![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#61 |
|
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
|
|
|
|
|
|
#62 |
|
Član
Član od: 20.7.2006.
Zahvalnice: 4
Zahvaljeno 10 puta na 8 poruka
|
Ako se nevaram postoji i Napoleonic Total War koji koristi osnovu od Rome TW
poslacu vam slicice ako vas zanima. |
|
|
|
|
|
#63 |
|
Član
|
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Starosedelac
|
Koliko je tezak ovaj mod,ekspanzija ili sta vec...?
|
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Član
|
Citat:
Ako neko ima ideju kako da dodjemo do ovakvih modova neka nesto predlozi |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Starosedelac
|
Za igranje Napoleonic TW-a potrebno je sledeće:
1. Medieval Total War 2. Viking Invasion ekspanzija 3. 2.01 patch za Viking Invasion 4. NTW v6 (fajl je .exe) * 5. NTW music pack ** 6. moje ispravke za kampanju (uskoro) * http://lordz.thelordz.co.uk/index.php?id=37,0,0,1,0,0 ** ovo je opciono, ali ja preporučujem, jer je muzika fenomenalna – miks vojne i klasične muzike XVIII i XIX veka |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Starosedelac
|
Verzija 6 je namenjena pre svega multiplejeru, a ne singlplejeru. Zbog toga je mapa nedovršena. Kada pokrenete kampanju, izabrati NAP I Campaign. NAP II je prenabudžana glupost, dok su Fields of Battles i Eastern Alliance namenjene multiplejeru i ako ih pokrenete izleteće te u Windows. Pošto je mapa nedovršena, ja sam je dovršio i trenutno glavni čovek iz moda testira moje ispravke, da li da ih uvrsti, u skoro sigurno, poslednju verziju 7. Poslednju, jer momci iz moda rade na Napoleonic II TW koji je namenjen RTW-u. Ko ne želi kampanju da igra, može istorijske bitke i kampanje, kao i custom battles. Ni moje ispravke nisu konačne (startni lideri nisu istorijski i nema protestantske religije, već su svi severnjaci rimokatolici). Ali bez tih ispravki, kampanja je jednostavno nedovršena. Mada mislim da sam pronašao fajl koji služi za modovanje startnig lidera, kao i da dodam protestantsku religiju, tako što ću je zameniti sa paganskom, al' otom potom.
Neke napomene u vezi bitaka: - doba superiornosti konjice je prošlost – pešadija je najbolja skoro za sve - artiljerija ima ogromnu ulogu - dobro postavljena i zaštićena artiljerija pravi ogromnu štetu protivniku - nikada ne jurišati na prefekturu V, sem ako imaš odnos u svoju korist 5:1, uz more topova za razbijanje kapije i/ili zida, jer su gubici ogromni - linijska pešadija je osnova svake armije - laka pešadija služi za precizno gađanje, ali ne i za blisku borbu - grenadiri, garda i sl. teška pešadija nije neophodna za pobedu - kod pešadije uvek koristiti hold position (F), tj. preći na to sa skirmiša, jer je po defaultu pešadija na skirmišu - konjicu nikada ne slati u frontalni juriš na pešadiju, jer će biti pobijena od puščanih zrna i izmasakrirana od bajoneta na puškama - konjicu slati da hvata vojnike u panici, pobije protivničku artiljeriju, za udare s leđa u pešadiju i konjicu i eventualno sa boka |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Član
|
evo i mene vidim rasplamsalo se ovdje na mtw-u
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Novi član
Član od: 29.9.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka
|
A jel igrao neko sa Teutonic Knights i Hospitaler Order, moze li i sa njima da se igra kad se instaliraju svi ovi dodaci koji su pominjani?
"..in turn lions of war and lambs at the hearth; rough knights on the battlefield, pious monks in the chapel; formidable to the enemies of Christ, gentleness itself towards His friends!" |
|
|
|
|
|
#71 | |
|
Član
|
Citat:
mozes samo da intaliras jedan mod zbog prepravki txt fajlova..... preporucam xl mod,predpostavljam da pitas za srednji vek uz narode prisutne u orginal mtw ima ih jos dodanih...... napoleonic i pikes & muskets mods bave se malo kasnijim vremenom |
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Član
|
uskoro ceguar dovrsava pikes&muskets 2.0 za mtw+viking invasion
mozda bude gotov za mesec dana http://forums.totalwar.org/vb/forumdisplay.php?f=98
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
Član
Član od: 4.5.2006.
Zahvalnice: 17
Zahvaljeno 17 puta na 12 poruka
|
Nisam odusevljen novim MTW, a ni moja masina nije
tako da se vracam "starom dobrom" MTW 1!Ima li neko XL mod sa svim sto je potreno da se igra, a da je voljan da mi to pozajmi da narezem ili sta vec?Mislio sam da ga "skidam" sa neta, ali 140 MB!!! Tako da se obracam narodu za brze i jeftinije rjesenje! Inace sam u BG!Hvala unaprijed!!! Pozdrav
|
|
|
|
|
|
#74 |
|
Starosedelac
|
Ne moras skidati full verziju. Imas i manju u kojoj nema jedino muzike.
|
|
|
|
|
|
#75 |
|
Član
|
Hvala!Pozdrav
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Starosedelac
|
Kada skineš mod i instaliraš OBAVEZNO me obavesti pa da ti pošaljem ispravke koje će drastično da poboljšaju mod.
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Član
|
Djuk posalji te ispravke, nisam stigao ranije da se javim...
|
|
|
|
|
|
#78 |
|
Starosedelac
|
Mogao bi da mi posaljem e-mail na pp. Kako inače da ti pošaljem kad ne znam gde?
|
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Novi član
Član od: 11.1.2007.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno 0 puta na 0 poruka