![]() |
![]() |
|
|
#21 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.978
Zahvaljeno 1.087 puta na 688 poruka
|
Apropo nekoliko pomenutih naslova - koliko je sve realtivno...
Meni Spiderman i GoW nemaju nikakvih dodirnih tacaka, osim sto se za obe vidi da im je Sony baratao bojama (oni su jedni od retkih sa kojima nema greske, pogotovo kad je kontrast u pitanju). U svakom slucaju, GoW je meni odlicna igra, dobar izazov na vecim tezinama, a Spidermen straaasna dosada, prakticno "chore". I kod Ghost of Tsushima, sto se tice gameplay-a, meni je ekstremno zamarajuc, dosadan, precenjen... Zavrsio sam igru zbog vizuelnog ugodjaja prakticno, mozda i hajpa, nadajuci se sve necemu posebnom kako, ali mladko... Prica krajnje obicna, sve sporedne aktivnosti su copy/paste bile. Nije lose, daleko od odlicnog. Wolverine ce da se proba, iako mi super-heroji nisu omiljeni. Bar njega prave da je rated M, kao sto i ima smisla. Uvek mi je bilo glupo da uzmes da pravis cistu akciju (bilo igru ili filmanime), planeta u opasnosti, milioni ginu, a ne sme kap krvi da se prikaze. Mislim, kapiram, ne smeju deca na film bez cenzure, ali ono... Ko im cenzurise danas telefon? Ovo je ok resenje, napravi igru kako treba, pa dodaj opciju za ublazavanje brutalnosti i gotovo. Stavise, da su hteli, mogli su da naprave i mnogo brutalnije. Definitivno su imali zadrsku, ili im je prosto bilo lakse da protivnici uglavnom ostaju u komadu. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Miki5 (4.6.2026) | ||
|
|
#22 |
|
Član
Član od: 4.7.2016.
Zahvalnice: 290
Zahvaljeno 37 puta na 25 poruka
|
Za GoW takođe mislim da je veoma kvalitetna igra. Što se tiče Spidermana kada sam prvi put probao, samo sam proleteo kroz glavnu priču, međutim skoro (kad se pojavio Spiderman 2 na PS Plusu) sam odigrao oba dela + Miles Morales u cugu, skoro sve 100% samo možda par nekih sporednih misija nisam odradio i baš mi je fino leglo. Očigledno ima i do raspoloženja a i možda u tom trenutku nije imalo ništa drugo što bi me zainteresovalo, pa mi je ovo bila veoma dobra zabava.
Što se tiče Tsushime, delimično se slažem, nakon one E3 prezentacije, bio sam oduševljen, hajp je bio na vrhuncu i odigrao sam na PS4 i bio sam delimično zadovoljan, međutim kad sam odlučio da odigram PC verziju, gde sam mislio da ću da uživam u najboljem izdanju igre, ostao sam blago razočaran, jer sam tek pri replayu uvideo da je igra bukvalno "Ubisoft" formula, samo malo lepše upakovana. Naravno combat je daleko bolji, ali suština je ista. Tako da očigledno okolnosti mogu značajno da utiču na viđenje igre, ponekad hajp i fama znaju da zamaskiraju pravu sliku. Za Wolverine-a se nadam da će biti kvalitetna igra, drago mi je što su ispoštovali strip i napravili ga onakvog kakav treba da bude, samo mi se čini da ovaj gameplay prikaz nije bio najsrećnije rešenje. Ako ste videli neke leakove koji su procureli prošle godine, ako se ne varam, tu je bilo nekih delova koji su mnogo bolji utisak ostavili nego ovo što su prikazali, iako je tad sve bilo u nekoj nedovršenoj fazi. Što se tiče gore-a i dismembermenta tu se ne sekiram, potvrđeno je da postoji opcija da se podesi po želji. Čak i na samom kraju ovog gameplaya postoji deo gde Wolverine raspolućuje protivnika. Slična situacija je bila i sa AC BF Resynced trailerom gde su se žalili da nema krvi, pa je već u sledećem prikazu bilo, očigledno su ovde neke stvari cenzurisali. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Miki5 na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (5.6.2026) | ||
|
|
#23 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.978
Zahvaljeno 1.087 puta na 688 poruka
|
Mene je Spidermen, onaj prvi remastered za PC, dovoljno smorio da druge delove nisam igrao. Tehnicki je odradjen dobro, ali mi je iskreno bilo dosadno. Klacenje po zgradama brzo "gets old" i onda ostane lutanje po mapi i solidni ali veoma repetitivni combat koji me ne vuce dovoljno. Mozda pogledam kako izgleda drugi deo, ali hvalili su i prvi, pa nije bio za mene.
