![]() |
![]() |
|
Zaštita Virusi, anti-virus programi, firewall... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.2.2007.
Zahvalnice: 1.354
Zahvaljeno 2.410 puta na 2.255 poruka
|
![]()
Da li je neko probao ovaj program? Posto mi istekla licenca za kaspersky mislim se da instaliram ovaj antivirus... Vredi li?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Starosedelac
|
![]()
Brate ja ako ita znam o virusima je da svi pljuju pandu ,ne znam kakva je ova...
![]() Al ti toplo preporucujem AVG, koji je inace besplatan , zaista je odlican... ![]() Ako si zadovoljan svojim anivirusom ,surfuj malo po netu trazi krek, serial il tako nesto... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
|
![]()
evo testiram pandu...hmmm,neverovatno brzo skenira ceo sistem,dik kasperskom za full scan treba 2 sata ovome treba 15min....plus mi je nasao dva virusa,koje kaspersky nije ni video... pa mi ti sad brate reci...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
pa dobro..nijedan av nije savrsen... pih sto mi prodje licenca za kaspersky... sad razmisljam da instaliram nod32,pa da cujem frimene,sta mi ti preporucujes..? plus neki firewall...
Puno hvala i pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Starosedelac
|
![]() Citat:
![]() Od firewall-ova koristim zone Alarm koji dobro sluzi... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Deo inventara foruma
|
![]()
ja sam imao bitdefender 2008 i radi on meni perfektno sve do juce. skinuo pec za bittorrent da mi radi brze i nakupim se ja virusa. komp mi je katastroficno sporo radio. onda sam uzeo aviru i ona me smarala zato sto se cuje neki zvuk iz kucista. pa onda ESS. I ja ga obrisao hteo da probam KIS 8 i on mi se nije svideo jer je key blacklistovan. i na kraju uzo panda IS 2008.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Član
Član od: 28.12.2007.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 7 puta na 3 poruka
|
![]()
Ja koristim:
Nod32 V_3.0.650.0 Ad_Aware 2008 I nemam nikakvih problema sa virusima i spajverima... Nod je odlicna antivirusna zastita ali mu je antispyware opcija prilicno losa, propusti po katkad nekog trojanca...ali zato ga dopunjava Ad_Aware 2008 ! Od ovih free AV preporucujem BitDefender 2008 ili AVG... Obavezno instaliraj Ad_Aware ili Spyware doctor ili sl. Za taj Panda antivirus nisam mnogo cuo, bolje je da koristis provjereno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.11.2006.
Zahvalnice: 1.090
Zahvaljeno 2.020 puta na 1.629 poruka
|
![]()
kosristio sam ranije pandu i bio je ok ali sam iz ne znam kog razloga presao na AVG i mogu ti reci da je i on ok, ali povremeno propusti neki virus(kao i svi besplatni antivirusi), mogu ti jos reci da Avast nije los.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Šta ima novo | Shlaymara | Avanturističke igre | 1461 | 14.2.2025 7:39 |
Football Manager 2008 | vertigo | Upravljačke simulacije | 493 | 3.6.2013 23:23 |
Od februara 2008. besplatni informatički softver na srpskom | jagodanbg | Slobodni softver | 15 | 30.12.2007 19:33 |
Preci na drugi antivirus ili ne...??? | A M G | Zaštita | 16 | 17.8.2006 0:32 |