![]() |
![]() |
|
Web razvoj Sve u vezi sa razvojem Internet sajtova: programi, dizajn, usluge hostinga, administracija... |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 16.10.2008.
Zahvalnice: 3
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Problem je kada hoću da upload-ujem Kuena forum na moj sajt (koji pogađate radim u Joomla!) jer mi javlja grešku tj. maximum execution time of 30 sek exceeded.
Kako da povećam php timeout period sa 30 na recimo 120 sek. Ovo koristim: Apache Version :2.2.8 PHP Version :5.2.6MySQL Version :5.0.51b ako vam to išta i znači. Nisam neki wizard u ovoj temi (šta se verovatno može i zaključiti i gore ispisanog texta) pa bi mi detaljnije objašnjenje baš ali baš odgovaralo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Veteran
|
![]()
Promeni vrednost na liniji "maximum_execution_time" u php.ini fajlu.
![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iMa_NeKo_PljUgU na korisnoj poruci: | ||
Pecarošmlad (13.9.2009) |
![]() |
#3 |
Novi član
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Novi član
|
![]()
Najviše mrzim kad mi je odgovor verovatno pred očima ali ne mogu ga jednostavno videti (da ja nosim cvikere ali mi dioptrija nije baš tolika).
Naime poslušao sam tvoj savet i uspešno instalirao Kunena forum koji se pojavio u Components. Kako da se forum pojavi na sajtu??? Ubih se tražeći način da ga publikujem i iako je verovatno neverovatno prosto ne mogu da nađem način. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Veteran
|
![]()
Posle instalacije, u admin CP-u, ideš na "Menus->Top Menu", pa onda gore desno imaš dugme "New"...
Kada uđeš tamo trebalo bi da ti izlista sve živo... Ti izaberi Kunena forum. Podesi šta ti treba i idi na Apply... To bi trebalo da je to... ![]() P.S. Ne moraš da ga namestiš izričito u top menus delu... Možeš i u nekim drugim menu sekcijama ![]() |
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku iMa_NeKo_PljUgU na korisnoj poruci: | ||
Pecarošmlad (13.9.2009) |
![]() |
#6 | |
Novi član
|
![]()
Jeste, našao i radi hvala još jednom.
Pozdrav. Citat:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Tagovi |
joomla, joomla!, kunena, kunena forum |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Problem sa znakom '%' u php skriptu | dbaja | Serverske aplikacije i baze podataka | 5 | 2.6.2009 13:36 |
PHP MYSQL problem | dark mesiah | Serverske aplikacije i baze podataka | 3 | 12.5.2009 18:00 |
HP DeskJet f4180 - problem sa instalacijom | vanila | Ostale komponente | 3 | 12.3.2009 19:22 |
Problem sa memory_limit u php | Kasper_Dobri_Duh | Web razvoj | 4 | 11.11.2007 4:49 |
Veliki problem sa RAM memorijom | leka | Kvarovi | 10 | 27.7.2006 10:17 |