Tipa, Spidermanu bih dao 6,5-7 (za mozda nekih pola igre odigrane), Ghost of Tsuhima 7,5, GoW 8,5. Kad smo kod suprheroja, Betmen mi je nekako bio bolji, Arkham Asylum i City, iako je u neku ruku slicno... Betmen je nekako ipak raznolikiji, ima bolje puzzle, svakako je za ono vreme bio odlican. Ne znam da li jos neki superheroj ima odlicnu igru... Ono kad se strpa 20 Marvel heroja u istu igru, pa i film, ne mogu da svarim. Inace retko paralelno igram vise igara i retko isti zanr igram dva puta zaredom. Uglavnom mesam souls like, metroidvania, horor, RPG i neka laganija akcija, u sta spadaju i ove igre gore. I bas sam sad na akciji. Stellar blade, deluje da ce se odigrati do kraja, malo me podseca na Nier automata. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku polarnimeda na korisnoj poruci: | ||
Miki5 (5.6.2026) | ||
|
|
#24 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 4.2.2006.
Zahvalnice: 318
Zahvaljeno 1.561 puta na 1.078 poruka
|
Meni je Spajdi toliko dobro legao da sam prvi dan igrao 14h (10 u cugu), drugi dan 11 i treći 8. Razmišljao sam čak i Miles Morales da započnem odmah nakon ali ipak odustao, neka prođe neko vreme.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku M.C. na korisnoj poruci: | ||
Miki5 (5.6.2026) | ||
|
|
#25 |
|
Član
Član od: 25.10.2020.
Zahvalnice: 364
Zahvaljeno 77 puta na 46 poruka
|
Majke mi, gameplay je kao da je Insomniac rešio da napravi Spider-Man sa M/18+ rejtingom i da je umesto Spajdija stavio Vulverina. Iskreno, mislim da će im uspeti u tome.
|
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Dušan Vićić na korisnoj poruci: | ||
player1 (5.6.2026) | ||
|
|
#26 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 30.6.2008.
Zahvalnice: 1.023
Zahvaljeno 4.180 puta na 2.507 poruka
|
Nisam igrao GoT, niti planiram ali za ove druge dve se slažem. Spajdi je Ubilike a GoW je solidno kvalitetna metroidvania, ali ne i remek delo. Vizuelno gozba za oči ali core mehanika ništa specijalno. Wolverine mi deluje kao još jedna takva igra. Sviđa mi se produkcija i gore ali ne očekujem da gampeply bude nešto spektakularno. Plus mi je pun kufer bilo čega Marvel pa me iskreno ne zanima puno.
|
|
|
|
|
|
#27 |
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.851 puta na 4.188 poruka
|
Osim gameplay-a koji izgleda osrednje meni najvise bode oci kontrast izmedju zelje da prikazu brutalnost I vizuelne prezentacije gdje kolorit vuce na klasican sarenis Insomniac-a. Nikako to dvoje ne moze da se spoji da lici na nesto. Igra je trebala da bude mnogo mracnija vizuelno.
