![]() |
![]() |
|
Kvarovi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima i nestabilnostima sistema |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 28.9.2008.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Od kad sam instalirao najnoviju verziju flash playera 10.2.152.26 pre dva dana desava mi se cudna stvar (bar meni xD).Kada startujem neki video klip ili neke uzivo prenose ekran mi se podeli vodoravno po sredini zelenom linijom i prikazuje mi dve identicne slike. Probao sam sa kompletnom deinstalacijom flasha i ponovnom instalacijom ali opet ista stvar. Prije mi se nikada nije dogodila ovakva stvar prilikom instalacija novih verzija flasha. Koristim IE8.
Da li neko zna o cemu se radi? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Član
Član od: 12.4.2006.
Zahvalnice: 22
Zahvaljeno 5 puta na 4 poruka
|
![]()
Imam i ja slican problem ... samo kod mene se restartuje komp samo kad koristim youtube i slicne sajtove . Ja sam problem (valjda privremeno) resio tako sto sam instalirao stariju verziju flash playera ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Novi član
Član od: 20.2.2011.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku Amarald na korisnoj poruci: | ||
metta (21.2.2011) |
![]() |
#4 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da ne otvaram novu temu, takodje postoji problem kod YT autoplay-a u full screenu. Desava se da kad gledas neku playlistu koja ima ukljucen autoplay, kad posle zavrsenog snimka pocne da ucitava sledeci, cuje se zvuk u pozadini al nema slike, samo crn ekran.
To sam resio tako sto sam desni klik na YT video i isao na settings i iskljucio/deselektovao "Enable hardware acceleration" (tj. nemoj ga enable-ovati). Nek stoji, ako se nekom zadesi slican problem Poslednja ispravka: dacajak (21.2.2011 u 0:37) Razlog: -je u -ga |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Deo inventara foruma
|
![]()
isti problem kao i kod dacajaka...verovatno je nesto do flesa,....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 28.9.2008.
Zahvalnice: 2
|
![]()
Problem resen instaliranjem novih drajvera! Hvala na odgovorima.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Veteran
Član od: 1.7.2007.
Zahvalnice: 403
Zahvaljeno 286 puta na 170 poruka
|
![]() Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Da znam i to, al ako hoces permanentno da uklonis problem uradi onako kako sam napisao u postu dole. Posto gledam na YT "Let's play *ime igre*" legnem i gledam, pa kad istekne 10 min videa ne ustaje mi se nonstop sa kreveta da pomeram to. Ovako disable-ujem problem i uzivam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Novi član
Član od: 1.11.2008.
Zahvalnice: 0
|
![]()
Moj problem sa Flash Player-om je sto radi samo na Youtube-u.
Na Dailymotion.com ili Rutube.ru samo se pojavi belo polje i nista vise. Imam Vistu, Firefox 3.6.13 i najnoviju verziju Flash-a. Sta bi mogao biti problem? |
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
MultiBoot USB flash - vodič za preživljavanje | laikexpert | Slobodni softver | 5 | 11.12.2015 21:15 |
flash player | kefalo | Slobodni softver | 15 | 27.1.2010 5:38 |
POTREBNA HITNA POMOĆ! Flash player na Ubuntuu 9.04 64 bit | markonny | Slobodni softver | 19 | 20.10.2009 15:25 |
COD5 problem multi player? | bims | Mrežne igre | 0 | 3.1.2009 14:58 |
Road Rush kodovi? | Darth Ivan | Stare igre | 5 | 1.11.2006 22:41 |