![]() |
![]() |
|
Prenosni računari PDA, notebook, laptop i ostali prenosni računari, ne računajući tablete |
![]() |
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
![]() |
#1 |
Novi član
Član od: 19.10.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
![]()
Planiram da kupim Dell studio ,medjutim prodavac mi je rekao da iskljucivo mora Vista i to original.Aj ovo za Vistu i nekako sobzirom da za njega i nema XP drajvera ali ovo original...? Ako neko ima Dell studio neka mi samo odgonetne ovu misteriju(prevaru).
Hvala unapred! |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Deo inventara foruma
|
![]()
Verujem da te prodavac malo voza
![]() Iskljucivo original...malo sutra...nego hoce da ti uvali Vistu (da bi ti uzeo jos koju kintu) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Član
Član od: 11.5.2007.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 88 puta na 27 poruka
|
![]()
Ako ti Vista nije potrebna, slobodno instaliraj XP. Bas juce sam drugarici instalirao XP sp3 i poskidao drajvere s neta, potrebno je samo malo traziti. Njen model je dell studio 1535. Sve radi bez problema, tako da znas da nisi ogranicen samo na Vistu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Član
|
![]() Citat:
Svaka je original, samo je pitanje da li je legalna ![]() |
|
![]() |
![]() |
Sledeći korisnik se zahvaljuje korisniku rokitansky na korisnoj poruci: | ||
toxic (19.10.2008) |
![]() |
#5 |
Član
|
![]()
ja sam pre 2 meseca uzeo ovaj lt i kupio sam 64-bitnu vistu za koju tada nisu postojali drajveri...tako da sam za prvu ruku instalirao 32-bitnu (nelegalnu vistu) i sve je radilo super...pre neeki dan sam nasao drajvere za originalnu i sad sve radi super (legalno
![]() ![]() da jos jedna stvar...xp ne moze na ovaj lt zbog 4gb rama i zbog drajvera...ovako za vistu skines drajvere sa www.dell.com. a i nece ti u prodavnici reci "pa da, samo ti instaliraj falsinu" Poslednja ispravka: ™wL@dA™ (21.10.2008 u 18:17) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Novi član
Član od: 8.2.2008.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 6 puta na 6 poruka
|
![]()
Ispravka Vlado, na taj laptop moze da se instalira Win XP ali 64-bit verzija i videce 4GB ram-a.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Član
|
![]() Citat:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Bookmarks sajtovi |
Alatke vezane za temu | |
Vrste prikaza | |
|
|
![]() |
||||
tema | temu započeo | forum | Odgovora | Poslednja poruka |
Acer Vs Dell | Nikola Milosevic | ŠDK - Prenosni računari | 14 | 25.1.2008 19:19 |
igre koje rade/ne rade na Vista Ultimate.... | GakunGak | O igrama uopšte | 29 | 8.1.2008 11:30 |
Microsoft Visual Studio 6.0 baguje | forrest_gump | Programiranje | 16 | 2.12.2007 3:30 |
Vista 64-bit ultimate oem for dell | bad021 | Operativni sistemi | 18 | 19.11.2007 0:23 |
Tweak Vista | jonathan | Operativni sistemi | 4 | 12.7.2007 12:45 |