I jeste kostim iz trailer-a jedan od najpoznatijih ali ponovo je u sukobu sa dosta stvari. Mislim kao neki stealth u kostimu koji se vidi sa Marsa (ali kao sto rekoh to je balansirano losim AI protivnika). |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku dex3108 na korisnoj poruci: | ||
polarnimeda (6.6.2026) | ||
|
|
#28 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 18.6.2011.
Zahvalnice: 500
Zahvaljeno 3.234 puta na 1.380 poruka
|
Meni je smesno da vise nema X-Man-a nego se sada zovu "team X", to je bila glasina vec duze vreme, i sad se ispostavila kao tacna XD A ovo sto je Dex gore napisao je vrlo upadljivo, se jedne strane blood and gore a sa druge pink all over the place lol
Uglavnom producijski value je high nema sta, jedino me zanima taj budzet, posto je Insomniac pukao 315M na Spider Man 2 a koji se prodao upola losije nego kec. |
|
|
|
|
|
#29 | |||
|
V.I.P. Test Play
Član od: 1.6.2008.
Zahvalnice: 300
Zahvaljeno 8.851 puta na 4.188 poruka
|
Po meni atmosfera koju je Insomniac trebao da cilja je nesto slicno kao sto je atmosfera u Gears E-Day. Po meni mnogo komaptibilnija za over the top blood&gore.
I dalje tu ima boje ali atmosfera je mnogo prikladnija izrazenom nasilju xD |
|||
|
|
|
|||
|
|
#31 |
|
Član
Član od: 4.7.2016.
Zahvalnice: 290
Zahvaljeno 37 puta na 25 poruka
|
Delimično se slažem, ali opet ponavljam, mislim da im ovaj gameplay trailer nije bio najbolja opcija za prezentaciju, ukoliko nisu u međuvremenu sve menjali nakon onih leakov-a. Tada je procurelo bukvalno sve, priča, gameplay snimci... Ja sam nažalost ili na sreću pogledao par tih gameplay isečaka i na njima se moglo videti da igra i ima mračniji ton i da deluje još brutalnije nego u ovom prikazu, tako da mi to daje veću nadu da će igra da bude kvalitetna, nego ovaj zvaničan prikaz.
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 218
Zahvaljeno 497 puta na 328 poruka
|
Ako ćemo ispravno, atmosfera je trebalo možda najviše da liči onoj iz Arkham serijala jer obojica su svojevrsne devijacije ali za razliku od Batman-a, Wolverine u svojim stripovima ima colorita koliko hoćeš bez obzira na ozbiljnost situacije.
Ova igra mora da bude dobra i kao sama igra, a mora da bude i posebno dobra nama koji obožavamo lik i delo malog, besnog kanađanina.Neko je u trejleru video prezasićenost bojama, a neko je video Jean Grey, Sabertooth-a, Mystique, Omega Red... Da neko kaže da je ovo prizemljeni Spiderman pri čemu je obe igre radio isti tim, ali je jedna open world bazirana primarno na ljuljanju između zgrada i letenju, dok druga nije ni open world ni sandbox, pri čemu ja iskreno ni ne vidim mogućnost da se ovakve igre rade na bilo koji drugi način nego taj 3rd person je... po meni jedino posledica toga što i jedan i drugi nose triko. |
|
|
|
| Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku m1aden na korisnoj poruci: | ||
Miki5 (10.6.2026) | ||
|
|
#33 |
|
Starosedelac
Član od: 2.12.2012.
Zahvalnice: 218
Zahvaljeno 497 puta na 328 poruka
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks sajtovi |
| Alatke vezane za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
Slične teme
|
||||
| tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
| Marvel's Midnight Suns | m1aden | Role-Play | 43 | 28.2.2023 13:06 |
| Marvel's Guardians of the Galaxy | m1aden | Akcione igre | 108 | 14.11.2022 11:20 |
| Marvel's Spider-Man | Vladimirus86 | Konzole | 44 | 3.6.2022 7:08 |
| Asus Z77 Wolverine ploču | Dusan Despotovic | Vesti | 0 | 6.6.2012 15:47 |