![]() |
![]() |
|
Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Ne vidim nigde temu, pa...
![]() Da li je neko probao ovu RTS? Vidim da je dobila relativno losu ocenu u SK... |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.153
Zahvaljeno 4.984 puta na 2.901 poruka
|
![]()
Problem je što sve pršti od klišea, inače nije loša ovako. Naročito simpatična grafika, koja je 3D, ali kako god da okreneš kameru, izgleda kao 2D grafika iz zlatnog doba real-time strategija.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Veteran
|
![]()
Ja sam je igrao i to samo 5 minuta. Pokrenuo, poceo prvi nivo i smorio se od grafike, pa ga nisam dalje ni igrao.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
Član od: 3.12.2005.
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]()
Evo posle 3 skirmish mape i nekoliko nivoa kampanje moram da priznam da igra nije toliko dobra koliko sam se nadao, ali ni toliko losa kako se recenzentu SK cini.
![]() RTS elementi su svedeni i lako ce se snaci svako ko poslednjih pet godina nije proveo u ormanu. ![]() RPG je definitivno zanimljiviji stil igranja (zamislite Warcraft 3 ali bez radnika i vojske ![]() ![]() Ukoliko pokusate da igrate samo sa herojem (umesto da odmah izaberete summon workers pa cekate citavu vecnost da heroj ponovo bude dostupan), fora je da unajmljujete neutralne naseobine da se bore za vas. Gnoli su lak plen na pocetku, ali samo ako nemaju harpiju. Ako igrate protiv AI, necete imati prevelikih problema - ima los pathfinding (kao i vasi saveznici ![]() Pretpostavljam da je prava car igre u multiplejeru. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Novi član
Član od: 4.10.2007.
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
e zna li iko kako glasi CD key koji trazi za neki protection system posle insstalacije ??? plz neko
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.153
Zahvaljeno 4.984 puta na 2.901 poruka
|
![]()
Pitaj onog što si kupio od njega
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Starosedelac
Član od: 14.12.2010.
Zahvalnice: 323
Zahvaljeno 372 puta na 264 poruka
|
![]()
Nisam odmakao dalje od pocetka, a probao sam i RTS i RPG pristup. Cak sam pogledao i neki gameplay i vidim da nije problem u meni. Radim isto, a mene razbiju za cas dok druge stede. Lepo izgleda, ali dzabe kad je mucenje.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Age Of Empires III | LoneWolf | Strateške igre | 77 | 13.4.2015 8:02 |
Heroes 5! | Vlaad | Strateške igre | 613 | 20.9.2010 23:45 |
Heroes of might and magic 3 (multiplay) | Dusan Zivkovic | Online susreti | 89 | 27.5.2010 0:06 |
City of Heroes | Echo | Mrežne igre | 0 | 3.6.2006 16:20 |