![]() |
![]() |
|
Aparati i oprema Mobilni telefoni i dodaci |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
Član od: 11.12.2008.
Zahvalnice: 23
Zahvaljeno 22 puta na 21 poruka
|
![]()
Kupio sam juče onaj mali Bluetooth USB uređaj sa namerom da povežem Mobilni telefon sa mojim PC-em radi transfera podataka bez onog klasičnog USB kabla. Međutim, nakon instaliranja svih onih drivera koji je Windows 7 prepoznavao pri ubacivanju USB Bluetooth uređaja, nakon instalacie PC NOKIA Suit-a pošto koristim NOKIU E63, transfer je bio nemoguć. Tj. Bluetooth prepozna telefon, čak i očita poruke iz inboxa, kontakte iz imenika itd..prima podatke sa mobilnog na PC, ali kada podatke treba poslati sa PC-a na mobilni, program i bluetooth se ukoče i prenos je nemoguć. Jedino što me zanima i zbog toga tražim pomoć je to da li je neko upoznat sa ovim problemom i da li zna da li je u pitanju neka softwerska greška, problem sa driver-ima ili je u pitanju USB Bluetooth uređaj da bih znao da odem u radnju i zamenim ga sa drugim.. Hvala Unapred!! Pozdrav!
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MECHA ANIME - Razgovaramo o tome ... | nesonjacc | Kompjuteri i film | 244 | 25.4.2021 23:34 |
Bluetooth ne radi na laptopu, pomoc! | jingles | Ostale komponente | 4 | 4.12.2010 7:22 |
Nokia 6300 play via bluetooth | makiem | Programi za mobilne telefone | 0 | 11.8.2009 12:37 |
Mobile Fest 2008 (26. - 28. mart 2008.) | Chivan | Dešavanja i događaji | 0 | 29.1.2008 13:01 |
Bluetooth se iskljucuje kod K750i | alien | Aparati i oprema | 10 | 30.7.2007 18:05 |