![]() |
![]() |
|
|||||||
| Strateške igre Potezne i real-time strategije... |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#41 |
|
Starosedelac
Član od: 21.11.2005.
Zahvalnice: 28
Zahvaljeno 353 puta na 261 poruka
|
I tako se papa Bernardo I ozenio...
|
|
|
|
|
|
#42 | |
|
Član
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#43 |
|
Starosedelac
|
Vidjao sam raznorazne bagove u mnogim igrama, ali ovaj je do sada najoriginalniji. Ucitah ja danas posle podne poziciju sa Vizantijom, kad imam sta videti - ono pozicija sa Pobunjenicima (Rebels)
i to od pocetka - 1087! Na svu srecu da koristim quick save pa sam nastavio dalje sa Vizantijom, a sa ovom pozicijom cu se naknadno zabaviti...
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Veteran
|
To se desilo i meni kada sam prvi put instalirao XL verziju.
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
Starosedelac
|
Skinuo sam Napoleonic Total War 6.03 za MTW VI 2.01. Bitke su fenomenalne! Imaju istorijske bitke i kampanje (Vaterlo, Austerlic i Borodino). Objaviću skrinšotove.
Trenutno radim peč za kampanju koja ima nekih propusta preko kojih ne mogu da pređem, pa ću ovde aploudovati ako je moguće. Može i dodatno da se skine muzika. Muzika je fenomenalna! Do sada najbolje što sam čuo i u jednoj strategiji (uz EU2). Kako lepo zvuče škotske gajde dok ti vojska maršira, pa još ako vodiš Engleze... Zvanična stranica moda je ovde: http://www.thelordz.co.uk/ |
|
|
|
|
|
#46 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Veteran
|
Duke, ajde postuj slike strateske mape, ako ti nije problem.
|
|
|
|
|
|
#49 |
|
Starosedelac
|
Biće sutra strateška mapa.
Već sam 1/3 toga prepravio u kampanji i mislim da ću sutra završiti komplet. Kako ti se sviđaju bitke po skrinšotovima? |
|
|
|
|
|
#50 |
|
Veteran
|
Super su. Malo mi smeta sto su slike trupa dosta pixelizovane (Ok, sad cepidlacim...), a oznake formacija i reagovanja izgledaju kao da su radjene i Paintu.
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Starosedelac
|
|
|
|
|
|
|
#52 |
|
Veteran
|
Mapa je super, mnogo bolja nego sto sam mislio!
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Član
Član od: 22.7.2006.
Zahvalnice: 0
Zahvaljeno jedanput na jednoj poruci
|
Cekajte da li je ova igra izasla u prodaju ili ti je to neki demo!
|
|
|
|
|
|
#54 |
|
Član
|
Ma ljudi odakle vam ova igra ja imam RTW i Barbarian Invasion a sta je ovo i kad je izasla RTW srednji vek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Starosedelac
Član od: 3.4.2006.
Zahvalnice: 256
Zahvaljeno 53 puta na 38 poruka
|
Pa covek gore napisa da je ovo mod za MTW (Medieval Totar War)...
Igra pre Rome-a... |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Član
|
A Imas i Shogun Total War(izasla pre medievala)
|
|
|
|
|
|
#57 |
|
Član
|
A kada ce izaci originalna verzija.
|
|
|
|
|
|
#58 |
|
Starosedelac
Član od: 22.10.2005.
Zahvalnice: 77
Zahvaljeno 231 puta na 166 poruka
|
Ово је мод. Знаш ли шта је мод? МОд је када се групица фанатика окупи и изврши радикалну реконструкцију неке игре тако да та игра у већем или мањем облику постаје нова игра. Овдје је све промјењено тако да је Medieval Totar War промјењен из радње у средњем вијеку тако да сад игра у доба Наполеона. Да би играо мораш имати одговарајућу верзију Medieval Totar War-а и мод који обично долази у облику неколико стотина МВ. Кантер Страјк (смеће највеће) ти је Мод за Халф Лајф на примјер.
Схваташ? |
|
|
|
|
|
#59 | |
|
Veteran
|
Citat:
Shogun:Total War izadje pred kraj leta gospodnjega 2000 Shogun Total War: Mongol Invasion izadje pred kraj leta gospodnjega 2001 Medieval: Total War izadje pred kraj leta gospodnjega 2002 Medieval Total War: Viking Invasion izadje pred kraj leta 2003 Rome: Total War izadje pred zimu godine gospodnje 2004 Rome Total War: Barbarian Invasion izadje pred zimu godine gospodnje 2005 Rome Total War: Alexander izadje krajem leta gospodnjega 2006 Medival II: Total War se ocekuje da izadje pred zimu godine gospodnje 2006 Poucno zar ne, a i davna istorija je to... Od svih tih igara Rome je najvece moguce smece, dok njegove ekspanzije nisam ni igrao, jer glavne stvari koje mene iritiraju se nemogu promeniti. Medieval II ce verovatno biti slicno smece... |
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Starosedelac