![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Član
|
![]()
U pitanju je Acer Aspire (ne znam tačno koji). Pokvarila se matična ploča i lap više neće da se uključi. U njemu je hard disk od 160 GB sa veoma važnim podacima. Zanima me kako da ih spasem, tj. prebacim na bilo koji drugi medijum?
Od tog Acer-a nema više ništa, znači nema teorije da krene da radi. Mislio sam da izvadim hard i stavim ga u drugi lap-top. Nisam često rasturao prenosne računare (kao desktop varijante), ali pretpostavljam da su predviđeni za samo jedan HDD. To znači da bih iz ispravnog lap-topa morao da izvadim hard na kome je OS, i da eventualno pokušam da startujem neki live Linux. Kad se on startuje, posao je dalje jasan. Manje bitno da li ću kopirati podatke na DVD, eksterni hard ili eventualno preko mreže. E sad, pošto nisam rad da rasturam ispravan lap-top bez veze, interesuje me vaše mišljenje. Da li sve ovo što želim da uradim ima smisla? Ili možda ima neki lakši način? Hvala! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
http://www.internet-kupovina.com/ADA...-2-5-3-5/p-455 Kupis adapter i ubacis taj hdd u desktop racunar ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Deo inventara foruma
Član od: 29.1.2008.
Zahvalnice: 439
Zahvaljeno 4.091 puta na 3.803 poruka
|
![]()
ili napraviš externi disk ili ako je sata lepo ga uljučiš u komp
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Član
|
![]()
E znaš kad sam razmišljao da možda postoji neki adapter... Super, hvala!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Kako da snimim muziku sa internet radija | nenadbmitrovic | Audio softver | 19 | 16.11.2012 15:03 |
FAQ: Kako skinuti fajlove sa Rapidshare.com? | ZoNi | Aplikativni softver | 118 | 2.11.2009 19:50 |
Kako sa gotovim templejtom | Raub | Web razvoj | 3 | 19.6.2009 14:14 |
Kako spojiti video klipove sa različitim Sample rates-om | Suad Novic | Video/TV softver | 3 | 9.8.2008 5:35 |
Kako overklokovati MSI 6600 ViVo sa 256 VRAM | versus | Overklok | 9 | 29.1.2008 22:50 |