![]() |
![]() |
|
|||||||
| Aplikativni softver Svi programi i alati koji se ne uklapaju ni u jednu od ponuđenih kategorija |
![]() |
|
|
Alatke vezane za temu | Vrste prikaza |
|
|
#21 |
|
Član
|
Nikada u svom bednom zivotu nisam koristio Windows Explorer i iskreno ne
razumem one koji ga koriste. Shta je to toliko komplikovano u TC-u da morate da se bakcete sa onim idiotskim WinExplorerom? Ono je strashno! Ja do skoro nisam ni znao kako se kopiraju fajlovi u tom chudu... ![]() Dodushe, josh na Amigi sam koristio jedan slichan file manager tako da je to stvar navike... Predjite na TC, nemojte da se brukate!
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Superb Moderator
Član od: 17.8.2005.
Zahvalnice: 3.237
Zahvaljeno 4.425 puta na 1.317 poruka
|
Citat:
O, da! kako je to dobro radilo na "prijateljici"...
|
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Član
|
Citat:
![]() Bio je isto tako popularan kao DOpus. ![]() Eeeee, to su bila vremena.
|
|
|
|
|
|
|
#24 |
|
Senio®
Član od: 3.11.2005.
Zahvalnice: 239
Zahvaljeno 835 puta na 309 poruka
|
Simpatichno i simptomatichno mi je koliko korisnika koristi TC i sl . a da nemaju stvarnih potreba vec samo zato shto su mocni, imaju puno mogucnosti i.t.d. / mislim na svoje okruzenje /
Nikad nisam voleo programe koji mogu svashta da rade... to mi lichi na lekove koji leche sve od shuljeva do zubobolje. Vishe volim specijalistichke programe, radi to i to i tachka. Seca li se iko PC Tools-a pod DOS-om, mislim da je on prava pretecha ovakvih programa,da postoji mogao bi se nositi sa konkurencijom bez velikih unapredjenja |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Deo inventara foruma
Član od: 6.11.2005.
Zahvalnice: 58
Zahvaljeno 329 puta na 180 poruka
|
Koliko ja znam Norton Commander je preteca Dos Navigatora koji je preteca Windows(Total) commandera.
Licno vise volim da koristim total commander (kao i svi koji su koristili dos), ali i explorer ima svojih prednosti. n.p.r total je mnogo zgodniji (brzi) za selektovanje te kopiranje fajlova iz jednog prozora u drugi, zatim se mnogo pokazao stabilnijim prilikom prebacivanja velikih fajlova preko lan mreze i za sve to vam uopste ne treba mis, ali me zato rename-ovanje fajlova strasno nervira jer ne mogu da nadjem shortcut za ovu operaciju (koja je uzgred u exploreru f2), te mi preostaje tupa 2 klika jedan za drugim. |
|
|
|
|
|
#26 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Poslednja ispravka: VojaM (7.11.2005 u 14:50) |
|
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 24.10.2005.
Zahvalnice: 2.471
Zahvaljeno 1.977 puta na 1.446 poruka
|
Citat:
Q: Is it possible to use F2 for renaming (as in Explorer)? A: Yes, you can re-map keyboard shortcuts through Configuration - Options - Misc - Redefine hotkeys. The command for renaming is cm_RenameOnly . a, da... ili Shift+F6
Poslednja ispravka: ZoNi (6.11.2005 u 21:16) |
|
|
|
|
|
|
#28 | |
|
V.I.P. GNU/Linux
Član od: 1.11.2005.
Zahvalnice: 2.237
Zahvaljeno 5.036 puta na 2.930 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
Hvala braco! |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
Deo inventara foruma
|
Ima jedan sjajan plugin za comander a zove se TC burner, i sluzi za
rezanje iz TC-a ko sto mu ime kaze. PROBAJTE, SUPER JE! Poslednja ispravka: VojaM (7.11.2005 u 21:20) |
|
|
|
|
|
#31 | |
|
Starosedelac
Član od: 2.11.2005.
Zahvalnice: 30
Zahvaljeno 957 puta na 712 poruka
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
Deo inventara foruma
|
Evo i ja da dodam da je Total Commander chudo! Koristim ga od kako imam PC, znaci jedno 7 godina vec, a video sam ga pre 8-9 na drugarevom kompu. I uvek kada ga instaliram stavim isti layout boja
Odusevio sam se pre godinu dana kada sam video plugin koji browsuje AVI fajlove i vadi iz njega frejmove u vidu BMP slika. A pre neki dan vidim plugin koji mountuje Symbian filesystem tako da mozete da otvorite particije vaseg Symbian telefona... ovo je vrh! ![]() Pored TC-a koristim i Dopus jedno godinu dana. Vata me nostalgija kada bacim oko na moju Amigu koja stoji na polici, pa sam ga zato instalirao :P Vrlo efektno se integrise u sistem i zameni Windows Explorer. |
|
|
|
|
|
#33 | |
|
Deo inventara foruma
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
Banned
|
Directory Opus koristim jos od Amige i ne bih ga menjao ni za 100 Total Commandera
|
|
|
|
|
|
#35 |
|
Veteran
|
Total commander јесте чудо, с обзиром на то шта је са њим могуће урадити. Уз њега ми не треба WinZip, а могу и да видим Linuxove партиције. Али у задње време му се Krusader приближава, иако му је потребно још дораде.
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Banned
|
Citat:
|
|
|
|
|
|
|
#37 |
|
Mr. Spatula
|
Dizem ovu temu iz mrtvih a razlog za to je jedno pitanje(a glupo mi je da otvaram novu temu).
Kako da u TC dobijem txt file sa sadrzajem foldera? Recimo u folderu Filmovi imam mali milion filmova(po folderima) i sad sa 2-3 klika misem dobijem txt file sa imenima svih foldera/fileova u folderu Filmovi? Znam da ima neka caka, ali ne mogu da nadjem. Ili mozda treba neki plugin? |
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Deo inventara foruma
Član od: 12.2.2006.
Zahvalnice: 269
Zahvaljeno 544 puta na 343 poruka
|