avatar i cin) ![]() Poslednja ispravka: toshica (8.1.2007 u 10:06) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1647 | |
Član
|
![]() Citat:
.U svakom slucaju hvala vam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1648 |
Član
|
![]()
Naravno da ćemo se boriti za svakog svog pilota Loki. Eto sad je stvar sredjena i možeš nazad na sakupljanje ubistava.
![]() Ako imaš problema sa engleskim jezikom slobodno se uvek obrati bilo kome od nas - rešićemo stvar. I inače je server ovih dana nešto poludeo, petljaju nešto oko FLAC-a, pa banuje sve živo. Ti si, eto, nekako imao mali višak baterija! ![]() Sad - nazad na posao, vojniče! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1649 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1650 |
Član
|
![]()
Ljudi, vratila nam se Pcelica, isprašila npc-jeve, pomogla Toshi i meni u borbi protiv Sindikalaca u Delti i odmah dobila čin.
![]() Svaka čast Maja! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1651 |
Veteran
Član od: 1.12.2006.
Zahvalnice: 32
Zahvaljeno 170 puta na 149 poruka
|
![]()
Samo da vas obavestim da imamo novog regruta >4S_SQUAD<>SHA<,obavio je trgovinu i kupio anubisa mk2 te opremio
![]() ![]() ![]() Ipak se vratio server pa sam ga odveo u nom1 da roka npc ![]() Obratite paznju i na svetac1 njemu smo STUKA i ja sinoc pomagali oko AT i tradea,mozda i on bude hteo u 4S ![]() Poslednja ispravka: LIMAN (12.1.2007 u 1:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1652 |
Član
|
![]()
Kazem ja da sam retki baksuz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1653 |
Član
|
![]()
Danas sam probao PVP sa Amokom iz Dta
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1654 |
Član
|
![]()
Kad netko ima ispred ili iza imena [R], znaci da je ROGUE, oprez s njima, jel ce vam se desit to iz prethodnog posta!!
GF = good fight no kad se sa PVP-as sa STUKOM, onda ti to znaci GREAT FIGHT ![]() POZZZZZZZZZZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#1655 |
Član
|
![]()
Ajd da pitam jos nesto i necu vise
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poslednja ispravka: loki (13.1.2007 u 13:22) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1656 |
Član
Član od: 29.11.2006.
Zahvalnice: 82
Zahvaljeno 50 puta na 40 poruka
|
![]()
Pozdrav. Zanima me sta mi treba da bih igrao Freelancer u multiplayeru, koja brzina, patchevi, serveri i slicno. Bio bih stvarno zahvalan na odgovoru
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#1657 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() Brzina tvog interneta je svakako vazna ali i ne odlucujuca. Mozes igrati na dial-up-u ali je svakako bolje na nekoj naprednijoj tehnologiji. Sto se tice servera, imas ih dosta ali svaki trazi posebne uslove za pristup kao sto je instaliranje nekog moda ili pak igra bez ikakvih modova dok neki traze instaliranje pojedinih anti-cheat programa...za svaciji ukus ponesto.. Koliko mi je poznato izasao je samo jedan patch ali svi pretezno koriste original, dakle vezija 1.0... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#1658 |
Član
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Od danas samAirman!!!Hvala vam ![]() ![]() ![]() Pih,bio sam.NPc-i su mi pokrali svo oruzlje.Svasta.. Poslednja ispravka: loki (14.1.2007 u 0:59) |
![]() |
![]() |
![]() |
#1659 |
Novi član
Član od: 27.11.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Chestitam Che ako te budu dirali iz tog Clana NPC` sad si u Clanu pa nam se javi da sredimo zajednickim snagama.
![]() Srecna svim Pravoslavnim vernicima Srpska Pravoslavna Nova Godina |
![]() |
![]() |
![]() |
#1660 |
Član
|
![]()
Pridruzujem se Milchinim cestitkama!!!
![]() Takode zelim da iskoristim priliku da ponovo cestitam i pozdravim nove punopravne clanove >4S_SQUAD<: Coca-Nicolu, Nenadyusa, Ro@dRunnera, M-Chea, i sada SHAa Ovde sam prestao da objavljujem promocije kako bih izbegao visak spama te njihove promocije pogledajte na VOID-u. ![]() ![]() ![]() Takode zelim da iskazem dobrodoslicu nasim sadasnjim i buducim regrutima, Svecu i ostalima! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
4s squad, freelancer |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||