![]() |
![]() |
|
Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
U zadnje vrijeme mi nesto PS(CS2) kocio,stajao sto me uzasno nerviralo i ja juce rijesio da ga reinstaliram i kad sam krenuo da ga instaliram sa cd-a nije htjelo tj sve fino krene ali kada liknem na INSTAL ovo se pojavi i kada klikam na RETRY nista se ne mijenja a kada kliknem na CANCEL ovo se pojavi i kada kliknem OK instalacija prestaje.Ja sam prvo pomislio da nije nesto cd ostecen i ja danas rijesih da ponovo skinem CS2 sa neta i kada poceh instalaciju ista stvar se desava!Zna li ko u cemu je prob i kako ga rijesiti?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Koja ti je ovo verzija CS2 ako sme da se pita
![]() U svakom slučaju meni liči kao da imaš problema sa nekim od programa za emulaciju diskova ![]() ![]() Doduše, tu se ne slaže stvar da ti ni verzija koju si skinuo sa neta ne funkcioniše tako da onda najverovatnije ova prva stavka otpada ![]() Jesi li probao da instaliraš (probe radi) Adobe na nekoj drugoj particiji a da ne bude "C:"? Naravno, ako je imaš ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
Član od: 6.1.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Nije image verzija vec sam skinuo sa neta trial verziju od 329MB.Probao sam na drugu particiju ali javlja isti problem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|
![]()
Nemam ideju shta bi moglo biti.Ali poshto sam i ja skinuo istu verziju, a radi mi, izgleda da je problem u operativnom sisitemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Deo inventara foruma
Član od: 5.12.2005.
Zahvalnice: 348
Zahvaljeno 1.892 puta na 1.077 poruka
|
![]()
Da problem bude veći CS je taj koji je stalno zadavao muke sa instalacijom dok je CS2 sada bukvalno "limunada" po tom pitanju
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa mišem | Natasa | Ostale komponente | 8 | 31.12.2015 1:36 |
Problem sa zvukom | GameFREAK | Kvarovi | 0 | 12.8.2006 1:00 |
Metal gear solid 2 problem sa grafikom | solid_snake | Kvarovi | 2 | 11.8.2006 1:30 |
Problem Sa Grafikom | Branislav Živaljević | Grafika | 14 | 4.2.2006 17:19 |