![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#1 |
|
Član
Član od: 12.2.2010.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 5 puta na 3 poruka
|
Postovani forumasi,
imam veliki problem. Program za knjigovodstvo u kome radim nema opciju backup?! a juce mi je po drugi put otisao hdd na serveru u PM i jako sam ljut!!! Svi podaci naravno pa pa, ostao mi samo backup sa 01.01.2010. ![]() ![]() ![]() Pitanje, da li postoji neki program koji cu ja podesiti tako da jedan (ili vise) foldera on-the-fly kopira na neki racunar na netu? Planiram da stavim backup i na kucni racunar. Bitno mi je da ima on-the-fly, znaci da ja odem kuci, iskopiram folder "baza" a program za backup kad primeti da je neki fajl u tom folderu izmenjen (u folderu u firmi), automatski da radi backup?! Znaci ovako: 1. firma > on-the-fly kopiranje > kucni racunar ![]() ps. jos ako je free, jao kako cu biti srecaaaaaaannnnnnn |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ex Parrot
|
Nisam siguran koji bi softver mogao da radi monitoring fajlova i backup-uje ih po izmeni, a mislim i da nema potrebe za takvim rešenjem.
Ja sam primenjivao kombinaciju Cobian Backup-a (free u svakom smislu) sa opcijom zakazanog backupa u određeni deo dana (posle radnog vremena npr. ili svakih sat vremena), a online backup možeš da rešiš postavljenjem nekog FTP servera na backup računar i podešavanjem programa da tu smešta kopije ili da se uradi skriptica koja će se brinuti o povremenom prebacivanju fajlova... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Član
|
Sve je to super, to je i meni palo na pamet, ali baza ovog programa za knjige je velika ~250MB i u sebi ima ~2k random (posto nemaju ime vec samo oznake) fajlova. Svakih sat vremena da saljem 25MB sa 128 upload-a?!
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ex Parrot
|
Imaš i mogućnost incremental backupa u kome se kopiraju samo fajlovi koji su menjani...
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Član
|
Druze moj, imas pice od mene!!! Skinuo sam program, testirao ga sa malim brojem fajlova i radi super. E sada, kako sam uradio
![]() Koristio sam 2 stvari: Cobian Backup i DropBox (www.dropbox.com) koji daje 2GB free prostora na njihovom serveru. Posto sam dosta skeptican u vezi tih "unknown" sajtova (danas sam prvi put cuo za taj sajt) hteo bih da uradim slicno sa Gmail-om. Gmail ima neki software koji navodno kreira virtuelni folder na hdd-u sa putanjom na serveru PS. javim se posle par dana kad vidim da li ovo sve funkcionise Posle toga moze LOCK!
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Skidanje preko interneta | Tim85 | Internet tehnologije | 1 | 27.2.2007 2:15 |
| zarada preko interneta | Damjan | Internet usluge | 3 | 15.2.2007 18:58 |
| Placanje preko interneta | Optique | Internet usluge | 19 | 19.9.2006 4:18 |
| Gledanje NBA preko Interneta? | TheProphecy | Video/TV softver | 7 | 17.5.2006 23:09 |
| Kupovina preko Interneta | Shadowfax | Aparati i oprema | 6 | 9.4.2006 13:03 |