![]() |
![]() |
|
O igrama uopšte Uopšteno, dakle sve ono što se ne tiče samo konkretnog igranja i konkretne igre (poređenje raznih igara, o žanrovima, o sociološkom i drugim uticajima igara itd.) |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#101 |
Veteran
Član od: 9.8.2007.
Zahvalnice: 79
Zahvaljeno 59 puta na 41 poruka
|
![]()
Pre 10 godina ni u ludilu nisam pomislio da cu ovo reci ali....
Ipak jesu... ili sam mozda ja licno preterao |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Veteran
|
![]()
Posto je jedini apgrejd kompa za sedam godina posedovanja bilo dodavanje 256 rama i jos jedan hard (plus dva misa, dzojped, dvd rw i monitor), vec 3-4 godine ne mogu da igram vecinu igara, a ipak me nisu smorile
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Starosedelac
Član od: 26.9.2007.
Zahvalnice: 538
Zahvaljeno 291 puta na 243 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Deo inventara foruma
Član od: 2.1.2008.
Zahvalnice: 521
Zahvaljeno 812 puta na 556 poruka
|
![]()
Takve igre nikad ne dosade
![]() Iskreno,neke igre jesu,mislim da je tako sa skoro svima.Ali,verujem da bi sad multiplayer trebalo da dozivi pravi procvat i da postane vodeci u game industriji. |
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Deo inventara foruma
Član od: 9.11.2005.
Zahvalnice: 1.728
Zahvaljeno 887 puta na 532 poruka
|
![]()
eh... i meni se desavalo cesto da me smore igre, al sve to bude u talasima.. neki traju par dana, neki vise meseci ili cak godina... al nikad nisam prestajao potpuno da ih igram i nadam se da i necu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.038
Zahvaljeno 4.889 puta na 2.828 poruka
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Dve igre su meni mesecno dovoljne.
Ali sada od kada sam u Nis toliko sam se odvikao od kompa(laptopa) tako da mi je u toku dana dovoljno 2-3 puta da pogledam Internet i to je to.Ja sam jos narezao 2-3 igre,ali nijedne se do ovog trenutka nisam setio da sam je sa sobom poneo. ![]() Al cim se vratim u NS zbog moje lose organizacije u toku dana i ceo dan ce da prodje ja se necu skinuti sa kompa. ![]() Pustite srlandanda mozda mu ortakinja i nije bas lepa xD |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Deo inventara foruma
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Veteran
|
![]()
Ne bih ja bas da se "igram" s jednom od najboljih ortakinja koja je bivsa devojka jednog od najboljih ortaka xD Imam drugih devojaka za to...
![]() @Voodoo- a, pa, sve ih znam napamet, pa bukvalno za dan-dva prelazim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Član
|
![]()
upravo tako, CoD II znam napamet, ali ga opet igram
plus razlog je što, iako je igra ralativno stara ima odličnu grafiku kao i zvučne efeke itd. generalno mi nisu dosadile, ali je moj trenutni problem što u poslednje vreme nema igara koje me baš interesuju pa tako vreme provodim uz, recimo, Fafia-u |
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Član
|
![]()
Online igre nisu dok ove ostale jesu slabo sada igram neke nove samo igram nove delove nekih hitova....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Deo inventara foruma
Član od: 15.4.2006.
Zahvalnice: 1.298
Zahvaljeno 1.396 puta na 948 poruka
|
![]()
Paaa...ne mogu baš da kažem da jesu, ali...voleo sam RTS, istorijske sadržine, ono, bez magije i sličnih gluposti, i poneke potezne su prolazile.A danas...danas volim isto to, ali ne igram ih, pojma nemam zašto, možda me mrzi da ih instaliram, možda zbog manjka vremena, igranje sam zamenio drugim aktivnostima...Sad ozbiljno, odoh malo da se opasuljim i razmislim zašto ne igram kao pre
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Starosedelac
Član od: 24.11.2009.
Zahvalnice: 142
Zahvaljeno 616 puta na 467 poruka
|
![]()
Nikad nisam bio neki strastveni igrač, odigram neku igru s' vremena na vreme i mogu reći da mi prija da se nekad opustim uz neki od novih AAA naslova.
![]() Tako da ne, igre me nisu smorile, bar ne još. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Član
Član od: 10.8.2009.
Zahvalnice: 47
Zahvaljeno 24 puta na 14 poruka
|
![]()
Da nije bilo Bioshock 2 i Starcraft 2, ova 2010 bi bila bas smorna godina!
Cekam jos MOH,da se malo ispucam i to je to. |
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Veteran
Član od: 27.6.2008.
Zahvalnice: 68
Zahvaljeno 271 puta na 154 poruka
|
![]()
Moram reći da jesu nekada sam gutao igru za igrom sada mi stoji 4-5 igara početo i ostavljeno sve dobre igre ali nekako interesovanje mi je na nuli za njih.Jedino što redovno odigram nekih sat vremena skoro svaki dan Football Manager i u zadnje vrijeme Mafia 2 me drži. Ipak očekujem za ovu godinu dosta igara po mom meraku (Dead Space, ME3, DA2, Witcher MOHAA) tako dako izađemo iz ove apatije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Član
Član od: 4.12.2005.
Zahvalnice: 2
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Mene tesko da ce ikada da smore igre, mada povremeno nailaze periodi kada ih bas uopste ne igram.
Inace, retko igram novije igre. Uglavnom skidam legendarne igre koje nisam do sad odigrao i skoro uvek se odusevim kako su dobre. Evo trenutno igram Thief 2 Metal Age, po misiju dnevno i super mi je ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Član
Član od: 20.7.2009.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 38 puta na 21 poruka
|
![]()
evo ja se javljam ponovo nakon nekoliko mjeseci....kupio sam xbox!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Uhvatila me je neka gaming groznica, pa sam nakupio sa Interneta nekoliko baš zaraznih igara, tako da imam zanimaciju posle škole i učenja
![]() Teško da će me smoriti jer se ponovo spremam za neki Travian server koji kreće na zimu, ipak je duga zima. |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Deo inventara foruma
Član od: 6.7.2009.
Zahvalnice: 730
Zahvaljeno 595 puta na 466 poruka
|
![]()
Da, smorile su me, osim 2-3 "hita" godisnje i standardnih igara koje uvek igram (flight simulator, pes, lock on) ne igram vise nista. Po nekad CSS, kad sam bas bas slobodan...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Deo inventara foruma
Član od: 2.7.2007.
Zahvalnice: 703
Zahvaljeno 888 puta na 379 poruka
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Dokle ce ljudi IGRE nazivati "igricama"? | TomWaits | O igrama uopšte | 263 | 10.12.2012 21:01 |
Najbolje igre 2008. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 166 | 4.10.2009 17:32 |
Ultimate Fight igara - prva sezona | Patton | O igrama uopšte | 102 | 9.5.2009 0:08 |
Video igre - uticaj na mlade i još ponešto | Nenad Stevanović | O igrama uopšte | 116 | 10.3.2009 0:04 |
Najbolje igre 2006. godine | Nenad Vasovic | Tekstovi u SK | 73 | 1.7.2007 16:22 |